Професионални серии за коса - тема 95

• 57 486
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Фрейче,толкова си нежна и красива момиче  Heart Eyes Прическата ти е в синхрон с твоето женствено излъчване  Hug

# 106
Ей, най-накрая видях това съвършенство Фрея.  Heart Eyes

# 107
  • Пловдив
Астравера, към една боя можеш да сложиш две, три с.л. масло, каквото ти искаш. Аз си слагам тривитаминол, зехтин, арганово, бадемово, въобще каквото реша в момента.

Мерси много! bouquet

# 108
  • София
Фрея, много добре се е получила прическата! Момиче с класическа красота си!

Тези, които ползвате Фито Рипеър ампулките на Наши, баслам/ маска с тях ползвате ли? Ако да - как - преди, заедно или след ампулата?

# 109
  • Бургас/Пз
Фрея, страхотна прическа и много си отива с тоалета ти Simple Smile А ти си истински разкош Simple Smile  Heart Eyes Hug

# 110
Най-накрая да се престраша да се запиша и аз. От известно време следя темата с голям интерес и съм се амбицирала да се грижа по - сериозно за косата си.
Още не съм натрупала опит и нямам продукти, които са ме разочаровали. Ползвала съм 4-5 продукта на Афоджи и като цяло съм дололна. Двуфазния L2 също много харесвам. Чакат ме шампоан и маска на Митик ойл и шампоан и балсам от серията липидиум на ЛП. Взела съм за проба и един малък комплект с еластисайзър и Ш и Б за обем на ФК. Чакам в понеделник термото на Митик ойл, смятам да поръчам и олиото. Дано да намеря най-доброто за моята коса.
Относно гребените и четките - в момента ползвам обикновен гребен с широки зъбци, но се замислям за четка с естествен косъм, че понякога ми се накъсва косъма при ресане.
За огромно съжаление не съм ползвала Наши, но след прекрасните отзиви в темата ги слагам в уишлиста. Simple Smile

# 111
Фрей, винаги съм се възхищавала на косата ти, но сега и на уменията ти за прически. Hug Как си озаптила това огромно чудо в прическа...Прекрасно е, а ти си много красива. Снимките ти разхубявяват темата, жалко, че ще ги махаш. bouquet

Ох, пропуснах и великолепния новогодишен тоалет. Heart Eyes

# 112
  • Велико Търново
Фрея, прекрасна си bouquet Hug

# 113
Фрея, колко си красивааа  Crazy Heart Eyes фина, нежна, изглеждаш на 16  Heart Eyes
Прекрасна прическа също. Но кой ти гледа косата при това лице  Flutter

# 114
  • София
Фрея, нечовешки съвършена си!!! То пропорции, то очи, то вежди, то носле, то устни, чело, скули!!! И тялото в тоалета! За косата си знаехме, но ти си идеална във всяко отношение!

# 115
blackpearls,добре дошла!

Аз днес отново се убедих в една чудна комбинация-ДПШ Алтерна и Кенди маската.На влажна коса кенди термо спрея.Щерката като ме видя възторжено възкликна:"Тате,виж мама колко е хубава,с голяяяма коса и къдрички ."  Laughing Явно има смисъл от качествената грижа за косата  Flutter

# 116
  • Варна
Цитат
Фрея, колко си красивааа  Crazy Love фина, нежна, изглеждаш на 16  Love
Прекрасна прическа също. Но кой ти гледа косата при това лице  Flutter
+1  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 117
Фрей, неведнъж съм ти го казвала, но ще споделя и сега - много си красива, женствена и изтънчена. А съчетано с интелектуалния потенциал си бижу. Прическата се е получила разкошно Heart Eyes Hug

# 118
Фрея,чудна си да знаеш...като Фея направо ! Hug Много нежно и невинно излъчване,същевременно женствено и изтънчено.Прелест! Hug Прическата ти се е получила много добре,аз преди време пробвах нещо подобно,само че позиционирах кока по-ниско.В youtube има супер много клипчета и изобщо не са трудни въпреки,че изглеждат такива. Rolling Eyes

# 119
  • София
Момичета в HQ hair,  започнаха след коледните разпродажби. Код HQ202 дава 20% отстъпка. Взех Alterna Caviar RepairX шампоан и балсам за 32лири и Alterna Bamboo Smooth Trio 25лири  с подарък Wet brush и Beauty Essentials Kit (worth £50) каквото и да значи....

Фрея, мнооооооого красива   Hug

Общи условия

Активация на акаунт