Професионални серии за коса - тема 95

• 57 452
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
aDaMaNt^,отдаааай се на изкушението  Mr. Green Дружината ще поеме вината за това  Joy

# 61
bubka, ние и без това само си поемаме вината една друга  Joy Joy Тая дружина толкова грях събра  hahaha Joy

Хайде дружината да поема вината  Joy Аз не издържах. Поръчах термоспрея и няколко ампулки на Наши, и един оранжев концентрат, да взема да ги пробвам най-после. Но ще е без бустер.....предполагам не е проблем и така да се ползват  newsm78 Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 яну 2016, 21:26 от aDaMaNt^

# 62
За много години момичета прекрасни  bouquet

Ползвам продукти със скоростта на охльовче, затова топ 5 отрицателен не мога да събера точно от 2015, затова ще пиша откакто си купих 1вия проф. продукт, та... да видим:)

1. Лореал Проф. ш-н Интенс Рипеър мисля, че беше. Докара ми адски пърхут.

2. Маската на Лейбъл-М хайверената. Адски гадна сладникава миризма. Не ми хареса и действието й в/у косата ми.

3. Протеинов крем на Лейбъл М- докарва някаква плътност, но отново мирише сладникаво силно и за мен-неприятно. Лепне по ръцете докато се нанася.

4. Чак лоши не, но недостатъчни и малко разочароващи - Джон Мастърс (Цитрус и нероли, както и балсама с Лавандула). И стигнах и до извода, че силикончетата ми правят косата доста по-приятна на допир.

5. Балсамите на Алтерна Бамбук (за обем и УВ), не са лоши, но не са нищо особено. На едно дередже с ДМО.

2. Реша се с тази четка на MAGNUM и съм много доволна и ухае много хубаво http://www.beauty.store.bg/p117734/chetka-za-kosa-ot-gvaiakovo-d … ata-natural-.html

и това гребенче http://www.beauty.store.bg/p117733/afro-greben-za-kosa-ot-gvaiak … ata-natural-.html

3. На наши съм ползвала олиото, но беше отдавна и бях изрусена. Беше добър продукт, но не вълшебен по спомен.

Последна редакция: пт, 01 яну 2016, 21:38 от Valkirja

# 63
ЧЕСТИТА НОВАТА 2016 ГОДИНА! Да е мирна, спорна и много щастлива за всички!  bouquet bouquet

По въпросите в темата:
1. Имам много неуспешни покупки, най-вече защото ми идват слаби и не виждам никакъв резултат от тях... Най-лошите ми продукти, които в момента се сещам са:
- ДПш на Алтерна и на Лейбъл М - страхотно заплитане и изсушаване на косата и от двата
- реконструктора на Joico K-pak без отмиване и термозащитата - никакъв ефект, а напротив-мръсна, суха, матирана коса
- серума Лореал Absolut Repair Lipidium - никакъв ефект срещу накъсване и цъфтене на краищата
(по принцип и серията ш+м+ампули въобще не ми хареса), утежнена коса без обем и блясък
- финиш крема за блясък на Алтерна - никакъв блясък и мекота, все едно нищо не съм сложила, без никакъв ефект...
- серията Дисциплин (ш+м) - така и не разбрах какъв е ефекта от тази серия, матира, отнема обема, сърбеж на скалпа, много фризита след ползването й

2. За сресване - четки само с естествени косми и една Tangle teezer, но от последната не съм доволна, имам чувството, че къса косата и не се справя със заплитането...

3. На Наши имам 2 серии - кератина и аргановата серия... Кератина сега ми е много изсушаващ и не го ползвам (косата ми не харесва протеин в момента), но пък аргановата серия ми е лубима (особено балсама го купувам винаги по 500мл). Сега мисля и маслото да си взема, като изхабя био-аргана на Лакме... Mr. Green

Последна редакция: пт, 01 яну 2016, 22:02 от lunna pateka

# 64
А аз си признавам, че понякога пазарувам неразумно  Mr. Green и не се притеснявам от това. Понякога имам нужда точно от това  Laughing да си купя нещо ново, непознато  и не обмисляно по цели седмици  Mr. Green. Винаги има на кой да подаря.
Някои разпускат напрежението с покупки на дрехи, обувки, чанти, парфюми...а аз с маски  Mr. Green
парцалките не ме привличат толкова.

Нямам разочарования, имам купени в неподходящ момент, които мога да преоткрия след няколко месеца.

