Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките - 7

• 151 482
  • 860
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, чакам поръчка направена на 11.11. Последният статус е от 22.11, когато е излетяла за България. На Сайта на нашите пощи има същото съобщяние от 22.11. Притеснявам се, че е минал вече 1 месц от тогава и няма отразено движение. Какво мога да направя?

# 346
Здравейте, чакам поръчка направена на 11.11. Последният статус е от 22.11, когато е излетяла за България. На Сайта на нашите пощи има същото съобщяние от 22.11. Притеснявам се, че е минал вече 1 месц от тогава и няма отразено движение. Какво мога да направя?
Да чакаш. Вероятно заради празниците пратките се бавят.

# 347
Здравейте, да питам знаещите- пратката ми е пристигнала тази сутрин в София "Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция". Според вас колко време е нужно на пратката да стигне от София до Варна ? Има ли някакъв шанс от днес за утре или да забравя?

Днес не, утре да ако не влезе на Митница. Пратките получени сутрин тръгват същия ден за станцията на получаване. Утре следобед може да си я потърсиш. Има лек шанс да е получена.

Аз също имам пратка влязла в БГ днес сутринта и също за Варна. Утре сутринта ще видим къде е ...  Sunglasses

# 348
Здравейте, да питам знаещите- пратката ми е пристигнала тази сутрин в София "Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция". Според вас колко време е нужно на пратката да стигне от София до Варна ? Има ли някакъв шанс от днес за утре или да забравя?
Моята на 20.12.беше в тази станция, на 21.12. си я взех от пощата във Велинград. На плика пишеше стойност 10$ иначе реално 20€(ако това има значение). Така че може и да пристигне.

# 349
Според вас колко време е нужно на пратката да стигне от София до Варна ? Има ли някакъв шанс от днес за утре или да забравя?
Аз също имам пратка влязла в БГ днес сутринта и също за Варна. Утре сутринта ще видим къде е ...  Sunglasses

Моята е в Станция за доставка....а се бях подготвил за митница.  Twisted Evil

Цитат
Код:
19 Dec 2016 02:25:00	SINGAPORE	SINGAPORE SAL	Send item abroad (EDI-received) Изпращане на Изх.пратка в чужбина		
22 Dec 2016 09:12:40 BULGARIA SOFIA LC/AO Receive item at office of exchange (Inb) Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция
22 Dec 2016 14:13:30 BULGARIA SOFIA LC/AO Insert item into domestic bag Влагане на пратка във вътрешен чувал
23 Dec 2016 07:10:00 BULGARIA Varna Receive item at delivery office (Inb) Получаване на Вх.пратка в станцията на Доставка

# 350
  • Пловдив
Излезе ли ви "Влагане на пратка във вътрешен чувал" , няма Митница Mr. Green И аз все за това следя.

# 351
имам въпрос
мобилното приложение на 17track автоматично ли ъпдейтва статуси и ако да
1. как може ръчно да се направи проверка при активен трак номер?
2. на колко време прави проверка?

# 352
Здравейте, искам да попитам има ли някой направил поръчка от Алиекспрес на 11.11, който да си е получил поръчаното? Имам 2 пратки, едната е излетяла на 17-ти, а другата на 28-ми и се чудя дали проблема е само при мен. Мисля си, че пеша да ги бяха пуснали щяха да стигнат  Grinning

P.S. Това са им тракинг номерата: RS296322115CN и RJ910654571CN

# 353
Всяка година по това време е така. Ако искате да сте сигурни че ще получите преди нова година - поръчвате най-късно до 15.10. Отделно имаше разни стачки.

# 354
Излезе ли ви "Влагане на пратка във вътрешен чувал" , няма Митница Mr. Green И аз все за това следя.

По-скоро "Receive item at delivery office (Inb) Получаване на Вх.пратка в станцията на Доставка"

# 355
  • Пловдив
При "Получаване на Вр. пратка в станцията на Доставка" е повече ясно. Тогава пратката си е вече в офиса, от който трябва да се вземе. Неяснотата дали отива на Митница я има предния ден. Затова и последния статус на тзои преден ден трябва да е "Влагане във вътрешен чувал"

# 356
  • Варна
имам въпрос
мобилното приложение на 17track автоматично ли ъпдейтва статуси и ако да
1. как може ръчно да се направи проверка при активен трак номер?
2. на колко време прави проверка?

Като си отворите приложението ви излиза списък с активните пратки, които проследявате. Дръпнете екрана надолу и го пуснете. Получава се ъпдейт както при програмата за прогноза на времето, да речем.

Между другото, във връзка с писанията за митницата - на приложението на 17трак иконката на проследяваната пратка директно става с червен цвят когато се получи статус, че е спряна на митница.

# 357
Затова и последния статус на тзои преден ден трябва да е "Влагане във вътрешен чувал"

Този скен ако си извън София означава само че пратката пътува към местоназначението си... митница или станция за доставка  Sunglasses

# 358
  • Пловдив
Може и така да е. Пратки са ми ходили на Митница само докато живях в София. Пратките ми са Пловдив не са ходили на митница.

# 359
Може и така да е. Пратки са ми ходили на Митница само докато живях в София. Пратките ми са Пловдив не са ходили на митница.

Оправдана си!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт