Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките - 7

• 151 463
  • 860
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Здравейте! Защо на моята пратка няма букви а само цифри? Извинявам се за глупавия въпрос, но не съм на ясно!

Защото е пратка, която не може да се проследява. Тези с буквите и цифрите могат да се проследяват

# 391
  • Бургас На пресечката за Рая
Здравейте! Защо на моята пратка няма букви а само цифри? Извинявам се за глупавия въпрос, но не съм на ясно!

Защото е пратка, която не може да се проследява. Тези с буквите и цифрите могат да се проследяват
Благодаря! Значи винаги да отказвам пратки без букви! Защото тези пратки не ми дойдоха те са две! И да пия една студена вода! Извинявайте ако нарушавам нещо!
Благодаря още веднъж за бързия отговор!

# 392
Щеше да знаеш, ако беше прочела заглавния коментар в темата.

# 393
Не е нужно да отказвате пратки без букви. Това, че не са пристигнали, е случайност, не зависи от номера. Обикновено поръчки на по - висока стойност се изпращат с проследяващ номер. Не знам от кой сайт сте пазарували, но ако пратките не са пристигнали в срок, може би има начин да ви върнат парите.
Не всеки номер с букви и цифри се проследява.
Най - добре прочетете първия пост в темата и много неща ще ви се изяснят.

# 394
Тъй като повечето поръчки не ми пристигнаха (за мое огромно съжаление), за едната- алиекспрес отсъди връщане на парите, ако не се лъжа между 3 - 15 раб. дни, за другата - продавачът е приел да върне сумата и диспутът е приключен - също ли срока е 3-15 раб. дни? Благодаря още веднъж!

# 395
  • гр.София
Кой е този превозвач  GLS? От по-бързите ли е? 

# 396
Тъй като повечето поръчки не ми пристигнаха (за мое огромно съжаление), за едната- алиекспрес отсъди връщане на парите, ако не се лъжа между 3 - 15 раб. дни, за другата - продавачът е приел да върне сумата и диспутът е приключен - също ли срока е 3-15 раб. дни? Благодаря още веднъж!
Да

# 397
здравейте,за пръв път поръчвам от Алиекспрес ,някой може ли да ми каже какво се случва с пратката ми и ако не дойде какво да направя да ми върнат парите.Номер на пратката: RS374309866CN
Благодаря предварително !

# 398
някой може ли да ми каже какво се случва с пратката ми и ако не дойде какво да направя да ми върнат парите

Пътува бавно и славно със Snail Post. Ако е дойде се пуска диспут

# 399
  • гр.София
някой може ли да ми каже какво се случва с пратката ми и ако не дойде какво да направя да ми върнат парите

Пътува бавно и славно със Snail Post. Ако е дойде се пуска диспут

И аз имам чувството,  че моите пратки са натоварени на този охльов Mr. Green

# 400
И аз имам чувството,  че моите пратки са натоварени на този охльов Mr. Green

China Post a.k.a Snail Post. Не съм го казал аз  Laughing

# 401
Имам две пратки качени на охлюв  Joy ама на едната се разбрах с продавача и той удължи срока  newsm78 На втората също писах съобщение обаче ни вопъл ни стон  Sick Явно търговецът го е тръшнал вирус ли  newsm78 но не ме отразява три дни вече ! На 28 изтича защитата и аз какво да правя?То освен да пускам диспут друго остава ли? Аз самата не мога да удължа срока ня защита нали???? Поне не виждам бутон от къде?

# 402
обаче ни вопъл ни стон 

Диспут. Не доставена в срок. Като иска да ти направи подарък, що се опъваш?  Simple Smile

# 403
  • Пловдив
Аз утре получавам една пратка от 11-ти ноември Laughing И колко още чакам пак оттогава...

# 404
Нали са празници сега, може да не работят търговците. Аз днес поръчах няколко неща и имам 14 дни време за шипване  Mr. Green
Иначе и на мен ми изтича времето на една поръчка и помолих да удължи срока. Ако не го направи, нямам друг избор  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт