Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките - 7

• 151 091
  • 860
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Благодаря, ЧревоУгодник, ще почакам Simple Smile Срокът за доставка е 15-60 дни, така че доста дълго може да е.  Twisted Evil

# 226
  • София
Здравейте. Това ми излиза за една поръчка от Алиекспрес:

Предполагам, че е на Веслец.
Да чакам митническо известие и да си приготвя доказателство
 за платената от мен сума за поръчката ли?  newsm78
Поръчката е за 19$. Какви такси ще дължа?

# 227
Здравейте. Това ми излиза за една поръчка от Алиекспрес:

Предполагам, че е на Веслец.
Да чакам митническо известие и да си приготвя доказателство
 за платената от мен сума за поръчката ли?  newsm78
Поръчката е за 19$. Какви такси ще дължа?
Изкачай известието, за да не плащаш излишно 1лв. Преди можеше и сама да се оправиш, но от 01.07 утежниха нещата и ще ти струва поне 20лв.
Прочети всички мнения в тази тема http://bg-mamma.com/index.php?topic=933639

# 228

Мами нищо не разбирам. Нямам нищо в пощата. Пристигнала ли е, преди 2-3 седмици е пусната?

# 229
neli_20 Прочете ли първия коментар?
Цитат
Понякога в сайта на БГ Пощи се появява Send item abroad (EDI-received) Изпращане на Изх.пратка в чужбина

Това не значи,че пратката е в България,а само че е изпратена от страна на изпращача или от разпределителните центрове на пощите (Сингапурска, Холандска и т.н).

Напуснала е Китай на 28 юли, до 2-4 седмици ще пристигне в България

# 230

Мами нищо не разбирам. Нямам нищо в пощата. Пристигнала ли е, преди 2-3 седмици е пусната?
Виж коментара след твоето питане в другата тема. Точно за същото нещо съм отговорил.

# 231
Благодаря ви:))

# 232
  • на североизток
Здравейте!
Мисля, че се справям с проследяването на пратките си, но имам друго питане, свързано с пазаруването от АлиЕкспрес. Може би това не е темата, но моля да ме насочите, ако има специална тема за това.
Става въпрос за следното: Поръчах продукт, а продавача ми отговори, че нямат съответния цвят в наличност и ме накараха да си откажа поръчката. Отказах я, но се чудя дали са ми върнали парите? Днес по-късно ще се опитам да проверя на банкомат, но дотогава имам нужда от успокоение. Ако може повече информация как стоят нещата в такива ситуации, ще съм ви благодарна.

# 233
iv4i_79
Има тема за Aliexpress http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=916403;topicrefid=19

Виж в отказана поръчка би трябвало да се появява следния статус:
Order Number:xxxxxxxxxxxxx
Status:     Finished
Reminder:  The buyer has cancelled this order.
Toва означава, че парите ще бъдат върнати в картата до 1 седмица.

# 234
  • на североизток
Благодаря много!
Получих имейл, че до седмица ще ми върнат парите. Дано!

# 235
Здравейте, имам следния въпрос- за първи път ми пускат пратка от алито с YANWEN, съответно линкът за проследяване ми е ето този, а проследяващиятт номер е
YC928745335YW и според него от вчера пратката е в БГ- има ли някой представа, като оставим настрана колко светкавично пристигна пратката, ако не е фалшив номера ест,  отново ли идват в пощата, както другите проследими пратки? (същата инфо излиза и в 17track, а в сайта на бг пощи излиза, че няма информация)
Благодаря предварително!

# 236
Здравейте, имам следния въпрос- за първи път ми пускат пратка от алито с YANWEN, съответно линкът за проследяване ми е ето този, а проследяващиятт номер е
YC928745335YW и според него от вчера пратката е в БГ- има ли някой представа, като оставим настрана колко светкавично пристигна пратката, ако не е фалшив номера ест,  отново ли идват в пощата, както другите проследими пратки? (същата инфо излиза и в 17track, а в сайта на бг пощи излиза, че няма информация)
Благодаря предварително!
Прочети първия коментар в темата. Твоят отговор се крие под "САЙТОВЕ ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ С КИТАЙСКИТЕ НОМЕРА, ГЕНЕРИРАЩИ СЛУЧАЙНИ СТАТУСИ"
Ако в сайта на Български Пощи няма информация, тогава и другите сайтове няма как да имат информация за пратката.  Wink Всичко друго са измишльотини на китайските сайтове.

# 237
Прочети първия коментар в темата. Твоят отговор се крие под "САЙТОВЕ ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ С КИТАЙСКИТЕ НОМЕРА, ГЕНЕРИРАЩИ СЛУЧАЙНИ СТАТУСИ"
Ако в сайта на Български Пощи няма информация, тогава и другите сайтове няма как да имат информация за пратката.  Wink Всичко друго са измишльотини на китайските сайтове.
Ясно  Tired Благодаря!

# 238
YC928745335YW и според него от вчера пратката е в БГ- има ли някой представа, като оставим настрана колко светкавично пристигна пратката, ако не е фалшив номера ест,  отново ли идват в пощата, както другите проследими пратки? (същата инфо излиза и в 17track, а в сайта на бг пощи излиза, че няма информация)
Благодаря предварително!
Ако в сайта на Български Пощи няма информация, тогава и другите сайтове няма как да имат информация за пратката.  Wink Всичко друго са измишльотини на китайските сайтове.

Интересно, но далеч от истината. Yanwen Logistics не са кой да е.

@*peteto* Пратката ти е прелетяла от Китай до Франкфурт на 29 ти. На 2-ри е поела по пътя към България, но е непроследима след излизане от линиите на превозвача. Като се има впредвид че са минали 3 дена може да си я потърсиш в най-близкия пощенски клон днес следобед или утре.

п.с. Сега се зачетох в темата. Пратки се проследяват най-точно в сайтовете на превозвачите до излизането им от техните линии. Едва след това има коректна информация в сайта на съответната пощенска фирма било то SG, NL или 17track. В 99% от случаите това са онези "до 10 дена през които тркинга става валиден"  Simple Smile

Последна редакция: пт, 05 авг 2016, 09:11 от Nazgul

# 239
Благодаря предварително!

Интересно, но далеч от истината. Yanwen Logistics не са кой да е.

@*peteto* Пратката ти е прелетяла от Китай до Франкфурт на 29 ти. На 2-ри е поела по пътя към България, но е непроследима след излизане от линиите на превозвача. Като се има впредвид че са минали 3 дена може да си я потърсиш в най-близкия пощенски клон днес следобед или утре.

п.с. Сега се зачетох в темата. Пратки се проследяват най-точно в сайтовете на превозвачите до излизането им от техните линии. Едва след това има коректна информация в сайта на съответната пощенска фирма било то SG, NL или 17track. В 99% от случаите това са онези "до 10 дена през които тркинга става валиден"  Simple Smile

Благодаря и за Вашия отговор! Ще ми се обадят от пощата, ако има нещо, така че ми остава да чакам  Wink

Общи условия

Активация на акаунт