ОКТОМВРИЙКИ 2016Г.

• 40 074
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
Много зависи на какъв лекар ще попаднеш, с предната Б, на женската ми консултация по ЗК, лекарката често ме гледаше на ехографа без пари, даже пускаше  3D-то  да прави снимки ако бебче беше застанало в подходяща поза, но реално не ми се полагаха. Отделно ходех и при лекарката, която бях избрала да ми води раждането. Сега мисля само при нея, защото няма да ми е удобно да ходя на 2 места. Това значи, че вероятно няма да се въпозлвам от ЗК този път, освен ако не си намеря нещо близо до нас, но най-близкото е 22 ДКЦ и последният път ме караха да си купувам презерватив от аптеката, за да ме прегледат с ехографа и повече не стъпвам.  Crossing Arms
БХС и 3те ФМ се заплащат отделно, няма друг вариант за тях.

# 556
Сега, като се замисля и мен преди на ЖК редовно ме гледаха на ехограф, без да ми искат пари, на всеки преглед като ходех си ме гледаше докторката.
Само трите фетални си плащах, но ги правех във Фемина при Славкова. Живот и здраве и сега ще ги правя при нея, страхотна е.

# 557
Сега, като се замисля и мен преди на ЖК редовно ме гледаха на ехограф, без да ми искат пари, на всеки преглед като ходех си ме гледаше докторката.
Само трите фетални си плащах, но ги правех във Фемина при Славкова. Живот и здраве и сега ще ги правя при нея, страхотна е.
Дааа, при нея раждах  Heart Eyes В петък ще я видя Simple Smile

# 558
  • София
Явно само аз съм попаднала на много стриктен доктор и си плащах като поп всеки път Simple Smile
На фатална ходих при Стратиева в Се. Петка. Много съм доволнаи мисля пак при нея Simple Smile

# 559
  • София/Севлиево
И aз минaлия път не съм плaщaлa зa ехогрaфските.Сaмо зa 3Д си плaтих,кaто ходих нa 2 местa- в Свети Лaзaр в 5 месец и в Мaйчин дом в 7 месец.Зa първaтa дaдох 200 левa,зa вторaтa 60.ФМ не съм си прaвилa,но този път ще си нaпрaвя.

# 560
С миналата бременност се следих при Богданова в Тина Киркова, платен пакет за 450 лв. , които включваше и една фетална морфология. Доволна бях. Сега мисля да се следя при Врагалева във Фемина - тя ми правеше феталните морфологии, много съм доволна. И освен това тя ми откри проблем преди няколко месеца, които никой друг не видя, и затова й вярвам.  Peace

# 561
  • София
С миналата бременност се следих при Богданова в Тина Киркова, платен пакет за 450 лв. , които включваше и една фетална морфология. Доволна бях. Сега мисля да се следя при Врагалева във Фемина - тя ми правеше феталните морфологии, много съм доволна. И освен това тя ми откри проблем преди няколко месеца, които никой друг не видя, и затова й вярвам.  Peace

Богданова я знам.  Аз раждах в Тина Киркова и понеже беше голяма драма с раждането ми се събраха бая народ. После 3ма доктори ме шиха и тя беше една от тях Simple Smile видя ми се много свежа.

# 562
commala, в добри ръце си била, значи Simple Smile

Момичета, как да се справя с умората... направо не издържам.
Аз съм с таласемия минор и глюкозо 6 фосфатна недостатъчност, да по принцип съм си нефелна, но сега направо не мога да стоя права с отворени очи....

С предишната б. не помня да ми е било чак така отпаднало на толкова ранен етап...

Sad

# 563
  • Враца
Моят проблем е, че много ми се спи, пък не мога да спя. Вечер заспивам рано 9.30-10 часа, защото не издържам, но след това се събуждам (например тази нощ в 3 часа) и не мога да заспя до сутринта. В 6 трябва да ставам за работа. След обяд също не мога да спя и така ходя като сумнамбул по цял ден. Sad

# 564
Момичета, а имате ли киселини?С предната изобщо не знаех какво е това. Но този път е кошмар, не мога да спя от тях,а не ям преди сън,гледам поне 2-3 часа да са минали. Напоследък почти нищо не мога да хапна, а отгоре на всичко и малко да хапна и след това почват да ме мъчат адските киселини.

# 565
И мен ме мъчи страшна умора, мога да спя по цял ден ако мога, а сега и малката е болна и нощем почти не спя, да ходя да я наглеждам. През деня съм като парцал и нищо не мога да свърша.

На мен не ми се гади толкова, но само да хапна нещо и корема ми се подува, ставам като бременна в 5-ия месец и не мога да ходя до тоалетна. Направо се чувствам ужасно Sad

Бяхте споменали някакви фибри, може ли някоя от вас да напише какво беше, нищо не ми помага. Пробвах с круши, с активия, нищо не ми помага...

# 566
  • София/Севлиево
Фибри Хуск или псилиум(едно и също е),взимaм ги от ДМ, но съм ги виждaлa и по мaгaзините зa билки,a вероятно и нa други местa могaт дa се нaмерят.

# 567
Здравейте, момичета!
Приемате ли нови попълнения? Присъединявам се към вас с доста страх, това ми е втора бременност, надявам се този път да бъде успешна и този октомври да бъде по-специален и за нашето семейство.
Като доста от вас тук и аз забременях с малка лекарска помощ. Днес бях на първи преглед и видяхме две плодни сакчета, отговарящи на 5г.с.+1 ден, едното е малко по-малко от другото за сега, но се надявам да си навакса и двете да се развият, въпреки че се надявам да имаме поне едни живо и здраво бебче.

# 568
И мен ме мъчи страшна умора, мога да спя по цял ден ако мога, а сега и малката е болна и нощем почти не спя, да ходя да я наглеждам. През деня съм като парцал и нищо не мога да свърша.

На мен не ми се гади толкова, но само да хапна нещо и корема ми се подува, ставам като бременна в 5-ия месец и не мога да ходя до тоалетна. Направо се чувствам ужасно Sad

Бяхте споменали някакви фибри, може ли някоя от вас да напише какво беше, нищо не ми помага. Пробвах с круши, с активия, нищо не ми помага...
И моя корем беше като в 5-ти месец а всъщност съм в 8г.с. АГ-то ми изписа да пия течен парафин за по-лесно изхождане. Доволна съм и се корема ми е по-нормален. И аз имам много тежка умора и се задъхвам от нищото. Просто не мога да повярвам какво се случва с мен  Rolling Eyes моят сън също е много разпокъсан. Заспивам в 23ч ,ставам в 04:00ч , заспивам в 06:00ч, ставам в 11ч....ужас!
Също така от известно време не ми стига въздуха. Просто, често си поемам дълбоко въздух и не всеки път успявам да си поема до край. На някой случвало ли се е това? Нормално ли е?
В къщи имам един персийски котарак, който сега точно си сменява козината, и колкото и да чистя и да го реша във въздуха и навсякъде има тънки хвърчащи влаканца. ММ ми разказа случай, че от котешки косми ако попадне в дробовете на човек той може да умре. Сега съм малко шашната, защото този задух или недостиг на кислород не знам дали е от бременността или е от космите на котката ако съм си вкарала нещо в дробовете или алергия......някой има ли подобни оплаквания?

# 569
аморе каквото и да ти кажем ,ще са само догатки,най-добре се консултирай с лекар.
Не вярвам щом живееш с котка изведнъж да направиш алергия. Но аз например миналото лято няколко пъти се подух цялата от насекоми и пих кларитин.Есента пък направих алергия към котки,а като дете съм гледала и не съм имала проблем.Но явно е някакъв спад в имунната система, не знам. Но съм си отбелязала разни въпрос за следващия преглед и един от тях е точно какво да правя при охапване от насекоми,защото времето тепърва се затопля и ще се появят и те,а отоците които получавах от тях бяха доста сериозни и въпреки че пиех противоалергични хапчета и мазила и пак ми отнемаше няколко дни за да спаднат.

Общи условия

Активация на акаунт