Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
Какви са плановете за обучение на децата?
Какви са празничните планове на членовете на форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
Публикациите обсъждат различни теми, като празнични поздрави, рожденни дни, учебни дейности на децата по време на ваканцията, учебни материали, идеи за учене и планове за посрещане на Нова година. Публикациите обхващат различни теми като учебни дейности на децата, проблеми с ученето, здравословни проблеми и родителски отговорности и предоставят съвети и подкрепа един на друг.
-
Какви са плановете за обучение на децата?
-
Какви са празничните планове на членовете на форума?
-
Какви са изискванията за организиране и провеждане на ученически олимпиади по български език и литература?
-
Какви са географските ширини на градовете на красивата планета?

Шегувам се
5 лв е добре на ходене. Аз преди време ходех на салса и на фитнес. Давах по 20 лв на седмица, но бях спряла цигарите и качих 13 кг за по-малко от 3 месеца. Та парите за цигарите отидоха в танци и спорт
Не пуших 1 година - вталих се, кожата ми засия и изглеждаш страхотно
Та съм се замислила пак да спра тъпите цигари и така парите за тях ще отиват за спорт. 
Не ми се отразило особено на физиката, не че съм била много спортна натура, но все нещо съм правила - бьлет,ориентиране, туризъм, народни танци,лодки, ски,даже като студент и на джудо ходих малко, ама се уплаших, че няма да остане здраво място по мен, докато ме хвърлят на няколко секунди. Много съжалявам, че не се научих да карам колело като хората и сега не мога да участвам в семейното каране из парка. Това ,което обаче ме подновява изцяло - физически и психически е няколко дена ходене из планината или с лодки. След това поне седмица две нищо не може да ме изкара от равновесие.
, спорта помага и разтоварва. От Декември отново си ходят два пъти седмично да плуват и времето за учене, което и остава е напълно достатъчно.