Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви дискусии се провеждат в темата за октомврийските бебета от 2015 г.?
Какви съвети и пожелания се споделят в темата на форума?
Какви са някои от често срещаните притеснения и оплаквания, които бъдещите майки обсъждат във форумите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви дискусии се провеждат в темата за октомврийските бебета от 2015 г.?
-
Какви съвети и пожелания се споделят в темата на форума?
-
Какви са някои от често срещаните притеснения и оплаквания, които бъдещите майки обсъждат във форумите?
-
Какви емоции и реакции споделят бъдещите майки в темата на форума?
-
Какви са обичайните симптоми на бременността и как да се справим с тях?

от мин. година септември не е спирала - бронхити, пневмония (бяхме и в болница 5 дни), ангина, стомашен вирус. Сега пак е болна, кашля, силно зачервено гърло, пие антибиотик и пак имам чувството че нищо не помага, изобщо не се подобрява. Днес толкова плака милата сутринта и само се гушка в мен и ми вика "Мамо боли ме гърлото" направо ми се къса сърцето като я гледам така. С ММ решихме, че вече е прекалено и е по-добре да си е с мен вкъщи.
. Но много обичам да ходя и така поддържам форма. Само да се постопли малко и ще обикаляме с малката.
нормално забременяване, но съм с диабет тип 1