Тъмно сини устни

• 1 472
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте ! Честита Нова Година ! Бъдете живи и здрави ! На кратко ,аз съм на 32 години .От около 4 дни забелязвам ,че устните ми са много силно очертани в тъмно синьо ,направо все едно съм взела и нарисувала с тъмен молив черти по устните си .Истината е, че съм пушач и, че съм си мургава ,по принцип знам ,че може да ми потъмнеят устните от цигарите ,но това вече е от няколко дни по силно очертано .Странно ми е !Предположения някакви ?Ако е от студа, защо като се прибера у дома на топло няма промяна, дори вчера цял ден не съм излизала .Притеснена съм,  не смея да звънна на лекарката си ,чак в понеделник ще се консултирам с нея. Хремава съм от 2-3 дни ,друго за което да се хвана ,няма.Моля за съвет !

# 1
http://www.arsmedica.bg/aktualno/posinyavane-na-ustnite-kakvi-mo … -badat-prichinite
Не е съвсем безобидно, по-добре посети спешното.

# 2
Благодаря Ви! Затруднено дишане и болки в гърдите нямам ,което е добре.Пръстите на ръце и крака ,също са без синини .Разтревожена съм много !Благодаря Ви ,че писахте

# 3
Може да се търси пулмонална хипертония, астма, сърдечен проблем. Отидете на лекар.

Общи условия

Активация на акаунт