След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 180

• 36 869
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Чакам трейлъра Joy Joy Joy

То голямото чакане на тия реклами да видя как Картал ще хване Селин на "местопрестъплението" и .... сон Cry

Не мога да се откъсна от монитора  и аз Хриси- нито рускините съм чела ooooh! да не изпусна нещо Heart Eyes

# 631
Чакам трейлъра Joy Joy Joy

То голямото чакане на тия реклами да видя как Картал ще хване Селин на "местопрестъплението" и .... сон Cry

Не мога да се откъсна от монитора  и аз Хриси- нито рускините съм чела ooooh! да не изпусна нещо Heart Eyes

Лили, мисля, че ще пуснат фрагмана след като свърши повторението.  newsm78

# 632
  Привет на всички!  Hug Hug Hug Hug Hug

Не съм ви чела, сега ще погледна какво ново от деня.

Хриси, Лили, добър епизод беше за мен, четох и рускините, тъкмо се зарадвах, че няма да е аптал и пак го направиха. Но да видим коя врата отвори Картал, дали на кабинета, в който е Селин или друга. newsm78 newsm78 newsm78 Пак ще се "камилчета" ми се струва. Също като трея в гората. hahaha hahaha hahaha hahaha

А ето и втори епизод... и отивам да чета и разглеждам. Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 яну 2016, 23:06 от Tsarinna

# 633
И аз залепнах да гледам, не съм се разсейвала с нищо друго.  Grinning

Ето ви една красота като за лека нощ   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Първо си помислих, че накрая този, който отваря вратата, няма да е Картал, а след като се видя, че е той и написаха SON, вече си мисля, че вратата е на друга стая.  Mr. Green Скроиха му номер с теста, не вярвам толкова бързо да му позволят да разбере истината.  Peace На негово място, без да казвам нищо, бих отишла на друго място и бих повторила теста. Така го изкараха доста глупав да повярва веднага, че не е бащата.

Хареса ми, че живна Картал, активизира се, не е както беше в предния епизод, а покрай Осман направо сияе - големи сладури бяха и двамата. Картал по-добре се справи със столчето в колата от Саваш.  Joy Joy Joy

Таня, мерси за поредната порция удоволствие, което си сътворила!  Hug bouquet

Последна редакция: вт, 26 яну 2016, 23:31 от Alex_B

# 634

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 00:01 от Alex_B

# 635
От официялния инстаграм на сериала

Kartal gerçeğin kapısını arayalabilecek mi? #GeceninKraliçesi yeni bölümüyle Salı 20.00'de Star'da! #MeryemUzerli #MuratYıldırım #UğurPolat #O3Medya  -  Ще отвори ли Картал вратата на истината?

# 636
  • на Морето

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 00:22 от Cezar

# 637
  Чука... но на коя врата? newsm78 hahaha hahaha hahaha hahaha

И отваря.... но коя врата? newsm78 hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 06:53 от Tsarinna

# 638
  • на Морето
Хареса ми серията,много даже!Най-добрата от трите!Страхотна игра на Мурат и на Фунда!Залепнах за екрана и така до края.Селин ми идва малко студена засега-не ми е ясна съвсем играта и.Че ще отмъщава е ясно,ама на кого,защо и кой и дърпа конците тепърва ще става ясно.Картал и Осман-наслада за всички сетива.Сцената в кухнята-страхотна!
Благодаря на Лили за превода!Изчетох го след като свърши серията.Сега пак ще я изгледам вече на спокойствие.
Съгласна съм с Алекс,че Картал в тази серия излезе от апатията и алкохолното опиянение от последните 4 години и започва вече да си възвръща кондицията.
Азис-все си мисля,че някой го снима,как убива човека и видеото ще се появи в подходящия момент.
Таня,все си мисля,че ще отвори правилната врата-засега много не ни размотават с действието.
Ама толкова ми стана жал за Картал и за Мурат,когато се обади доктора.Картал направо се влюби в малкия сладур още от пръв поглед,и толкова беше отчаян,дали за това ,че не е той бащата или,че толкова бързо го е забравила Селин,или може би и двете,а Мурат-ми то си е мъка да го изиграеш това.Роля,роля,ама всичко го преживяваш,за да може ние,които гледаме да му повярваме.Но той това го прави блестящо!!
Толкова-не обичам да пиша,обичам да чета! EmbarassedЩе я изгледам още няколко пъти на руски и на български,за да си запълня пропуските.
Лека нощ засега!
Ще го сложа пак Мурат,защото изглежда страхотно newsm76 newsm76

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 01:02 от Cezar

# 639
  • на Морето

Фрагман епизод 4

https://www.youtube.com/watch?v=PEl2urA8yeg

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 02:35 от Cezar

# 640
Gecenin Kraliçesi 3. Bölüm

# 641
  • На юг от тук
Добро утро.
Бананчета за закуска и Картал в поредното терзание.

# 642
Добро утро и от мен!  Hug

Кати,  Hug към бананчетата ще добавя и кафенце.  Grinning

Скрит текст:

Слънчев, щастлив и усмихнат ден на Всички!  Grinning Heart Eyes Hug

А ето и трейлъра на 4 еп. с руски превод

https://vk.com/murayildirim?z=video-83475167_172117595%2F4fa05aba75ac7a4c08

Имаме предложение за брак, което дори е прието. Картал започва да получава парценца от картинката, вече знае кой е бащата на Селин, да видим кога ще подреди пъзела и какво ще стане, когато разбере, че той е убиецът на неговия баща.  newsm78 По логиката на Селин, трябва да тръгне да си отмъщава на нея, задето е израснал като кръгъл сирак - тя поне е имала майка.

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 09:19 от Alex_B

# 643
# 644
Лайтмотивът в снощната серия за Есра, освен да не я напусне Картал, беше да си имат бебе и да са семейство. Тя ги видяла със Селин и Осман, когато излизаха от гората, като истинско семейство, искала и тя да има такова... Фунда играе страхотно, а героинята ѝ ми става все по-симпатична, като се изключат  истеричните ѝ изблици и налудничавите ѝ мераци да притежава Картал веднъж и за винаги. Но сякаш ще се окаже, че има някакви проблеми и май няма да може да има деца. Лекарката май видя нещо лошо по време на прегледа и побърза излезе.

Gecenin Kraliçesi 3. Bölüm - Oğlumuz Olsa Keşke

https://www.youtube.com/watch?v=CsuVxDg-hgM

Общи условия

Активация на акаунт