Професионални серии за коса - тема 95

• 57 498
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Фрея, уникална си наистина!

Наде, ясно. Чудя му се на крема, но все не мога да се убедя, че е нещо особено. Пък и думите ти общо взето подкрепят тази теза.

Креми, млечната терапия на Милкшейк е комбинация от база + млечен прах: http://z-oneconceptusa.com/product/natural-milk-mask/

# 121
Фрея,разкошна прическа си си направила,а класическата ти красота ме остави без думи.
 newsm81

# 122
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Хубава Фрея. Flutter

Взех си нова четка,която да обира фриз,и ооо,чудо..това нещо взе,че ми събра косата($7).Не е като гладена с преса,но определено виждам разлика.Разбира се,финишите също помагат.

Утре ми пристига въртящата четка.Тра-ла-ла.

# 123
Фрея  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes много си красива, като оставим на страна прекрасната коса.....остави ни безмълвни. Аз пък не знам от къде на къде съм те възприела за възрастна жена  Joy , може би поради съдържателните постове.....

Виве  Simple Smile тя касията май с натрупване ще остави някакъв отенък, от един път нищо не става. А и за цвят се киснела по-дълго. Абе ще видим какво ще стане, чета за сега.

# 124
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Имайте впредвид,че супер мега цапат банята,и на мен специално ми правиха косата твърда и на едри клечки,вплетена и груба.На третият път се отказах.
По спомен комбинирах амла,касия,некви ядки(забравих им името),шикакай.

Последна редакция: нд, 03 яну 2016, 19:19 от Beautyholicа

# 125
  • Стара Загора
Този път успях да видя Фрея.Страхотна прическа, страхотно излъчване, гримът ми харесва и изобщо всичко  Heart Eyes Фрея си я представях по-възрастна.
Аз съм в някаква козметична апатия.Нито ми се иска да пробвам нещо ново нито нищо.Много ми се иска това положение да се задържи още мноооого дълго.

# 126
Фрейче голямо маце си  Heart Eyes не знам защо си те представях по-различно-огненочервена или на снимките просто не личи цвета?

Аз съм в някаква козметична апатия.Нито ми се иска да пробвам нещо ново нито нищо.Много ми се иска това положение да се задържи още мноооого дълго.
и аз започвам да изпадам в козметична апатия-засега главно гримова,обаче за косата имам списък с 2-3 неща  Mr. Green

# 127
Аз миналата година имах един такъв дълъг апатичен период и си изразходвах наличности, без да искам нещо ново...после се завърнах да ви чета и тази тема ме върна отново към шопинг манията за коса  Grinning .Отделно постоянно си имам желание за нови гримове и парфюми и лакове и...така де  Mr. Green ...

И сега да дам затвърдено усещане от второ ползване на Caviar Moisture Intense, бяхме 10 дни извън града за празниците, там карах предимно на протеини и за менюто и за косата  Wink и като се прибрахме усетих, че имам нужда от хидратация. Абсолютно чиста хидратация усетих пак, вчера вечерта измих с Intense, а днес косата ми е и с обем и с форма, много ми допадна. Макар, лично на мен леко протеиновото усещане от "обикновените" хидратиращи Caviar Moisure да ми е по-добре.

# 128
Фрея,истински разкош Heart Eyes. Лице,коса, фигура... прелестна си! Не знам защо,но аз също те мислех да по-голяма, а ти имаш ли 20?  Wink.
Как усещате лака за коса Инфиниум на Лореал? Обмислям да взема със силна фиксация, дали ще е подходящ за тънка коса, без да колосва?

# 129
  • Пловдив
Момичета едва сега разбрах за какви фази на косата говорехте...накратко направих си маска от няколко масла буквално манджа с грозде Joy след три часа се измих с протеинов шампоан по ваши съвети и за първи път не ми се втвърди косата от протеина, сложих и протеинов балсам и сега косата ми е жива и мека направо не мога да я позная, благодаря за споделеното ! bouquet Готова съм утре за боя в салона буквално напротеинчена! Party

# 130
Писах , писах и малката ми изключи лаптопа.
Сега не ми се пише и отговаря отново.
Фрея уникална си наистина.
Идеални пропорции имаш...Нос , устни , очи форма на лице като нарисувана си .Изключително красива си.
Изобщо не забелязах прическата ти а само теб Simple Smile .
Вив да те попитам на медито колко мл си взе от терапията?
180 или 360.
И за колко време ти стигнаха.
Аз изпробвах само шампоана ,че бързах и нямах време за балсами и спрейове.
Много ми хареса.Двоен обем имах на косата  Heart Eyes .Косата ми остана чиста и плътна дълго време .

# 131
  • София
Чаровна, 180 мл взех, правила съм я два пъти до момента, изразходеното количество е около пръст и половина от флакона. За доста време ще стигне, според мен.

Момичета, да ви питам, има ли български влогърки за коса?

# 132
Фрей, не мога и аз да не се включа, прекрасна си bouquet И аз винаги съм смятала, че си на около 35-40  Blush А ти си млада, млада Hug

Вивче, аз лично отдавна си издирвам и влогърки и блогърки, и не само български, ама не иткривам, това, което ми се иска. Незнам защо всики пишат основно за гримове  Crossing Arms

# 133
Аз пък абсолютно винаги съм си представяла Фрея младичка и много хубава Hug  Видяното се припокрива с моите представи  Flutter

# 134
  • София
sladurka, май си сбъркала темата  newsm78

Момичета, препоръчайте ми лак за коса, за тънка фина коса, който да не бетонира, да не се усеща на косата и при това да държи прическата поне един ден  Laughing

В момента използвам този http://www.zlatnaribka.com/labelm/fiksatsiya-i-finish-label/lak- … -hairspray-300-ml   но ми се иска нещо ново....

Общи условия

Активация на акаунт