Шеста тема на чакащите

• 579 675
  • 5 451
  •   1
Отговори
# 105
Speed, при майка, самоопредила се като ромка и баща - неизвестен, детето се води от ромски произход, не от смесен.

Детето се води с неизвестен произход.
Когато единия от двамата е неизвестен и детето е с неизвестен произход.

# 106
  • при него
Омотах се нещо аз, благодаря ви! Сега проверих, неизвестен също сме писали Simple Smile

# 107
Когато единия от двамата е неизвестен и детето е с неизвестен произход.
Май не е точно тъй, защото имах предложение за дете (което отказах), чиято майка се беше определила от турски произход, а бащата беше неизвестен. Детето се водеше с турски произход

# 108
Не знам кой как може да интерпретира произхода, но ми кажете вие как мислите - майка определила себе си като туркиня, баща неизвестен по документи, а реално китаец. Според вас детето може ли да е от турски произход? Таткото може да е всякакъв ... руснак, кениец, анличанин, индиец, японец, ...

# 109
Не знам кой как може да интерпретира произхода, но ми кажете вие как мислите - майка определила себе си като туркиня, баща неизвестен по документи, а реално китаец. Според вас детето може ли да е от турски произход? Таткото може да е всякакъв ... руснак, кениец, анличанин, индиец, японец, ...

Може да се води турски произход щом бащата не фигурира ... Обикновено бащата е неизвестен понеже не е припознал детето, тоест по документи не е. Доколкото съм запозната соц. работник разговаря с майката преди да остави детето. В този разговор се уточняват и тези обстоятелства кой е бащата и какъв е /ако е известен и на майката, защото има всякакви ситуации и разбира се ако тя пожелае да уточни/. Но тъй като по документи бащата не фигурира се взема предвид това как се е самоопределила майката.

# 110
на нас ни обясниха така ако имат само произхода на майката например ромски детето също ще се определи че е с такъв произход,ако обаче бащата е например друг произход различен от майката се пише смесен ако са с еднакъв произход е ясно

# 111
На нас пък ни беше обяснено, че ако бащата се води неизвестен и детето е с неизвестен дори произхода на майката да е ясен. Бащата на нашето дете се води неизвестен, майката не си е самоопределила етническия произход, а за детето ни пише, че няма данни за етнически произход, т.е. е неизвестен произхода. На майката бащата е добре известен, но той не желае да съжителства с нея и да се грижи за това дете, т.е. офиациално е неизвестен, ако пък майката не се самоопредели от какъв произход е социалните нямат право да го правят, но дори и да се беше определила детето ни пак щеше да е с неизвестен произход заради бащата.

# 112
  • София
ИМАМЕ СИ ПИСМО   newsm44 newsm44 newsm44

# 113
Хайде скоро да промениш изречението на: ИМАМЕ СИ ДЕТЕНЦЕ!

# 114
Честито deina_li, дано това е Писмото, стискам палци! Момиченце, момченце, на каква възраст?

# 115
  • София

Браво, честито! Стискам палци!  Peace

# 116
deina_li, честито писмо. Похвали се де, какво пише в него?

мишка и патето, видя ли детето? Какво стана с вашата среща?

# 117
  • София
Здравейте момичета. Мерси!
Писмото е за момиче почти на 2 ,незнам дата за среща все още ,чакаме да ни се обадят

# 118
 newsm44 newsm44 newsm44 намерихме си нашето детенце

# 119
мишка и патето, честито  Party.
Колко е голямо детенцето? Пиши подробности, ако искаш.

Общи условия

Активация на акаунт