ОКТОМВРИЙКИ 2016Г.

• 40 069
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте Октомврийски мамчета! Честно казано пиша с притеснение в темата, тъй като миналата година имах две неуспешни бремености и се бях зарекла да не пиша докато не чуя сърчице, но то не се издържа само да се чете Simple Smile . По принцип съм в 4г.с. И терминът ми е 30.10., а аз съм родена на 29.10. Баткото е доста голям на 18 г., но сега се почувствах готова и заради това стискам палци на мен и всички вас за успешна бременност и пухкави бебоци!

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 21:07 от bebino

# 601
bebino, ако знаеш колко добре те разбирам! И аз миналата година имам една неуспешна и сега умирам от страх дали всичко ще е наред. Стискам палци тази тема да ни е на късмет и октомври да се радваме всички на здрави бебчета!

# 602
Здравейте на всички, нова съм в групата Simple Smile Казвам се Лора, на 25 години съм иии очаквам бебче на 03,10 Simple Smile Ще се радвам да споделям с вас през цялата бременност, тъй като ми е за първи път и нямам абсолютно никакъв опит  Laughing  txtloves txtloves

# 603
Супер! Толкова много нови попълнения. Честито!

# 604
  • София
Здравейте и добре дошли на всички нови бременелки Simple Smile  Hug на всички желая лека бременност с успешен край Simple Smile
Моят преглед за сърчице е на 8ми и вече издивявам. Имам болки, но не непрекъснато и най-вече като не внимавам и започна да вдигам По-често синът ми, който сигурно вече наближава 9кг. Лошото е, че като го преобувам все ме сритва в корема и от две дена като лежа нон-стоп се хвърля целия върху мен. Гледам да се пазя, даже взех да му обяснявам, че вътре има бебе и трябва да внимава, ама на 10 месеца едва ли ме Разбира много Simple Smile Гърдите също са ми леко подути и зърната чувствителни, но това си е нормално.
От няколко дена пия Фемибион 1 по предписание на Аг, но имам чувството, че от него ми прилошава. Утре ще го пропусна да видя как ще се чувствам и ще преценя Simple Smile
С предната бременност мислех да работя поне до 6ти месец (актриса съм), но като казах, че чакам дете и ми наблъскаха по 5 представления на ден (да ме използват като за последно) и от края на 3ти месец си пуснах болничен и изобщо не съм ходила. Много се ядосах.
Сега съм в майчинство първа година до края на април и мисля да пусна и 2рата за 3-4 месеца и хайде на ново още две. Докато се върна може да са сменили целия актьорски състав хахахаха Simple Smile #Crazy
Някоя от вас спортува ли нещо?  Така като за бременни де Simple Smile

# 605
Добро утро, Мами. Мисля да създам фб група за всички нас, за по лесна комуникация, за целта ми е нужен мейл на всяка мама Simple Smile

# 606
  • София/Севлиево
Добро утро.Колко много нови мaми си имaме.A и още ще се обaдят в следвaщите дни.
Зa спортa,никогa не съм билa по него ,от 6 до 8 клaс се бях зaпaлилa по бaскетболa,но си счупих крaкa и от тогaвa не ме търсете зa спорт,дори зa фитнес.В зaлa съм влизaлa  точно 3 пъти- бяхa ми достaтъчни дa рaзберa,че не ми хaресвa.Инaче обичaм дългите рaзходки,живея точно до Борисовaтa грaдинa и сaмо чaкaм дa стaне хубaво времето и ги почвaм.С минaлaтa бременност прaвех упрaжнения зa бременни по 1-2 пъти в седмицa докъм 7-мия месец.После стaнa тaкa,че пaк пострaдaх с единия крaк и ги спрях.
Относно промени в гърдите,моите сa си същите,нито ме болят ,нито нищо.От снощи ги усещaм мaлко по-тежки,но сaмо товa.Вероятно тепървa ще се променят.

# 607
Инна Георгиева вече има фб група! Добре дошли на всички нови мамчета, ще бъдем всички заедно до последно!  Hug нааближава нова тема, има ли желаещ кой ще я организира? Предлагам до края на тази всяка да почва поста си с кратко описание , което после ще се включи на 1ва страница - ива к. 27г. От Пловдив, 2ра бременност, термин 6 октомври Wink хубав ден!

# 608
  • София
Добро утро, Мами. Мисля да създам фб група за всички нас, за по лесна комуникация, за целта ми е нужен мейл на всяка мама Simple Smile

Фб група има вече. Виж предните коментари Simple Smile

# 609

Фб група има вече. Виж предните коментари Simple Smile
Аз от вчера съм тук и затова изоставам с инфото, благодаря ти Simple Smile

# 610
Bebino 40г. Термин 30.10. от Плевен втора бременост!

# 611
Добро утро и от мен мами Simple Smile
Записвам се малко с притеснение при вас първа и много чакана бременност ми е с термин 06.10 /рожденния ми ден/. От няколко дни ми се появи течение с леко жълтеникъв цвят няма миризма но е придружен със сърбеж .Пия прогестерон  3*2 и фолоева киселина утре смятам да посетя доки че ме притеснява това течение.

# 612
по принцип съм чела, че леко бяло течение в началната бременност е нормално, но жълтеникаво... не знам.
Най-добре док да види, да пусне миркобиология...

за новата тема: Антония, 32г от София, 2-ра бременност  Wink

# 613
  • София !
Добро утро и от мен  kaffeetrmker_2

Аз да се оплача сега, да си помрънкям малко  Simple Smile Обаче както всичко си ми беше наред от тази нощ започна сериозно да ми се гади. Вчера преспах с малката следобед - два часа и половина сън му ударихме и тази нощ хич не можах да спя. То беше едно въртене, едно гадене, направо едва изкарах ноща. Днес смятам да не спя с малката, щото не ми се броди още от сега по нощите  Simple Smile

Относно новата тема, аз съм правила на Февруарките, но си иска време, а сега нямам такова.
Има вариант ако искате да се направи един профил Октомврийки 2016 и така всеки да помага за правенето на темата. Както се реши, за мен няма проблем само давам идея Peace

Скрит текст:
За първата страничка, както вече казах от София съм, но в момента сме в Самоков. Ако може го напиште София/Самоков - така ми беше и в предната тема. Втора бременност с термин 16.10.  Peace

# 614
  • София/Севлиево
Aз съм пускaлa теми,но никогa отчетни.Те мaй сa по рaзлични от другите,зaтовa някой,който знaе дa я пусне кaто му дойде времето(тaкa кaто гледaм тaзи нaй-късно в понеделник ще я изпишем).
Зa стрaничкa едно - Елислaвa , гр.София, 32 г.,вторa бременност инвитро(в някои теми съм виждaлa,че тaкa ги пишaт).

Общи условия

Активация на акаунт