След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 180

• 36 837
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Хриси, мерси за хубавите гифчета - бърза, както винаги.  Grinning Hug

Марти, нищо чудно и такъв да е финалът. Мъдрите хора казват: Ако си тръгнал да отмъщаваш, изкопай два гроба - единият за врага ти, другият за теб. Щракнах ти няколко снимки от сцената до стълбите, на мен също много ми хареса.  Peace Картал хем вече знаеше, че Осман не му е син, хем не можеше да се откъсне от детето - привлича го като магнит.

# 661
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Алекс HugТанче HugХриска HugМарти HugКати HugЛили HugСезар Hug

# 662
Не съм гледала новия епизод ,ноооооо ето заради тази гледка ще се постарая да си наваксам с пропуснатите епизоди на Кралицата  smile3521Много хубав и харизматичен Мурат/Картал  smile3521

малкия и големия орел  txtloves smile3521

и една красива ,но тъжна Гюлсерен  txtloves

# 663
Ени,  Hugпоне знаеш че те чака нещо хубаво като голямо парче торта Heart Eyes

Алекс,  Heart Eyes Hug Хриси,  Heart Eyes Hug много благодаря! Вие си знаете - златни сте!

Изгледах току-що епизода  Peace Супер си е филмчето  Heart Eyes

От инстаграма на стилиста:

Голям проблем явно е пак немирната коса на Мурат  Laughing Joy Joy Joy

И една клюка от рускините  Peace Мурат се е включил в туитъра на Фунда  Peace Одобрявам!! bowuu Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 664
Ени, Hug хайде наваксвай по-бързо, че чакам с нетърпение цветните ти коментари.  Joy Joy Joy

Марти, влязох, за да сложа снимката с немирната косичка на Картал бей, но ти си ме изпреварила.  Grinning Затова ще сложа едно чисто ново клипче - то и без това днес цял ден само клипчета слагам.  Joy Joy Joy Може и да ви е писнало вече, но това ще е последното - за лека нощ.  Grinning

Gecenin Kraliçesi 🔥 Look into my eyes...

https://www.youtube.com/watch?v=byvOpnpisMY

Върнах се заради Фунда - и аз я чета в туитър, в инстаграм също, още от момента, в който казаха, че ще участва в сериала с Мурат, но тя много рядко пише в туитър - за толкова време само няколко туита съм ѝ засякла. В инстаграма пуска по някоя снимка, но повечето са пейзажи или разни неща, които нямат връзка нито с нея, нито със сериала. Това е последната, която качи преди два дни.

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 23:35 от Alex_B

# 665
Марти,Алекс smile3521
Хриси пропуснах да ти кажа ,че гифчетата са чооок гюзелски  smile3521

# 666
Добро утро на всички!  Hug

Усмихвайте се и бъдете щастливи през целия ден!  Grinning Heart Eyes Hug

# 667
Освен с немирните къдрички на Картал бей, стилистът се бори и с правата косичка на Селин.  Laughing

И няколко находки на неуморни фенки - някои хора май имат доста свободно време, но да бяха изровили нещо и от гардероба на главния герой!  Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 09:59 от Alex_B

# 668
  • На юг от тук
Добро утро.

Алекс ни е поднесла карталско кафе,фризьорски салони и модни тенденции.
Аз пък Ви водя в азиатски Истанбул/ Kuzguncuk/,с пожелания за спокоен и слънчев ден.

# 669
Кати,  Hug днес наистина се очертава топъл и слънчев ден - не само в ориенталски Истанбул, но и при нас.

За добро настроение към хубавото време - малкият и усмихнат сладур Осман, който плени сърцето на Картал от пръв поглед.  Grinning

След вчерашните рейтинги пак се появиха много писания в медиите

Скрит текст:
Имам чувството, че всички са се съюзили да разгромят сериала само заради Мерием - явно не са ѝ простили скандалното напускане на ВВ, както и цялото внимание, което ѝ се оказва от продуцентите, шумните реклами и т.н. Всеобщото мнение е, че не е оправдала очакванията и, че е голяма грешка да я тикат умишлено нея на преден план. Ето две статии, които отразяват в голяма степен и всичко останало, което се изписа - първата рускините са я превели, а втората е в същия дух.

http://televizyongazetesi.com/gecenin-kralicesi-dizisine-cok-agir-gonderme/28622

Успешный редактор газеты Milliyet - Сина Доган опубликовал статью про сериал "Королева Ночи":

"Не видно искренности"

Чего же не хватает "Королеве Ночи"? Проект, подготовленный специально для Мерьем Узерли. Это настолько заметно, что сериал

буквально остаётся в тени актрисы. Таким образом, получается то ли реклама про шампунь дня волос, то ли сериал - не имеет смысла, все равно смотрят только на Мерьем. В сериале нет чёткой проблемы, искренности, актеры собрались там только для того, чтобы составить компанию Узерли - и это так очевидно.

"7 причини за фиаското на Кралицата на нощта"

http://televizyongazetesi.com/gecenin-kralicesinin-tutmamasinin- … -sebebi-var/27947

В частта за прекомерните предварителни хвалби и акцентиране единствено върху Мерием и аз съм съгласна. Но не съм съгасна, че последният епизод е бил лош, въпреки спада в рейтинга - за мен това беше най-добрият епизод от трите, които изгледахме. И се надявам да вървят все така във възходяща линия. Ще е добре, обаче, ако продуцентите си вземат някаква поука от всички тези писания, и да поизместят малко силния фокус от Мерием. Не, че имам големи надежди - те си гонят техните интереси, които са свързани с международните пазари. Освен това знаят, че на зрителите в Латинска Америка, Близкия Изток, Индонезия, или където и да е другаде по света, не им пука за турските рейтинги, нито ще прочетат какво пише турската преса. Нея я познават в над 80 страни, обичат си я и искат да си я гледат отново - това е положението.

В тази връзка и нещо любопитно от един руски форум:

После опубликования рейтингов зачастую я наблюдаю такого рода дискуссии касаемо вкуса турецких зрителей: " нет они не лучшие , разный менталитет, разная вера, культура, им подавай трагедии, они не понимают юмора".

ТАК ВОТ, Турецкие зрители наблюдают больше за сериалами ,указанными на коллаже #1.
Я решила провести голосование и определить вкус наших избирателей. По результатам отданых вами голосов, получился коллаж #2.

Интересно то, что вкусы проголосовавших и турецких зрителей совпадают только в один день недели - суббота ( сериал " Статус отношений запутано").

Мисля, че и ние сме повече за втората класация - поне аз със сигурност.  Peace

№1 - турски зрители

№2 - рускоговорящи зрители

И, като съм отворила спойлер, поне да сложа и една много сладка снимка на Езги от инстаграма ѝ

А Аслъ ще краси февруарското издание на сп. Вог

И накрая - нещо специално за Ени  Grinning

# 670
  • На юг от тук
Алекс,аз отдавна разбрах,че нашия вкус и усет към историята на даден сериал,почти никога не съвпада с този на комшиите.А пък за рейтингите съвсем не мога да ги разбера.Но и не е нужно.Лошото,че тъкмо ми хареса някое дизи и те го спрат,заради нисък рейтинг.Друго пък много по-зле си върви,та навърта и няколко сезона.
Но и те се изчерпаха на идеи.Но съм съгласна,че не може да лансират Мирием непрекъснато,като се знае от всички колко е по-богата филмовата биография на Мурат.Но царя -пари,навсякъде побеждава,завладя ги и тях.
Модерен свят какво да се прави.
Яд ме,че не направиха хубав български сериал,истории много.И досега понякога в къщи говорим за "Дом за нашите деца".Не знам дали си го спомняте?
Ние ще гледаме,те каквото искат да си пишат.Но благодаря,че споделяш всичко на което попаднеш. Hug Hug

# 671
Алекс,  Hug на твоя спойлер отговарям в моя спойлер  Peace Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Не мога да се въздържа. Когато феновете са необективни това е разбираемо. Когато това, което трябва да минава за професионално мнение, очевидно се подчинява на някакви лобиски нагласи е повече от възмутително. Настроението с/у това дизи започна преди излъчването му, с всякакви опити да бъде спряно. Вдигнаха шум до бога още след първа серия за рейтинга, навиха си на пръст Мерием и завъртяха плочата.
Миналия сезон КПА падаше под 15 в тотал, случи се дори да падне под 20,  но никой не вдигна такъв шум за провал на дизи с водещи артисти. Нещо повече, дундуркаха го на екран, превърнаха снимачната площадка в панаир за селфита, дизито използваше времето главно за реклама на бижута, телефони и т. н., за сценария и диалози да ни започвам - графомания в завършен вид, и накрая замазаха това с мълчание на критиката и му раздадоха награди за постижения, от същата „обективна и неподкупна” журналистическа гилдия, която сега се позовава на рейтинг. На това е империята на Керем Чатай, която не можеше да си позволи два провалени проекта,  жертва единия за сметка на другия и направи необходимото.
В „Кралицата” – продуцентите са араби, Мерием не е изцяло туркиня, а да не забравяме, че К. Ч. чакаше провала на този проект, за да хване Мурат натясно. Впрочем „Бяла нощ” така и не се осъществи.
Това са очевидни игри погледнати съвсем от дистанция, а какво реално става още си знаят само екипите. При всички случаи става въпрос за пазар и пари.
Съгласна съм с едно – грешка беше на продуцентите на „Кралицата” да залагат на имена при рекламата, защото навън може това да работи, но е видно, че не работи за турската публика.

Кати,  Hug снощи във фейса видях точно това място и толкова ми хареса  Heart Eyes нещо започваме да мислим еднакво  #Crazy Joy Joy Joy Joy

Слънчев и топъл ден!

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 12:25 от martali

# 672
И понеже яхнах метлата още малко факти  Peace

Скрит текст:
След започването на сериала следващите Мурат в инстаграма се увеличиха с около 100000  Peace Тази снимка

е с най-много харесвания от всички качени от Мурат, към момента 55 100 като надмина снимките с Езги, които водеха. Впечатлението не е само мое, отбелязано е в коментариите.  Peace

И в кръга на шегата - ако съм на мястото на продуцентите ще спретна една, две вечери на саме на Мурат и Мерием така че "случайно" да ги спипат папараците и ще видите какво ще се случи с рейтинга  hahaha hahaha hahaha Той от качество не се интересува  Peace Mr. Green #Cussing out #2gunfire

За добро настроение и от мен  Peace

https://www.facebook.com/539235682797146/videos/966045760116134/

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 15:05 от martali

# 673

Слънчев привет  Grinning Hug  bouquet

Алекс Hug Кати  Hug Марти  Hug

На мен сериала ми харесва- има интересна история за разказване, има и чудесен каст на артистите...рейтинга ме вълнува само по една причина- спирането на сериала Rolling Eyes
но не вярвам да го спрат- нали го продадоха в Кан Wink

война на продуценти, на интереси ,война за парички.... "...кучетата си лаят, керванът си върви"...  
имаше много смени - на сценарии, на артисти и какво ли не- но сериала набира скорост и всичко ще си дойде на мястото.

# 674
  • на Морето
Добър вечер,момичета! Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 19:21 от Cezar

Общи условия

Активация на акаунт