Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките - 7

• 151 433
  • 860
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Хората празнуват, за това и не отговарят.

Аз пък вчера си получих една пратка от 11.11. Останаха още 2...

# 406
Моя продавач има 11 дни да ми оспори диспута ,до тогава ако дойде пратката дойде  Hug ще я потвърдя. Обаче няма движение по нея от 02,12.16 год и днес ми изтече защитата ! Какво се очакваше да направя ?

# 407
Здравейте, може ли да ми кажете тази пратка RK564842435CN върната ли е обратно към продавача, или все пак ще пристигне. Благодаря!

# 408
Здравейте, може ли да ми кажете тази пратка RK564842435CN върната ли е обратно към продавача, или все пак ще пристигне. Благодаря!

Тази пратка не е напускала Китай. А дали ще пристигне нищо не се знае. Какъв е казуса?

# 409

Тази пратка не е напускала Китай. А дали ще пристигне нищо не се знае. Какъв е казуса?
Има още 30 дни до изтичане на крайния срок. Но дълго време нямаше движение по нея. Днес виждам ,че се връща обратно при подателя. Какво трябва да  направя сега - да отворя диспут и да си поискам парите, или да изчакам до наближаването на  изтичане срока на доставка? Писах съобщение на продавача, че има проблем с пратката. Очаквам неговия отговор

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 11:45 от hrisuvalant

# 410
Здравейте Simple Smile Може ли да помоля за помощ Praynig
Отворих един сайт за проследяване на пратка, но пак не мога да разбера - пристигнала ли е, не е ли  newsm78 Може ли някой с повече опит да каже  Praynig

http://www.17track.net/en/track?nums=RS389844919CN

Благодаря предварително!

# 411
  • Пловдив
Пратката е напуснала Китай, не е пристигнала в България. Когато пристигне, статусът й ще се промени на : "BULGARIA, SOFIA LC/AO, Receive item at office of exchange (Inb) Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция "

# 412
Благодаря, Лятна буря  Hug

# 413
Здравейте,
тази пратката прескочила ли е митницата или има все още шанс да отиде там? 

Преди или след межд. разменна станция се определя каква ще бъде съдбата на една пратка? newsm78

# 414
Преди или след межд. разменна станция се определя каква ще бъде съдбата на една пратка? newsm78

След.  Sunglasses

# 415
Благодаря! Утре сутринта ще ударя една сутрешна молитва  newsm17

# 416
Здравейте , имам пратка  ,която е отказано да бъде доставена до тук,. Сега  продавача се свърза с мен и ме пита дали искам  да  ми я изпрати отново или да ми върне парите. Може ли да ме посъветвате,какво трябва да направя- принципно искам пратката, но не ми е ясно дали трябва да  я поръчам от другаде ,или просто да се съглася да ми я изпрати отново?

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 23:56 от hrisuvalant

# 417
здравейте,отново! Пуснах диспут,защото пратката ми не дойде,да ми върнат парите.След това какво следва? И до колко време ти връщат парите?🤔

# 418
Привет на всички , ще можете ли да ми кажете какво се случва с моята пратка --> RS512986978CN
От 2 януари е без промяна  и не знам какво се случва с тази пратка  newsm78

# 419
  • Пловдив
Чакай си я. Напуснала е Китай и си пътува. Аз вчера получих пратка, напуснала Китай края на ноември Laughing

Общи условия

Активация на акаунт