Всичко за Instagram / Инстаграм – 1

• 130 155
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте! Искам да попитам, има ли начин да се скрие какво харесваме (❤) в Инстаграм от последователите си в общият поток?

# 331
  • Sofia, Bulgaria
Мисля, че няма начин.

# 332
Никога не съм се интересувала, иначе щеше да е готино.

# 333
  • София-Младост
Нямам ми опцията за споделяне на историято от ИГ във ФБ...махнали са я изобщо, или защото съм сменила телефона е така? И е някаква настройка?

# 334
  • софия
При мен си я има опцията,можеш и от самата снимка ,има си и бутон за споделяне във Фейса , но тряба да го натискаш всеки път

# 335
И при мен вече не мога да си слагам на стори - историйте от миналата година. Излиза в червен цвят и казва , че не се е качило.

# 336
Откъде се ограничаваше човек, който ти е в последователи, да не вижда публикациите ти?

# 337
Откъде се ограничаваше човек, който ти е в последователи, да не вижда публикациите ти?

Можеш само да го премахнеш от последователите си(в списъка до името му > трите точки), но това само ако акаунта ти не е публичен.
Другият вариант е да го блокираш(в настройките) и така няма да вижда нищо.

# 338
Как да споделя публикация в стори? Не виждам такава опция.

# 339
# 340
Този експеримент ми харесва.Ще бъде интересно, ако го направят и за България.

# 341
  • София
На мен не ми хареса . Платформата ще загуби много потребители и спонсори и рекламодатели .
А и не само.

# 342
Здравейте,
Искам да попитам как мога да си скрия местоположението в Инстаграм?
Искам да разглеждам профили, които са публични, но да не им отчита в анализа от кой град и държава съм.
Моя профил също е публичен и мога да видя колко човека са го посещавали в последната една седмица, от кой град и държава са.
От общите настройки на телефона ми е изключена локацията, но при влизане в Гугъл се появява.
Ако някой има повече яснота по въпроса с местоположението и как да го скрием, ще бъда много благодарна ☺

# 343
Здравейте,
Искам да попитам как мога да си скрия местоположението в Инстаграм?
Искам да разглеждам профили, които са публични, но да не им отчита в анализа от кой град и държава съм.
Моя профил също е публичен и мога да видя колко човека са го посещавали в последната една седмица, от кой град и държава са.
От общите настройки на телефона ми е изключена локацията, но при влизане в Гугъл се появява.
Ако някой има повече яснота по въпроса с местоположението и как да го скрием, ще бъда много благодарна ☺

Откъде се гледат тези анализи за посещаемостта и видима ли е друга информация? Тези отчитания отнасят ли се само ако си последовател на даден профил или се правят и ако не си го последвал? И ако разглеждаш профили от компютър, без да си влязъл в личния си профил, пак ли се отчита откъде е посетителят?

# 344
  • Стара Загора
Здравейте, мога ли да направя някои снимки да са видими само за определени хора, които ме следват?

Общи условия

Активация на акаунт