След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 180

• 36 844
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Gecenin Kraliçesi 3. Bölüm - Kabahatim Çok Büyük!

https://www.youtube.com/watch?v=3o2Bhp7X66c

# 646
Така и не ми стана ясно как Селин и гласът от телефона разбраха, къде и кога Картал прави ДНК теста  newsm78 Нямам друго обяснение, освен че го следят. Той наистина направи грешка, като и каза, че веднага ще направи тест, но те, ако го следят, пак щяха да разберат и да го подменят.  В това клипче има един момент, много подходящ за гифче - страхотен е Мурат как се появява и крачи по коридора. Дано Таня или Хриси ни зарадват с него.  Grinning Praynig

Gecenin Kraliçesi 3. Bölüm DNA Sonuçları Ne Çıktı?

https://www.youtube.com/watch?v=0rSx5WHw5w8

# 647
И рейтинга - за съжаление е паднал с около половин процент... Аз много се надявах да се вдигне още малко, но... Както казва Мурат, няма да гледаме рейтингите, а ще се наслаждаваме на неговата великолепна игра. Успокоява ме фактът, че е вторият по приходи от реклами, след Кьосем, та няма опасност да го спрат.

# 648
Привет на всички!  Hug Хриси, Танче, Лили, Алекс, Cezar, Кати,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug благодаря за споделеното. Страничките са красота, рейтингът ми развали настроението  Mr. Green #Cussing out Нещо не ми е ясно  #Crazy Как в междинните отчитания е на второ място, а после пада на 9-то  Rolling Eyes Гледах само откъси снощи, но довечера ще изгледам направо преведената серия  Peace

Алекс, а какво е положението в соц. мрежи  newsm78
Скрит текст:
Повтарям твой пост, разбираш защо  Laughing

Хвърлих едно око на гъркините - във възторг са от снощната серия, както и вие  Laughing

Хубав ден!

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 11:58 от martali

# 649
Привет Flowers Bouquet

Алекс Hug Танче Hug Марти Hug Хриси Hug Кати Hug  Cezar Hug

Танечка bouquet за клипчето  Hug

Снощи и аз като Алекс се замислих за намесата на Селин в пробите за бащинство Thinking Тя идва от чужбина, а в Истанбул няма само една болница- много скоростно се ориентира  и още по- скоростно действа 33uu дори и да има помощ...

Азис е жесток и безмилостен убиец Naughty  никак няма му да е лесно на всеки, който действа срещу него- Осман, Селин и Картал  е на път да се включи, разбирайки за баща си...

Фунда е перфектна в ролята си, но ми стана малко банално да я гледам в едно и също състояние искам да доразвият образа и и в друга светлина... това е на път да се случи- маниакалната и любов към Картал ще се раздели на две- сега ще се вманиачи в идеята да има дете...актрисата има страхотен потенциал и аз искам да насладя на играта й Wink

Специално за Мурат и Мерием мисля, че идеално се вписват като двойка- много силни сцени в кухнята, в гората, в къщата...

Предложението за брак ме смущава леко, защото Азис не е от хората ,които търпят отлагане или отказ- той е свикнал да става всичко по негово желание или по-скоро - по негово нареждане Mr. Green

# 650
За разнообразие - една Нургюл, която ни пожелавам хубав ден в инстаграма си  Grinning

#günaydınn☀

Марти,  Hug Лили,  Hug сега изчезвам да свърша нещо, пък после пак ще продължа с Картал и сие.  Grinning

# 651
Така, да продължа сега с рейтингите. Марти, междинните р-тати, които излизаха снощи, бяха от социалните мрежи. Там Кралицата се нареждаше на 2-3-то място, сменяше позицията си през цялата вечер. В крайна сметка е останала на 3-то място в окончателния рейтинг. Пред нея са Биг Брадър и някакво следобедно ток шоу. А Мафиотският сериал и комедията са останали след нея. Така че, от сериалите е на 1-во място.  Peace

А в общата класация е отишла на 21-во място, Кьосем е на 44-то.
Скрит текст:

Тази сцена много ми напомни на ЛиН... "Ти мой син ли си?"

https://www.youtube.com/watch?v=BEsoyvHMPUQ

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 14:27 от Alex_B

# 652
"Горещата" сцена в кухнята - нямам нужда от превод, само гледам и слушам Мурат.  Laughing

Gecenin Kraliçesi 3. Bölüm Hayalinle Yaşadım

https://www.youtube.com/watch?v=L2K2djH2-P8

# 653
"Горещата" сцена в кухнята - нямам нужда от превод, само гледам и слушам Мурат.  Laughing

Gecenin Kraliçesi 3. Bölüm Hayalinle Yaşadım

https://www.youtube.com/watch?v=L2K2djH2-P8

Алекс, newsm10 smile3521 Благодаря за разяснението за рейтинга  Laughing Нямам много очаквания да се качи, но дано да останем в и около 10. Като гледам как върви динамично действието, си мисля че сериалът може и да не е много дълъг.

