След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 180

• 36 830
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Привет, момичета!

Алекс, Кате, Марти, Цезар
Hug Hug Hug Hug

Ами ще си пишат, ще се борят, Мурат каза, че не го интересува рейтинг и с право, като е продаден и е подсигурен за отпределен период, но че прекалиха с лансирането на МеритУ, в тази част съм съгласна и това ме е дразнило от първия момент. Да не се връщам още в момента, който се разпространяваше, как тя искаше за партньор манекена Къванч. #Cussing out И както Мурат имаше какво да научи от Нургюл по време на работата им в ЛиН, така и тя има какво да научи от него в момента, защото в все още постоянно ми напомня на Хюрем, не може  да избяга от маниерите и. Но политиката на продуцентите е друга. Има заплаха сериала и с тази смяна на сценаристи, защото всеки нов сценарист ще има своя линия и има, което ме притеснява. Вярно е, че в момента Картал и Селин са в някаква война от нейна страна по-точно, някакво отмъщение /което аз лично не го разбирам, след като знае вече каква жертва прави, за да я запази/, но на този етап химията в играта е доста по-голяма между Мурат и Фунда, от колкото Мурат - Мерием./сори на фенките и/ И за да не продължавам в такъв дух, ще проявя търпение и ще се надявам, че ще се сработят във времето, все още са в началото, но това не може да е оправдание, защото Мурат и с Фунда играе за първи път, до колкото съм запозната. newsm78 И много ще е важно какво са направили сценаристите от 4 епизод нататък.

А работата на Мурат с деца е превъзходна Heart Eyes

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 21:43 от Tsarinna

# 676
Марти, Hug Цезар, Hug Таня, Hug

Журналистите си пишат, а хората продължават да си снимат...  Grinning

Една рускиня днес е била на сета на Кралицата и е направила няколко снимки. Снимила се е с Мерием, но не и с Мурат. Е, и той се вижда на няколко кадъра в далечината.  Grinning Ето какво е разказала:

Наша одногруппница Наталья Белая, любезно предоставила нам фото, которые она сегодня сделала с Мерьем.
Наталья Белая.
"Сегодня мне посчастливилось увидеть как снимают мой любимый сериал "Королева ночи" и спасибо моему мужу, не смотря на травму ноги, он подарил мне возможность сфотографироваться с Мерьем Узерли ( моей любимой Хюррем Султан )
Наталья, от админов группы и думаю, что не ошибусь, сказав, что и от всех участников группы большое спасибо, что вы нас порадовали прекрасными фотографиями.!!!!

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 20:57 от Alex_B

# 677
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug

Алекс Hug, Кате Hug, Марти Rolling Eyes, Цезар Hug ,Танче HugЛили Hug

# 678
Ени,  Hug

Още две нови снимки на Мурат от тази вечер - скоро не бяхме го виждали в Старбъкс.  Laughing

И една на Нургюл

Тази вечер излезе трейлърът за филма  с Мерием, Озан Гювен, Белчим Билгин и Окан Ялабък - тя дори пее накрая.  Grinning Има рус. суб.

https://vk.com/feed?z=video-83475167_172121269%2F172a75ff0746a590d5

Филмът трябва да се появи на екран на 11 март.

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 22:44 от Alex_B

# 679
# 680
Добро утро!  Hug

Петък е - хубав ден.  Grinning Дано да е лек и спорен за всички!  Grinning Heart Eyes Hug

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 08:57 от Alex_B

# 681
  • на Морето
Добро утро,момичета! Hug Hug Hug

Забелязахте ли на тази снимка от сета,че Агата е разконспирирал дедектива и даже е успял да му разбие носа Joy Joy Joy

А рускините са намерили мястото на снимките-входа към гробище,което се намира в район по пътя за летището.
И всички се чудят,как ще попаднеш на снимките на Кралицата и няма да се снимаш с Мурат,ами ще отидеш при Мерием. Joy Joy

Слънчев и ведър да е денят ви!

# 682
Цезар, Hug Аз вчера забелязах сценката с разбития нос, но май и фотоапаратът ще отиде на кино.  Joy Joy Joy И на мен ми беше необяснимо защо няма снимка с Мурат, но фенката си е написала, че Мерием е нейна любимка - хора разни...  Grinning А може пък Мурат да е бил зает и да не е могъл да отиде при нея, за да се снимат...

Няколко новопоявили се снимки на Мурат, които са качени от мъжа с него, правени са по различно време, но не пише кога. Иначе всичките са от Истанбул.

# 683
Е, започнаха да ги сватосват вече, доколкото разбрах от гугълчо.  hahaha hahaha hahaha  Дано рускините го преведат, за да разберем по-точно. Чудех се кога ли ще се появят подобни писания - направо много закъсняха!  Peace Mr. Green От една страна пишат непрекъснато, че нямало химия в любовните сцени между тях, а от друга - че били станали двойка в живота.   newsm78 Обърках се на кое да вярвам вече.   #Crazy

Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım aşk mı yaşıyor

http://www.hurriyet.com.tr/meryem-uzerli-ve-murat-yildirim-ask-m … unluler_yerlidizi

И от инстаграма на Нургюл - май си е отишла в новата къща в Бодрум, като гледам пейзажа...

Arkadaş ziyaretlerine devam😍

Появиха се снимките от 51 еп. на Парченцата - много хубава булка Гюлсерен.  Peace И озета на турски, ще чакаме да го преведат, засега го слагам така в спойлер

Скрит текст:
Gülseren ve Cihan nihayet ‘Evet’ diyor!

Amerika’ya yerleşip bebeğini de orada doğurmaya karar veren Dilara bu kararını Gülseren’e açıklar. Bu konuşma iki kadın arasındaki buzları eritirken Dilara, kızlarını da Gülseren’e emanet eder. Dilara’nın gideceğinden haberleri olmayan ev halkı akşam yemeğinde son kez aynı sofraya oturur.

Cihan ile Gülseren arasındaki tüm engeller aşılmış, herkes için yeni bir hayat başlamıştır. Düğün günü gelir çatar. Düğüne Deniz’i de davet eden Cansu çok mutludur. Ancak bu mutluluk, Rahmi Bey ile Deniz arasındaki konuşmaya şahit olmasıyla yarım kalır.

Dilara’nın Cihan’a döneceği korkusuyla Cihan’ı öldürtmek için kiralık katil tutan Harun, Cihan ile Gülseren’in evleneceğini öğrenir. Harun, kiralık katili durdurmaya çalışır ama artık dönüşü olmayan bir yola girilmiştir. Üstelik düğün günü, hiç hesapta olmayan biri daha elinde silahla çıkagelir...

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 13:34 от Alex_B

# 684
Снимките от 4 еп. на Кралицата

И озета на руски

Появи се преведен и озета на Парченцата - голяма каша стана в мойте последни два поста, ама какво да се прави, нали не трябва да пускам много поредни.  Mr. Green

КРАТКОЕ СОДЕРЖАНИЕ 51- СЕРИИ

Гюльсерен и Джихан наконец-то говорят "Да".

ДИЛЯРА УЕЗЖАЕТ В АМЕРИКУ

Диляра которая решила переехать и родить ребенка в Америке, расскажет о своем решении Гюльсерен. Этот разговор растопит лед между двумя женщинами. Диляра доверит дочек Гюльсерен. Жители дома которые не зная о решении Диляры уехать, в последний раз сядут вечером за один стол вместе.

РАХМИ БЕЙ И ДЕНИЗ НА ПРОТИВ ДРУГ ДРУГА

Все препятствия между Гюльсерен и Джиханом исчезли. Новая жизнь начинается для всех. Приближается день свадьбы. Джансу пригласила на свадьбу Дениза и очень рада этому. Но эта радость будет не долгой, потому что она услышит разговор между Рахми и Денизом.

НАЕМНЫЙ УБИЙЦА ПО СЛЕДАМ ДЖИХАНА

Из- за боязни того, что Диляра вернется к Джихану, Харун нанимает убийцу, но позже узнает про бракосочетание Гюльсерен и Джихана. Он спешит отменить заказ, но уже слишком поздно, уже нет обратного пути. Но на свадьбе происходит совсем не предусмотренные действия. Еще один человек с пистолетом на свадьбе.

