Шеста тема на чакащите

• 583 098
  • 5 451
  •   1
Отговори
# 735
Здравей те ние сме кандидат осиновители с моя съпруг вече 2години и нямаме нито едно предложение от никоя дирекция за цяла България.Това което сме сложили като изисквания
пол без значение
възраст0-3
произход Български Турски и Ромски без видими черти.Направо съм отчаяна че нямаме нито едно обаждане.Ще съм благодарна ако ме посъветвате.

Разковничето е в произхода. 90 процента от изоставените деца са с НЕИЗВЕСТЕН произход. Променете само това, оставете изискването за здраво дете.

Чудя се  newsm78 като мине известно време, например 1 година защо не се обаждате в произволни дирекции и не питате как са ви изискванията, ясни ли са, до къде са стигнали и т.н. И защо не искате съвет от социалните как да напишете изискванията си така, че да станат нещата и по-бързо да получите предложения.

Последна редакция: сб, 22 апр 2017, 09:03 от Пипи Мипи

# 736
  • samokov
Ходила съм при социалните и те ми отговарят търпение а РДСП като звъня да изчакаме не е дошъл нашия номер.

# 737
Пиши неизвестен произход на първо място и ще се получи.

# 738
Не съм убедена, че дете, на което се знае само майката е с неизвестен произход. Бях получавала 2 предложения за деца с неизвестен баща, но се водеха с произхода на майката, а не "неизвестен"

# 739
  • Шумен
И на мен от едно РДСП ми отговориха, че какъвто е произхода на майката, такъв е и произхода на детето, нищо, че бащата е неизвестен.
И тук да кажа, ние преди седмица получихме предложение за дете, което за съжаление отказахме.

# 740
Здравей те ние сме кандидат осиновители с моя съпруг вече 2години и нямаме нито едно предложение от никоя дирекция за цяла България.Това което сме сложили като изисквания
пол без значение
възраст0-3
произход Български Турски и Ромски без видими черти.Направо съм отчаяна че нямаме нито едно обаждане.Ще съм благодарна ако ме посъветвате.

Не виждам причина до сега да не са ви предложили дете. Непременно се обадете да попитате на какво се дължи това забавяне. Достатъчно ясни са критериите ви, според мен, но не пречи да добавите и произход неизвестен както са ви посъветвали.
Сигурна съм, че съвсем скоро ще има резултат. Желая ви успех!

# 741
  • samokov
Здравейте получих обаждане за среща с детенце в Бургас.

# 742
Здравейте получих обаждане за среща с детенце в Бургас.

Браво. Чудесна новина. Кога е срещата?

# 743
  • samokov
Сряда

# 744
  • София
Това е страхотно! Успех! Дано да е вашето дете!  Hug

# 745
  • samokov
Благодаря дано.

# 746
  • София
INA BAMBINA, при нас беше същото - мъжът ми не можеше да приеме ромски произход и аз не настоявах. Важно е и двамата родители да приемат напълно детето. Но и ние бяхме писали изрично, че приемаме и негроидна или монголоидна раса (малко по-различна формулировка от вашата). Мисля, че това ни доведе бързо до нашия страхотен син - той е мулатче. Чакахме около 4 месеца до първо и единствено писмо. Синът ни е невероятен - чаровен, красив, умен, добър, с чувство за хумор, здрав и силен... мога още да продължавам Simple Smile Наш'то гардже си е най-хубаво Wink
Определено мисля, че имаме невероятен късмет и пожелавам на всички чакащи същото!

# 747
  • София
INA BAMBINA, при нас беше същото - мъжът ми не можеше да приеме ромски произход и аз не настоявах. Важно е и двамата родители да приемат напълно детето. Но и ние бяхме писали изрично, че приемаме и негроидна или монголоидна раса (малко по-различна формулировка от вашата). Мисля, че това ни доведе бързо до нашия страхотен син - той е мулатче. Чакахме около 4 месеца до първо и единствено писмо. Синът ни е невероятен - чаровен, красив, умен, добър, с чувство за хумор, здрав и силен... мога още да продължавам Simple Smile Наш'то гардже си е най-хубаво Wink
Определено мисля, че имаме невероятен късмет и пожелавам на всички чакащи същото!
И аз се надявам да имаме шанс за детенце без значение от произхода му и въпреки леките скрупули на моя съпруг...въпреки, че нещо почнах да се отчайвам от очакването.....

# 748
  • Пловдив
Здравейте! От края на юни миналата година и ние си чакаме нашето щастие, но все още го няма... И нито едно писъмце с предложение...нищо! До 2г, без претенции за пол, произход, без изразени ромски черти. Почти се изтъркули една година откакто подадохме документите, а бяхме толкова ентусиазирани...вече незнам да чакам ли, какво се случва?

# 749
...Почти се изтъркули една година откакто подадохме документите, а бяхме толкова ентусиазирани...
 И ние чакаме от февруари 2016 - здраво момиченце без претенции към етнос, 2-4 г. Явно сега се чака повече 🙁

Общи условия

Активация на акаунт