Фунда е перфектна в ролята си, но ми стана малко банално да я гледам в едно и също състояние искам да доразвият образа и и в друга светлина... това е на път да се случи- маниакалната и любов към Картал ще се раздели на две- сега ще се вманиачи в идеята да има дете...актрисата има страхотен потенциал и аз искам да насладя на играта й Wink

Специално за Мурат и Мерием мисля, че идеално се вписват като двойка- много силни сцени в кухнята, в гората, в къщата...

Лили,  Hug Peace изцяло споделям мнението ти. Нямах никаква предварителна нагласа към Мерием, даже по-скоро известни резерви. Очаквах някаква маниерна игра. До тук много ми хареса. мисля че играе в стила на Мурат и Уур Полат - не жестикулира излишно, не се пули, за да демонстрира игра с очи (въпреки че има много красиви очи), особено приятен ми е тембърът й, много женствен и топъл, без да е лигав и балансира леката хладина, която излъчва. Аз и срещу нея нямам нищо против  Peace нова ми е и ми е интересна. Вчера, гледах на пресекулки както писах, малко излишно ми дойде само истеричният й крясък в гората, макар че беше обясним психологически, можеше и без него  Peace

# 654
Марти, с тези крясъци в снощната серия Мерием ми напомни за Хюрем - тя най-редовно крещеше така, даже още в първите сцени, когато се появи на кораба. А Фунда много ми харесва, дано наистина да ѝ доразвият ролята в друга посока, но, ако се окаже, че не може да има деца, се страхувам, че ще изперка още повече. На тази сцена направо настръхвам - и двамата играят на мах!  Peace

https://www.youtube.com/watch?v=qHzUboso3Ig

# 655
  • На юг от тук

# 656

О, и аз се дразня от крясъците на Мерием  във ВВ и тук... много бях нетърпелива да я видя как играе роля на съвременна тема. Първоначалните ми впечатления са добри. Харесва ми.Не съм разочарована, очаквам  още да навлезе в ролята . Това , което ме дразни най- много е немският акцент Naughty Все едно не слушаш турски език Confused И ако във века беше  ефектно да говори с акцент, то после тя имаше време да усъвършенства турският си език, ако има намерение да работи за турската филмова индустрия Naughty не може всички роли все чужденка да го играе...в един момент ще престане да бъде интересна на зрителите...

Алекс, гледах това клипче във ФБ- Фунда и Мурат са феноменални- открит урок по актьорско майсторство smile3501

Всички са много добри и повече от много добри- страхотен каст.  Peace
Мурат, Мерием , Полат, Фунда, не зная името на артиста/Мерт/ и той си играе ролята отлично, само Селим Байрактар ми е доста безцветен и скучен, дори прислугата и семейството на Селин на село създават  по- живи образи...

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 16:06 от liliMS

# 657
Лили, Алекс, тези крясъци можеха да бъдат коригирани от режисьорите. Тя не го и направи добре според мен. Гледам из темите, най-вече руските че Фунда обира точките. Харесва ми като игра, но не си ги представям разменени с Мерием въобще.

Много ми подейства и сцената когато Картал се качваше по стълбите и видя Есра и Осман да си играят и се присъедини към тях (след като чу че не е баща)  Peace Търсих снимки, но още не са се появили  Peace
Да не ми се разсърдите много и най-вече Таня  Praynig Hug Laughing

Скрит текст:
В тези кадри сякаш видях финала - Картал, Осман и Есра заедно, а другите се попиляват.  Peace Laughing

# 658
 Привет, момичета! Hug Hug  Hug Hug Hug  Марти, развесели ме и затова се включвам за кратко, защото не обичам да пиша от телефона Joy Но да ти кажа на този етап Есра ме дразни по-малко от Селин. Не само акцента дразни, но когато премине във forte, все едно е надзирателка от концлагер. Адски непремерени са тези крясъци. А като пък засъска... Не, това не е поведение на влюбена жена, макар и в позиция-отмъщение. И това отмъщенив срещу Картал нещо не го разбирам. Разказаха и ситуацията, тя вече я видя в реалити и не приема, че всичко е направено, за да бъде защитена. Ами още се репчи, пе всички ще плачат, а тя ще се смее. А като разбере, че баща й е убиец и то на кого, дали ще се смее? Хайде повече от лаптопа....

# 659

Здравейте и от мен!

Кати, Алекс, Марти, Лили, Сезар, Таня!   Hug Hug Hug

Много интересни постове сте оставили на страничките. Започнах да ви чета с интерес, но Алекс, наслагала разни откъси и мърдащи картинки иска.  hahaha Joy Joy А аз, нали съм все по кълцането веднага извадих ножиците.  smile3521 Слагам ви картинките и ще се върна да ви изчета.

Общи условия

Активация на акаунт