Арлен ще ги пропусна тоя път, чакам си Алтерните.
А дори не ми с отразяват уау, но е хубаво човек да ги има. Joy

# 65
  • София
ЧНГ момичета, 2016та да ни донесе буйни гриви и блясък в очите /и в косите.../ Simple Smile

По въпросите:

1 - От почти никоя серия или продукт не съм в тотален възторг /не и продължителен/, но отличилите се "кофти" попадения за изминалата година са следните:

- Дисциплин Ш. и Б. Освен приятният аромат нищо хубаво не мога да кажа за тези продукти. Сплескана в корена коса от шампоана, а балсамът ми оставяше косата суха и никаква. Подозирам че и скалпа ми дразнеха, но не мога да бъда сигурна, защото той често се дразни.

- хидратиращите Джойковци - докато се мия ги усещам добре, след това обаче косата ми е някак матирана, без блясък. Омазняват ми по-бързо косата, което в моя случай е трагично, 4-5 часа.

- Денсифик Ш. Страхотно премиване и оплитане се получаваше при мен, както и пресушаване на дължините. Подарих го на приятелка с доста по-дебел и плътен косъм от моя и при нея нямаше такъв дефект. Факт е обаче, че това е единственият шампоан и въобще продукт, който регулира омазняването на скалпа. Обмислям пак да го купя и да го ползвам с ултра хидратиращи  маски и финиши.

- Ш. и Б. Атлерна бамбук за блясък - правеха косата ми да изглежда още по-тънка отколкото е Simple Smile

- Label.m серията с мед и овес Ш. и Б. - изсушени дължини, разхвърчана коса без блясък.

2 - Реша се с обикновена четка - Триза, имам и на Макадамия четката, но някак си не усещам да ме сресва добре.

3 - на Наши нищо, освен ампулата Фито Рипеър не съм ползвала /все още/ но след отзивите на Линда за цялата серия съм я заредила в кошницата.

Момичета, как мислите, ако пусна днес поръчка от Арлен, има ли шанс да я получа на 4ти? Заминавам на 5ти и няма как да причиня на благоверния ми още една пратка с козметика за коса  Mr. Green

# 66
Привет на всички !! Честита нова година момичета!!  bouquet Heart Eyes С пожелания за много здраве,щастие,късмет,да обичаме и да бъдем обичани от хората около нас. Нека да имаме по-успешни покупки, и прекрасни гриви!  Mr. Green Hug

1.”Топ 5” най-лоши продукти за 2015 година?
Най-лоши немога да кажа,точната дума може би е продукти,които не са ме впечатлили и не бих купила отново.
1. ДПШ на Чи -много остъргващ и премиващ за моята коса,колкото пъти го пробвам ефекта винаги е един и същ дори Лилавата маска на Секси не можа да ми омекоти краищата.Но ще го изхабя до край,тъй като го ползвам рядко,а е почти пълен.Иначе аромата е класическия на Чи,на мен много ми харесва.  Heart Eyes

2. Шампоан с вечерна иглика на ДМО-същият  ефект както с ДПШ пробвала съм го няколко пъти с надеждата да не ми е подходящ в момента,но не ефекта е винаги един и същ,като цяло го купих,за да го ползвам с детанглъра с цитрус и нероли,но ми идва крайно недостатъчно като комбинация.Мисля,че не ми допада детанглъра в комбинация с този шампоан,ако е от другите на ДМО мисля,че много ще ми допадне.

3. Ампулките на Вела Енрич - малко ми разхвърчават косата,пробвах ги след хидратиращи Ш и М и след протеинови..еднакво се държат. Лекички са като водичка миризмата адски ми харесва.  Heart Eyes Никакъв ефект не виждам от тях.Но ще гледам и тях да гиРе използвам,че имам още  5,6 броя.

4. Редкен Даймънд ойл олиото -  много парфюмирано ми идва,дават го че е без силикони,много е течно като водичка,няма консистенция на олио.Имам чувството,че не попива много добре в косъма.Може да се ползва и като терапия преди шампоана,но и така не ми харесва.Ползвала съм го много малко,почти пълно е ....

5. Еластайзър- Обикновения вариант,много ми разхвърчаваше косата,стоеше много фризи,не го усетих това хидратитране,никакъв ефект не усетих от него.Добре,че имах малката опаковка от 75мл,но мисля след време да взема Екстрийм да пробвам,може да ми е бил недостатъчен обикновения.

2.Каква четка/гребен за коса използвате?
1. Използвам главно широкия гребен на Макадамия,много ми харесва.

2. Също и  Тенгъл Тийзър,но не го използвам много често,някой се беше изказал,че все едно замазва косата(но не помня кой беше  Embarassed ) и аз съм на същото мнение,но ми прави страхотен масаж на скалпа,много обичам преди да си измия косата няколко минутки да реша главата с него.
Много ми е интересна тази четка на Вивиан на Лейбъл М,мисля по нататък да си взема от този тип.

3.Кои продукти/серии на Наши сте ползвали и как се отразяват на косата ви?
1. Наши Кератин-преди 2 години ги ползвах,много ми харесваше аромата Heart Eyes Сещам се,че си ми пресушаваха косата,не помня в какво състояние е била тя тогава,но помня  че ползвах по това време точно и Лореал Абсоют рипеър шампоана идваше ми много тежък,корените направо ги усещах замазани и утежнени.

2. Ампулата Фито много ми допада...прави косата ми някак жива и витална падаща тежко,ползвам я на 2,3 пъти,което пък я прави и доста икономична,малко не ми харесва миризмата иначе.Мисля си дали да не взема и Ш и Б от серията след положителните коментари,които пишете напоследък...

Последна редакция: пт, 01 яну 2016, 23:43 от melina565

# 67
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте момичета,за много години!!!!
1-все още нямам конкретно
2-не използвам някаква специална четка,но се заглеждам
3-нямам продукти на тази марка

# 68
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Beauty и аз търсих тази четка на Ровента тук, но я няма. Накрая само и само да взема нещо, си взех подобие някакво от Best Buy за 40$ (Remington - Triple Infusion Air Styler Blow Dryer).

Поръчах днес идентична на Ровентата според описанието и снимките.Пак въртяща и (по етикет) приглаждаща,даваща обем при ползване.Обема го имам,но се ужасявам от наелектризирана,фризи коса.Ще ти споделя мнение като я разуча.

BaBylissPRO Nano Titanium Rotating Hot Air Brush
http://www.folica.com/tools/curling-irons/babyliss-nano-titanium … ing-hot-air-brush

# 69
Еее супер  Simple Smile Искрено се надявам да ти хареса. По-точно да върши повече работа от моята. Ако ти се пише драсни като я пробваш  bouquet

# 70
  • София
Красавици, честита ви нова година  Hug Здраве и щастие на всички!  Hug

Феерийка, Тен серията наистина е най-икономичното нещо, което съм срещала до момента. С половин доза от тестера си измих косата, че даже и предоволно. Шампоана е разкошен, гъст, мирише невероятно, някак попива в косата ми, след като помасажирах доволно. Определено ще го купя.  От балсама сложих също половин тестер, стигна ми достатъчно. Направих и терапия с инфра пресата, не знам защо  Crazy Попи ми балсамчето, а при измиването имаше много малко за отмиване. Косата ми беше една идея по-плътна от по принцип, много лъскава и жива, никакво изсушаване или омазняване, сухи крайчета и подобни неприятности. Разкошни продукти, харесаха ми много. Най-странното е, че прическата ми държа тройно повече като време, а вчера дори изправих косата със сешоар и четка и ми се получи страхотна права коса! А при мен това е мисия невъзможна ,бухвам след 10 минути! Уникално  Heart Eyes Днес още ми държи правата коса, не е истина!
Радвам се, че поръчах балсама, ще поръчам и шампоана.

# 71
Вивче,какъв финиш сложи след Тен серията  Hug

# 72
За много години, момичета bouquet

Енцо имат ли още код за безплатна доставка?

# 73
Вив, радвам се, че не съм те подвела точно за Нова Година.  HugИ аз това за икономичността го бях прочела от Магнолия, после пробвах тестер и така се сдобих със шампоана и балсама. Ако не се лъжа, Магнолия пишеше, че няма голяма разлика между маската и балсама, който наистина е много силен.

# 74
  • София
ЧНГ, момичета!!!!

Моите топ 3 разочарования, не се сещам за 5 Wink
1. СС крема на Алтерна, усеща се много неприятно на косата...
2. 10 in 1 на Ламе, клечкосана коса
3. Tangle-Teezer, много неудобна за захващане, независимо дали реша мен или детето ми се измъква от ръката.
За суха коса използвам дървена четка с естествен косъм. Никакъв спомен от къде я купих, ей така изглежда. За мокра The "Wet" Brush Detangling Shower Brush.

Не съм използвала нищо на Наши, мисля скоро да тествам Phyto Repair.

Общи условия

Активация на акаунт