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 14:13 от Alex_B

# 685
Привет, момичета! Hug Hug Hug    Алекс, Цезар Hug Hug     И какво newsm78, признаха ли си вече МурМер hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ... То ще се чуе, пиар ли е, за пари ли е, истина ли е Joy Joy Joy Но нито един вариант няма да ме изненада Joy Joy Joy Ние и за това си имаме поговорка... Първата магарица, втората - кралица hahaha hahaha hahaha     А Гюлсерен на сватбата ли ще я убият? Е поне измислиха добър край за нея, иначе с това подменяне на актриса щеше да е пълен провал. Аз малко изостанах с два епизода, че съвсем загубих интерес, но ще догледам до убийството поне.    Хайде до по-късно...

# 686
Таня, Hug то за парите е ясно - всяко кликване на сайта им носи пари. На мен пъвата ми мисъл беше, че може да е пиар акция заради ниския рейтинг. Като се сетя колко писания се изписаха и за Баръш и Елчин от Любов под наем - него сто пъти го разделяха и събираха с приятелката му Гупсе, защото имали нещо с Елчин и т.н Същото е с актьорите от Дъщерите на Гюнеш, преди това пък Чаатай и Серенай от Приливите... Хюрриет уж не беше от най-жълтите им издания, та затова се изненадах. Но, ако продуцентите са прибегнали до такъв трик, ще е доста гадничко спрямо Мурат и Мерием. И най-вече за неговите родители да четат подобни писания....

Още една снимка от миналата вечер

Още снимки от Парчетата се появиха. Качила съм ги на стрницата ни във ФБ, ще сложа линка, че са доста. И аз предполагам, че Нургюл вероятно ще я убият вместо Джихан. Но после ще трябва да продължат действието след година-две, че иначе ще е много нелогично Джихан да се влюби толкова бързо отново.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.805980712881223.107374 … 3&uploaded=17

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 15:29 от Alex_B

# 687
Алекс, ако е дело на продуцентите не вярвам да го направят без тяхно съгласие, така че каквато и да е целта, не е зад гърба им. Единствено ако все пак са се заиграли и са ги изловили, но ако е така, наистина химията трябваше да е и на екрана, а за мен още не са убедителни, по скоро Мерием. Мурат до нея все още "увисва" и малко ми идва на монолог, но се надявам след още малко серии да им се получи.

# 688
Таня, аз нямах предвид, че, ако е пиар, продуцентите са го направили без тяхното съгласие, но все пак е неприятно, ако не е истина, да те разнасят по всички медии и навсякъде само за това да те питат. Миналото лято ги бяха засекли, че са вечеряли заедно и веднага се започна. След няколко дни заедно с Толгахан ги бяха изловили да вечерят заедно и доста време ги разпитваха на излизане - Мурат за Мерием, а Толга за партньорката му от неговия сериал.  Мурат беше обяснявал на майка си, че се целува на ужким, а сега може би ще трябва да ѝ обяснява, че си има любовница на ужким.  Joy Joy Joy А, ако е истина, не виждам проблем да го съобщят официално - те са големи хора, двамата са свободни, не правят нищо лошо. Тъкмо ще запушат устите на всички, които пишат, че нямало химия между тях.  Laughing

В Гърция от 19 февруари ще разпространяват официално Кралицата на DVD с гр. суб.

На този колаж много добре се вижда как се повтори моментът в хотела

Какво обича Мурат? По-рано го бяха пускали това клипче, но сега вече е с превод

https://www.youtube.com/watch?v=hBtOk31ts2s

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 17:38 от Alex_B

# 689

Привет и от мен! wavey wavey wavey

Алекс, неуморна работлива пчеличка си.   Hug  Донесла си ни интересна и любопитна информация, много хубави снимки от парчетата и кралицата.  bouquet Нургюл май се е отдала на почивка.

Танче, честита ти премяна.  Hug  Joy

Cezar  Hug

Общи условия

Активация на акаунт