Ю Н И 2004 г. - ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ! :-)- 9

• 12 460
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
чувала съм че децата след третата година си изграждат имунитет и вече по-малко боледуват.Дано да е вярно.Мойта август ще я дам направо на детска градина.В Ямбол има места и     даже яслите са празни,а в градините ги взимат на 2 години.Обаче вие направо ме плашите.Дано моята да не боледува толкова .Все пак лятото няма толкова вируси.Лили,скорошно оздравяване! Hug

# 136
Лили, да не те чуе дявола само  Laughing. Сега кара лека хрема - всички хлапета в групата са хремави и затова не го спрях Rolling Eyes. Иначе всеки месец си боледува  Sad. Надявам се като се оправи времето да се стабилизира, че ще лудна.
дано не ме чуе...И Калоян започна уж с лека хрема и сега е 39 градуса ПАК!!! Дано на вас ви се размине Praynig

Стаси, дано всичко е наред с изследванията, а колкото до летния вирус...е той е много гаден. Обикновено се кара с повръщане, разстройство, температура....Пфуууу, айде да си изграждат вече този прословут имунитет защото ми писна вече #Cussing out

# 137
  • София
Привети и от нас,

ние сме вече здравички!
Ама много мъчно ми стана като чета, че пак има болни шушулки  Cry. Докога с тия болести  smile3511 ?!?!?!?
Лили, много бързо оздравяване ви пожелавам   bouquet
Стам, да се похвалиш с чудесни изследвания   bouquet

Сега треска ме е затресла за подготовката на рождения ден на Жожо. Чудя се къде да бъде, ще проверяваме няколко детски клубчета, та да видим какво ще харесаме newsm78. Ще съм благодарна на всякакви препоръки, предложения и идеи   bouquet
То ние ще бъдем и доста народ де (минимума е 5 деца и 18 възрастни или 7 деца и 22 възрастни - мъдрувам още).
На всичкото отгоре точно на 8 и 9 юни ще съм на изпити(и то много тежки), та ще празнуваме на 10.

Мами, моля споделете за хубаво място на морето,подходящо за деца от което сте останали доволни, че ми се иска вече да се поогледами за морето.

Целувки

# 138
Привет на всички!
Много съжалявам за болните дечица.Пожелавам бързо оздравяване. Аман от тези болести. Ние бяхме миналата седмица с лека хрема, но тази сме по-добре- да чукам на дърво.
Mama Mishi , ние вече резервирахме в детски клуб "Бъни" за рожденния ден на Ради. Аз от обикалянето по клубовете от Бъни останах най-доволна. Обстановката и персонала са страхотни, надявам се и партито да мине добре и да останем доволни. Иначе и "Двете феи" е хубаво детско клубче. Малко по-голямо и просторно е от Бъни, но ние избрахме второто. Simple Smile  На този линк  можеш да разгледаш повечето от местата ,където организират детски партита http://www.deteto.info/pages/HIDDENFRAMES.HTML?frame=http://www. … /pages/novini.htm

# 139
  • София
.........
Стам, да се похвалиш с чудесни изследвания   bouquet

......................
Мами, моля споделете за хубаво място на морето,подходящо за деца от което сте останали доволни, че ми се иска вече да се поогледами за морето.

...............

Благодаря !Ще ходим утре/отложихме го/ .Затова утре ще ви пиша по въпроса при невролога....

А за морето- ние ще ходим пак на Албена /Ол инклузив /- много ни хареса . Grinning
Ако искаш подробности , казвай -ще ти напиша!

# 140
СтаМ, я кажи в кой хотел бяхте миналото лято и как са цените там. Ние  бяхме отседнали в хотел Нона, но се ослушвам и оглеждам за друг хотел. Да не ме разберате погрешно, страшно съм доволна от Нона, но обичаме разнообразие. А пък  Албена като курорт не сменяме за нищо на света Heart Eyes,

# 141
  • София
http://www.albena.bg/?p=hotel&id=38

Хотели Орхидея Парк и Орхидея.Има няколко басейна , детска площадка, аниматори , храната е страхотна , стаите -безупречни.Обслужването - европейско  Wink

Цените - виж в сайта.

Също така не е за подценяване и хотел Вита Парк.Там не съм била ,но отзивите са отлични. Биби с близначките беше там миналата година и каза ,че е много доволна.
Ние залагаме на изпитаното, затова запазихме пак в Орхидея.

Ако имате още въпроси - насреща съм . Grinning

# 142
СтаМ, благодаря   bouquet. Сайта на Албена го зная, но исках от първа ръка да получа информация за друг хотел там. Ще помислим за варианта All inclusive Thinking

# 143
Май дяволът чу Sad.

Йоан пак ми е болничък - няма Т, но има хрема и започна да кашля. Тези дни ще е у нас с майка ми.

Научил се е да казва "Марш!" и да гони... А като го питам на колко години е се опитва да покажа знака на метълите и ми казва "Ето так' чичко", ужас! #Crazy А аз го учех да казва че е на две  Joy. Явно отглеждам див хеви-метъл, в което лошо не виждам. Хапе ме чат-пат, даже миналата седмица ме захапа по бедрото и като му се скарах "Ти кого ще хапеш?!" започна да се хили и да ме гони из апартамента. Много е смешен.

Аз за РД и за почивка още не съм мислила, имам доста проблеми на главата, които сега трябва да разреша  Confused.

Поздрави и целувки на всички!   bouquet

# 144
Е, хайде стига вече с тея болести Close
Ита и Лили, пожелавам ви много скоро да се оправят мъничетата ви, че е ужасно все така да са болни

При нас най-новото е ,че сме без биба Grinning. все не смеех да се похваля, но вече стана 1 седмица, така че май този път успяхме. Всъщност всичко стана много случайно и без много канене. Та моето диване много обича да хвърля през терасата ,каквото й попадне. Много пъти съм й се карала за това, а на нея й е много смешно. Миналия вторник си изхвърли и двата биберона и аз реших, че ако не е сега друг път няма да успеем да го махнем. Тя започна да си го иска, реве, тръшка се, ама ние й казваме че сама го е хвърлила и кучето е минало и го е взело. Ей, казвам ви много трудно беше, нощем спи по-неспокойно, първите дни дори бълнуваше Crazy, сутрин се събуждаше към 6 часа и реве за него и после не заспива #Silly, изобщо не е вярно,,че забравяли за 2 дни.
Вече разпознава цветовете, но лошото е че сама не се заиграва, все иска някой да й прави компания.
По колко спят вашите деца, все имам чувство, че Вики спи много малко. Вечер заспива към 10,30 - 11.00, сутрин се буди към 7,30, денем спи по около 1,5-2 ч. Направо откачаме с баща й, изобщо не ни остава време за малко спокойствие ,а и като прибавим и ежедневните домакински задължения, лудницата е пълна #Crazy

# 145
Кой ходи на ясли?
Пускам Спасчо от първи юни, най-вероятно.

# 146
  • София
Май дяволът чу Sad.

Йоан пак ми е болничък - няма Т, но има хрема и започна да кашля. Тези дни ще е у нас с майка ми.

Много съжалявам... Sad Оххх, знаеш какво ще ти пожелая....Иска ми се бързо да мине и да няма повече хреми и кашлици!

На мен ми казват - " Сега трябва много да го пазиш!" ...Ами аз го пазя!Да не би да го разболявам нарочно?!  Просто се моля , наистина  ,повече да не боледуваме!

При нас най-новото е ,че сме без биба Grinning. ........................................................................
.....................
По колко спят вашите деца, все имам чувство, че Вики спи много малко. Вечер заспива към 10,30 - 11.00, сутрин се буди към 7,30, денем спи по около 1,5-2 ч.

Поздравления за бибата! Grinning

А за съня - На обяд спи хубаво .По 2 - 2,5 часа.Вечер обикновено до 21,30 си е в леглото. Обикновено заспива веднага ,но не винаги .Или иска  на спалнята, или иска да си играе , или иска някой да му прави компания.
Сутрин се буди към 8,00.А събота и неделя в 6,30-7,00 Mr. Green незнам защо го прави.Като програмиран е.Точно за почивните дни! Crazy

Днес бяхме на ЕЕГ при невролог.Казаха ,че всичко е в нормите.....И много да се пазим. Tired

Поздрави  и целувки !

# 147
Толкова ми е мъчно като чета,че има още болни сладурчета.Дано това са последните разболявания и скоро темата да е пълна само с хубави новини.Пожелавам на всички бързо оздравяване.
gali77,честито и от нас за бибата.От личен опит знам,че не я забравят толкова бързо.Малко е трудно в началото,но хубавото е,че сега Ния спи много по-спокойно от преди,когато заспиваше със залъгалката,и се будеше през нощта да я търси.
А за спането -на обяд до скоро 2 часа,а от няколко дни 1-1,5 часа.Тръгнали са 2 от последните кътници и сигурно за това ,кисела е,мрънка.Вечер заспива към 21,30-22,сутрин до7-7.30.Толкова,мама да се оправя.  Wink
Поздрави на всички и най-вече здраве!

# 148
  • На погрешната планета
Здравейте момичета!
Много ми е мъчно за болните сладури Sad,бързо оздравяване ва всички  bouquet!
Dali77,поздравления за бибата!Нашата,Руми наистина я забрави за 2 дни,но беше по-мъничка,на около 1,3-1,4г.Май,колкото по-големи стават,толкова е по-трудно Wink.Важното е,че сте устискали Simple Smile!
Руми спи на обед от 14,00 ч. до 16,30 ч.-17,00 ч.,понякога и до 17,30 ч.Вечер в 22,00 ч. си ляга и сутрин около 8,00 се събужда.Мисля,че й е достатъчно.

# 149
  • На края на вселената!
Здравейте!
Дано скоро да оздравеят малките мишлета!
За съня - сутрин става към 7-8ч, спи от 13-14.30ч, вечер към 22ч пак е заспала. Но ако спи до 15-15.30ч вечер заспива към 23-23.30 Shocked
Поздрави от нас!

Общи условия

Активация на акаунт