Шеста тема на чакащите

• 582 695
  • 5 451
  •   1
Отговори
# 1 920
Споделете , когато си получите писмото , какво сте решили Simple Smile на каква възраст е детето , здраво ли е ?

# 1 921
Разплетох случая,писмото е върнато въобще не е стигнало до мен.Имам предложение за момиченце на 1г.и 2м.Само това е инфото което ми дадоха

# 1 922
Какво означава това, писмото е върнато? Предложението валидно ли е все още или се води отказ?

# 1 923
Разплетох случая,писмото е върнато въобще не е стигнало до мен.Имам предложение за момиченце на 1г.и 2м.Само това е инфото което ми дадоха

Обадете се във въпросното РДСП и искайте да ви бъде насрочена среща по най-бързия начин. Питайте защо не са ви известили по телефона като е върнато писмото. Дано е вашето детенце. Успех.

# 1 924
Писмото е върнато в РДСП (от пощата)предложението е валидно още.Срока ми е от7.03 до 7.04.А за обаждането по тел.когато видат не полученото писмо тогава звънят,моето още не го бяха видяли

# 1 925
От пощата как така ще го върнат? Оставя се известие, ако няма кой да го получи и си го търсиш при тях.

# 1 926
azzia_bo може ли да споделите от кога сте вписани в регистъра и какви са ви критериите

# 1 927
Аз бих била много любопитна. Ще изтичам с 300 до детето да го видя.

# 1 928
Здравейте! Не мога да разбера, защо социалните приемат документи, на семейства, където работи единия , а не се гледа с добро око на такива случаи с малък доход. Тогава защо не поставят условие двамата да работят.Дават ли се деца изобщо на такива случаи , с един работещ?

# 1 929
От пощата как така ще го върнат? Оставя се известие, ако няма кой да го получи и си го търсиш при тях.
Не са оставили известие,нищо

# 1 930
azzia_bo може ли да споделите от кога сте вписани в регистъра и какви са ви критериите
От 11.2018 съм в регистъра,всички области.
Дете от 0-3г.без предпочитания пол и етнос,здраво

# 1 931
И ние сме от 11.2018 дано и на нас ни се обадят скоро

# 1 932
Здравейте момичета ! Честит празник на всички дами!И ние сме вписани в регистъра месец ноември 2018 !Дано да е по кратко чакането на всички ни ! Успех! И ще пишем.

# 1 933
Не са оставили известие,нищо
Нещо не мога да разбера, как така са пратили писмо пък не си получила известие, пък го върнали, пък сега ще чакаш да ти се обадят евентуално. Питай в пощенския клон защо не са ти го доставили и в кое РДСП са го върнали, за да им звъннеш и да провериш. Въобще не оставяй нещата и не чакай те да ти се обадят, вдигай  всички по веригата във въздуха. То остана да те водят някъде по системите и с отказ после. 

# 1 934
Вината в случая е на пощата. Добре, че е от последните дни, т.е срокът не е изтекъл. Нормално пощата се разнася 9-11 часа. Ако няма кой да им отвори входа или няма никой, или пък не им се чака трябва да върнат писмото в клона и на вратата да залепят известие. Мисля че една седмица го държат в клона преди да го върнат на подател. Това в случай, че е препоръчано. Ако е обикновена поща изобщо го пускат в кутията и до там.

Общи условия

Активация на акаунт