След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 180

• 36 816
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Привет! Хриси,  Hug Cezar,  Hug Таня,  Hug Алекс,  Hug Много инфо, много снимки  Heart Eyes Наистина е хубава булка Гюл  Peace Как не им дожаля да я убият  Mr. Green #2gunfire

Алекс, Таня,   rotfImao rotfImbo rotfImao развеселихте ме! Какво като са закусвали в Румели Хисар? И къде са снимките? Искам нагледни доказателства,  Peace а не да пускат снимки, които самият Мурат качи  Peace Това само в един вестник ли го пише? Значи утре ще гърми цялата преса  Peace Joy Joy Joy

# 691
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Алекс Hug Cezar HugТанче HugХриси HugМарти Hug
Алекс мерси за всички снимки и инфо които ни носиш  smile3521Наистина си неуморна работлива пчеличка  Hug smile3521
Танче с много хубава нова дрешка си  smile3521
Хриска чудесен колаж  smile3521
И сега какво вече си имаме МурМер ли  newsm78 smile3521Добре звучи ,много едно такова мъркащо е  Joy Joy Joy Joy
А Гюл е много хубава булка и сватбената обстановка изглежда красива  smile3521
Аз ви нося от темата на Кралицата превода на резюмето на 4 епизод  smile3521Лили Hug едно голямо  мерси и тук  smile3525

Есра вярва, че ако с Картал си имат дете, всичките им проблеми ще се разрешат и затова тя започва да действа.. Но посещението при доктора няма да протече така както тя го е планирала..
Азиз ще съобщи на семейството си, че е решил да се ожени за Селин.. Но това негово решение  ще подкрепи само Есра. Мерт, Хакан и Хюма смятат, че час по-скоро трябва се обединят и да започнат да действат срещу Селин, за която мислят, че преследва тяхното богатство.. Затова тримата от една страна ще ускорят разследването на миналото на Селин и от друга ще планират как да разделят Азиз и Селин..
 Когато научава, че Азиз ще направи предложение за брак на Селин, Картал се чувства съсипан.. От една страна е Есра, която е готова на всичко заради него, а от друга е жената, която обича, но която гори от желание да му отмъсти..Картал е безпомощен..
За Азиз е много важно Селин да се чувства щастлива. И затова подготвя за нея голяма изненада.. Селин е изненадана и щастлива! За да покаже колко е сериозен в решението си да се ожени за Селин, Азиз ще покани майка й Шарлот и семейството на Садък в къщата си..
Шарлот, която вижда след дълги години Картал пред себе си, не може да проумее какво става.. И затова тя ще предупреди Селин, че играта, която играе тя е много опасна... Но Селин има планове..
Мерт мисли, че планът му тече като по вода.. И когато той казва последната си дума по въпроса, отговорът, който ще му даде Селин, ще изненада всички и ще разклати семейните им връзки..

# 692
# 693
Марти, Hug ти си голям оптимист!  Grinning Малко след като се появи първата публикация относно МурМер, започнаха да го препечатват и остналите, разбира се.  Mr. Green Сега поне 3 дни ще го повтрят периодично. Няма лошо - ще направят реклама на сериала.  Laughing Колко манипулативно подхождат наистина - засекли ги на закуска и сложили снимките от инстаграма на Мурат, сякаш са ги изловили там в тези пози и тайно са ги снимали.  Joy Joy Joy

Ени, Hugблагодаря за превода и на Лили, и на теб!  bouquet bouquet Тъкмо сравних дали рускините правилно са го превели, че пък аз го преведох от тях следобед и го качих  на страницата ни във ФБ. Всичко е точно, вече съм спокойна.  Grinning

Нощес не ми се спеше нещо, та и аз си поиграх малко с Картал.

# 694
Марти, Хриси, Ени  Hug Hug Hug

Марти, за сега в два вестника, утре повече. hahaha hahaha hahaha hahaha Ама това е само началото, според мен. Joy Joy Joy Joy За материала ще почакаш newsm78 hahaha hahaha hahaha В следващите дни... rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao Най-късно на лято по Чешме или там някъде Joy Joy Joy
Ени, Лили bouquet bouquet  :bouquet:Ени, освен МурМер има и КарСел  hahaha hahaha hahaha hahaha, каквото си избереш. Joy Joy Joy
 Хриси, тепърва се отваря ателието " шев и кройка" Laughing Ще има достатъчно материал да си сменяме тоалетите. Wink

Страхотни са снимките и на двата сериала. И аз съжалявам за тази хубава булка, но те си знаят. А сега вече имам обяснение защо майката на Селин остана изненадана. Много се чудех защо Селин не и е казала. А се оказа, че е инициатива на Азис, да изненада приятно Селин, но ще изненада неприятно тъщата. hahaha hahaha hahaha

Алекс, писала съм, докато си публикувала и ти. Много хубав и много тъжен Картал, сърцето ми се къса като го гледам. И не виждам скоро да излезе от това състояние. Така ми се иска да се обърне палачинката и него да гонят, но това няма как да се случи, поне заради детето. И този тъпизъм с подменените резултати направо вече ми идва в повече. Другата ми неяснота остана, но още не съм го изгледала до край с превод, как един доктор се разправяше с Картал, а Селин от друг взе резултата или так кавото и да беше на листа. newsm78 Но сигурно ще ми се изясни с превода.

Аз се принасям при едни други двама влюбени, които не ме натоварват, а точно обратното. Човек има нужда и от това, не само от трагедии. Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 20:38 от Tsarinna

# 695
Танче  Hugза сега предпочитам КарСел защото те са имали джиджи биджи  и даже имат и резултат от джиджи биджито  Joy Joy Joy Joy Joy Joy а за МурМер ще почакаме да видим дали е истина или жълта измислица  smile3521
Алекс Hug

# 696
Таня, два сайта бяха до 5ч., после и други публикуваха същото, не съм ги броила колко са. Да не говорим, че в туитър всички ги ретуитват - да се чудиш защо... А Картал на тези кадри наистина е много тъжен - това е моментът, когато бяха седнали в някакво заведение на брега и той каза на Емре, че Селин го мрази и се е върнала да му отмъсти. Сърцето ми се скъса за него, едва преглъщаше сълзите си, миличкият, още беше зашеметен от това, което направи Селин с него.

От официалния инстаграм на сериала - Картал, Азис и Мерт щели да се сблъскат един с дург.

Aziz, Mert ve Kartal karşı karşıya... Heyecanlı anlar bizi bekliyor. #GeceninKraliçesi Salı 20.00'de Star'da! #MuratYıldırım #UğurPolat #BurakDeniz #MeryemUzerli #O3Medya

Таня,аз мисля, че докторът не знае за фалшивите резултати. Този, с когото говореше Селин според мен е лаборант и той ги е подправил още в лабораторията, преди да ги предадат на лекаря.

# 697
  Ени, ще караме за сега на КарСел, ама и това скоро няма да стане. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green А само Картал, който такова тегло ще тегли, че няма  и Онзи да му помогне. Sad И аз още не мога да разбера какво точно иска от него, че ако не беше заговорил разума в онзи момент преди 4 години, отдавна да е гушнала букета и сладура Осман изобщо нямаше да го има. #Cussing out #Cussing out #Cussing out, А тя нямаше да има възможността сега да съска и крещи.  Mr. Green

Алекс, да, вероятно е така, но само на картинка и някоя друга реплика - толкова. Но как разбра кога и къде ще прави изследването, че чак и връзки намери. newsm78 newsm78 newsm78 \дано да ни се разясни във времето, че не обичан недомлъвки и не доразказани неща, пак моето въображение да се натоварва. newsm78 hahaha hahaha hahaha hahaha

# 698
Нов трейлър на Парчетата
Не са го качили още в ютюб, но хубавото е, че няма нужда от превод.  Grinning

http://www.startv.com.tr/dizi/paramparca

Рускините са публикували колажа ми в една от групите за Мурат и са сложили към него една интересна притча - те нали много си падат по разни словоизлияния.  Grinning Слагам я в спойлер за тези, на които им е интересно.

Скрит текст:
Как-то раз боги, собравшись, решили поразвлечься. Один из них сказал: —Давайте что-нибудь отберём у людей? После долгих раздумий решили отнять у людей счастье. Вот только куда его спрятать? Первый сказал: —Давайте запрячем его на вершине самой высокой в мире горы. —Нет, мы сделаем людей сильными, кто-то сможет взобраться и найти, и если найдёт один, все остальные сразу узнают, где счастье, - ответил другой. —Тогда давайте спрячем его на дне моря! —Нет, не забывай, что люди любопытны, кто-то сконструирует аппарат для подводного плавания, и тогда они обязательно найдут счастье. —Спрячем его на другой планете, подальше от Земли, - предложил кто-то ещё. — Нет, помни,что мы дали им достаточно ума, когда-нибудь они придумают корабль, чтобы путешествовать по мирам, и откроют эту планету, и тогда обретут счастье. Самый пожилой бог, который на протяжении всего разговора молчал, сказал: —Я думаю, что знаю, где нужно спрятать счастье. —Где? —Спрячем внутри них самих, они будут так заняты его поисками снаружи, что им и в голову не придёт искать его внутри себя. Все боги согласились, и с тех пор люди тратят всю свою жизнь в поисках счастья, не зная, что оно спрятано в них самих.

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 22:45 от Alex_B

# 699
Ени,  Hug
Таня,
Алекс ти е отговорила - мед. лица бяха различни. Гласът от телефона знае всичко и май познава Картал по-добре от Селин  Peace

Нов фрагман!

http://vk.com/video207433973_171616923?hd=-1&t=

# 700
Новият фрагман на Кралицата с руски превод

https://vk.com/feed?z=video-36475325_172204430%2F5dcdac65dd56ddd119

Става все по-страшно, този път направо ги изловиха. А нашето момче пак плаче  Cry

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 23:28 от Alex_B

# 701
Алекс, Peace все на ръба са  Mr. Green

Ето и тук, но без превод

https://youtu.be/w0dJhvmUkoc

# 702
Лили, Рина  bouquet bouquet

С бг субтитри...

http://www.vbox7.com/play:eba3083536

# 703

Добро утро!

Хубав уйкенд, изпълнен с усмивки и щастливи моменти!

Скрит текст:

# 704

Благодаря на Лили и Рина!  bouquet bouquet

Ох, много тежки моменти ще трябва да изтърпим.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт