Любители на Котки Тема 101

• 38 241
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Моля, някой за познат да ми разгадае поведението на моето момче. Мъртока напоследък не ни оставя да се нахраним на спокойствие, дори кафето да си изпием. Съпругът ми си е у дома и Мърти е съсредоточен върху неговото присъствие. Сядаме на масата в трапезарията, а Мъртинката отива в спалнята или коридора и започва да маяучи с онзи негов си привизив, означаващ "Ела да си играем!". Лягаме да спим, завалията се мести в кухнята и започва от там да миечи: мамаууу, мамаууу, мамааааауууу. Ужасно просто! Обаче, когато мъжът ми го няма, гадината мръсна си е легнал в 8,30 и като вина покрай леглото ме закача с лапа са си лягам. Ха, сега де.

Много красиви котета видях.  Heart Eyes

# 706
  • Варна
Касита, у нас и трите мацки все нещо искат от мен, само от мен.
Дори не мяукат гладни на детето, като се прибере след обяд. Чакат ме аз да се прибера привечер. И тогава се започва.
На масата се качват само ако аз съм седнала. Само моите хапки броят.  Crossing Arms Предимно мен придружават до ВЦ, след мен вървят.

Ох, забравих да кажа как се разкисках на X, Y ..и следващия в един твой постинг.  Embarassed

# 707
  • В най - голямото село
cikoni, ти търсеше персийска котка нали -виж тука http://olx.bg/ad/podaryavam-persiyska-kotka-ID5Lxvv.html#41f548de02

Много благодаря за линка.

# 708
Бианка не мяучи. Никога! Това е истинска благодат де, само дето компенсира с такова мощно мъркане, че аз не мога да спя когато се настани между нас с ММ.
Само в един случай се чува по едно немощно кратичко мяк. Броки(кучето), явно не знае че тя е котка, че и кастрирана отгоре на всичкото и я притиска в някой ъгъл с любовни намерения Joy и когато е много настоятелен, тя просто протестирайки с мяк, побягва от него. Crazy

Оли - прекрасен! Heart Eyes

# 709
  • Варна
Женя и Мага също не мяукат-само тихичко скърцат. Милкана обаче комсенсира-като корабна сирена е.

# 710
  • Варна
Здравейте, много красоти видях и се посмяхме от сърце докато изчета пропуснатото Simple Smile
Профи, тумбака е намачкотен от твое име Simple Smile
Ето я нейно принцество в момента:

# 711
  • Варна
Няма лапииии, само космарлак Simple Smile

# 712
  • Пловдив

Олее,като  ловен трофей е Laughing

# 713
Мммм, какви възпитани котета имате - мяучат на гладно, само пред един от семейството. Наш  Мърчо заявява желанието си категорично и постоянно. Това животинче може да яде по 26 часа в денонощие, а е станал мързелиииив /то с какъвто се събереш, такъв ставаш, а аз не съм пример за физическа активност/ В момента играят с  щерката и едно лазерче, това е сефте от 2 седмици. Впрочем котьо е научил един нов номер, нали все ми мячи и невинаги му се обръща внимание, сега ако му се ходи до тоалет, скача до главата ми, две лапички на рамото ми и отърква главица в лицето ми и тогава тихичко мяука. Много е сладко, понякога усещам, че иска да пишка, ма го оставям да си изиграе програмата.

# 714
 Страхотни котаци  Heart Eyes
Нашата нова Маца(няма име още), се чувства все по-удобно. Играят с Дъсти, но се и  посбиват, той я преборва и започва да и ближе ушите и да я хапе по врата, като прекали тя хъска, мята лапа и бяга. И пак така. Сутринта ги намерих двамата да спят на стола в детската.  Laughing

Касита, възможно ли е Мърти да ревнува? той е единствен мъж в къщата когато съпругът ти го няма.

# 715
so what?, според мен Мърти ревнува, но другият мъж от нас, не нас от него. Mr. Green

# 716
so what?, според мен Мърти ревнува, но другият мъж от нас, не нас от него. Mr. Green

така ли стана работата?  Laughing щом теб вика в другата стая, ти си му жена  Laughing

# 717
А, не, не той вика баща си, но аз се отзовавам, защото на мъжа ми не му се занимава. От мен го вълнува яденето и да ходя с него да ака.

# 718
 сигурно го вика да му се оплаче от вас Laughing подкрепа търси момчето.

# 719
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Интериорна котка.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт