Професионални серии за коса - тема 95

• 57 451
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Магнолийка, и аз ще чакам с нетърпение отзивите ти за колаген серията на Наши, само нея не съм я пробвала.
Благодаря и за подробния разказ за Алтерна Тен, новата ми любов  Heart Eyes
Днес отново измих с шампоана и балсама и изправих ... еми няма такава коса! Невероятна е просто, влюбена съм много сериозно  Crazy Лошото е, че в Енцо няма наличен шампоана, а от Арлен няма да поръчам на тази цена.

За Фито ампулите на Наши, аз си ги слагам след всякакви шампоани, съчетават ми се с всичко. Запечатвам с маска, каквато съм решила. Напоследъг ползвам цялата серия заедно, защото си я взех наскоро.

# 151
  • Пловдив
Момичета, ползвате ли олиото преди шампоан на Leonor Greyl и как ви се отразява то, доволни ли сте? Олиото е победител в много категории за продукти за коса и ми е интересно такива запалени фенове като вас как го намират.
Много красива Фрея!

От къде го взимаш Денси?

# 152
От Бюти Зоун и Дъглас.
 Никой ли няма отзиви за него?

# 153
Креми, сещам се за три варианта, или от салон, работещ с олаплекс, или от ebay, а аз понеже нямам наблизо салон и нямах търпението за поръчка от чужбина, директно писах на представителите на Олаплекс за България във фейсбук и ми го изпратиха с куриер.

Благодаря Сетони и аз ще направя третото. Възможно ли е да ми кажеш цена, за която го взе от представителите?

# 154
Креми, цената беше 99лв.+ доставка, не е изгодно, но нямах търпение  Laughing

# 155
Момичета дайте идеи за силно хидратиращата маска (без Мароканойл) от която сте доволни,че напоследък май прекалих с протеините и усещам косата си много суха.Не мога да преценя ,но мисля че се получи след като боядисах с безамонячната на Лакме newsm78

# 156
При мен най-силно хидратира Креастаз нутритив серията.
Пробвала съм двойката и нутритермик, и двете мноого ми хдратират.

# 157
  • София
Лилавата Секси хеър, също и Аргановата маска на Наши са силно хидратиращи  Peace

# 158
  • Бургас/Пз
За Фито ампулите на Наши, аз си ги слагам след всякакви шампоани, съчетават ми се с всичко. Запечатвам с маска, каквато съм решила. Напоследък ползвам цялата серия заедно, защото си я взех наскоро.

Вив, имаш предвид, че след като сложиш ампулата,  веднага след това слагаш маска, така ли?? И накрая отмиваш всичко заедно??

Магнолия, чакам с нетърпение следващите ти писания и особено много мнението за сериите на Наши. Хвърлила съм око на Фито Рипеър Серията, но за сега поръчах само ампулките. А с Колагена е тази за боядисана коса нали? Тъй като тук в Бургас намерих марката в реален магазин и консултантът много ми препоръча серията с Кератин http://www.arlen.bg/product/324/novo-pokolenie-keratinova-terapi … n-500-500-ml.html, обаче много са ми такива големи опаковки да ги поръчам насляпо  Thinking Пък и в момента докато  поизхабя малко нещата , които имам съм решила освен ампули или концентрати друго да не купувам  Mr. Green

# 159
...
И при мен.

# 160
  • София
Ани, да, точно така  Peace Нанасям маската върху ампулата и така отмивам.

# 161
Магнолия записвам се и аз на опашката  Mr. Green за отзиви за колагена на Наши-много й се чудих,прочетох няколко отзива че изсушавала и се разколебах.Взех една от маските от Витаминоколор-обаче е с мента и др.масла и пише че се слага и на скалпа-пробвах я веднъж след боядисване-много готино охлажда обаче за изрусена коса малко недостатъчна ми дойде в дължините-трудно се сресах.

Чакам блога с нетърпение  Hug

# 162
  • Бургас/Пз
Ани, да, точно така  Peace Нанасям маската върху ампулата и така отмивам.
Благодаря  Hug Hug Hug

# 163
Лилавата Секси хеър, също и Аргановата маска на Наши са силно хидратиращи  Peace
...
И при мен.
Благодаря ви  Hug bouquet

# 164
  • София
Момичета, благодаря на всички отговорили на въпроса ми за лак за коса, ще се почудя още малко, но май клоня към хайверния на Алтерна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт