Шеста тема на чакащите

• 582 568
  • 5 451
  •   1
Отговори
# 2 340
В един от големите градове на България делото на дъщеря ми беше след 1 месец, като подновените документи ги подадох директно в сэда в деня на делото. Междувременно ми се подновяване и регистрация, така, че може и това да е оказало влияние. 24.09 - среща и подаване на документи, 23.10 делото.
Второто дело -
4.07 - среща
11.07 (петък) подадени документи, подновените ги изискаха социалните предварително
29.07 - дело.
Североизточна България.
За Стара Загора - три месеца. Минават ги по общия ред, а не приоритетно. Поне до сега не съм чула друго.

# 2 341
  • В градината...
Ами които са минали през Стара Загора да пускат жалби до инспектората към висшия съдебен съвет.
Пост фактум няма да ви навреди, но ще помогне на следващите!

# 2 342
Maша Баша ще е хубаво и в другата си тема да сподели, че го взима детето. Бая майки се притекоха на помощ там и няма да навреди да си каже Маша Баша полезни ли са й били, не са ли й били полезни съветите им.

# 2 343
Maша Баша ще е хубаво и в другата си тема да сподели, че го взима детето. Бая майки се притекоха на помощ там и няма да навреди да си каже Маша Баша полезни ли са й били, не са ли й били полезни съветите им.

Скрит текст:
Това тя ще прецени, но ми се струва, че вече си е създала ясна представа къде може да получи по-адекватна подкрепа и съвети. Не е нужно да чете отново и отново страховити истории от хора, които са далеч от темата за осиновяването. Сега пък - изобщо. В онази тема тя искаше съвети, които да избистрят решението.
Какъвто и избор да беше направила, щеше да е добре дошла тук.
Щом е стигнала до това решение, редно е да я поздравим и подкрепим, когато и с каквото има нужда. Защото тепърва ще има нужда именно от подкрепа.

Маша Баша, когато имаш дата, похвали се. Simple Smile
Имаш ли някакви притеснения относно подготовката за идването на детето у дома?
Ако ти се споделя, разбира се...

# 2 344
Темата за детенцето от ромски произход беше на друга потребителка. Маша Баша имаше въпроси относно образуването на презимето от нейното име и какви варианти има.

# 2 345
Хм, права си, Мама Ру! И аз се подведох по поста на другия Анонимен и не погледнах.
Моя грешка.
Съжалявам, Маша Баша!
Останалото казано извън скрития текст няма връзка с това объркване...

Дано и Сперанца сподели какво е решила.

# 2 346
Вероятно ме бъркате с някой аз в друга тема нямам въпроси и постове Simple Smile Няма нищо ново за сега чакам дата да се насрочи.

# 2 347
Някой знае ли в кой ден от седмицата заседава съветът по осиновяване?

# 2 348
И двете писма ги получих в петък. Предполагам във вторник. Едва ли е пратено същия ден, по-скоро на следващия (най-рано).

# 2 349
  • София
И двете писма ги получих в петък. Предполагам във вторник. Едва ли е пратено същия ден, по-скоро на следващия (най-рано).
Дали всеки съвет по осиновяване заседава в един и същ ден от седмицата?Нали към всяка дирекция си има Съвет по осиновяване.

# 2 350
Не знам. Да кажат другите как е било при тях. Може и съвпадение да е било, но е факт - две дирекции, от двата края на страната, а писмата ги получих все в ден петък.

# 2 351
  • София
Не знам. Да кажат другите как е било при тях. Може и съвпадение да е било, но е факт - две дирекции, от двата края на страната, а писмата ги получих все в ден петък.
Възможно е и в един и същи ден са заседават.Аз също не знам как е...Благодаря,Мама Ru,че сподели как е било при теб!👍Дано и други да се включат!

# 2 352
Здравейте,
а дали са почнали вече да заседават или са в почивка?

# 2 353
Аз получих предложението през август, така че не знам дали изобщо има почивка.

# 2 354
И нашето писмо е дошло в петък.  Взех си го от пощата в събота.

Общи условия

Активация на акаунт