Моля за съвети при покупка на матрак

• 5 767
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
Мдаа...на сляпо малко ще е:)

Линковете не се отваряха, защото им беше изтекло времето (на търг) и ще пусна пак за всеки случай. Двоумя се между два вече. Единия е този https://www.ricardo.ch/kaufen/haushalt-und-wohnen/schlafzimmer/b … cm/v/an804124560/  от студена пяна пише че е, което не е мемори пяна (мисля) и е цели 25 см дебел, както и 180 широк (ухаааа, обичам на широко). След три часа пак ще изтече търга (тези пък много за кратко ги пускат) и сигурно пак няма да се вижда нищо.
Другия е този https://www.ricardo.ch/kaufen/haushalt-und-wohnen/schlafzimmer/b … -x/v/an802659174/  и е от мемори пяна, но е само 17 см дебел и 160 широк. Питах ги имат ли 180 см от него, но още не са отговорили и предполагам, че не, защото им прерових всичките обяви:( А аз пък искам широк, защото ще спя с детето на него,а то е на 5,5 години и много се върти и рита. трябва да имаме достатъчно място. Предполагам този от меморито е по-добър, но точно размера ме притеснява малко. Първия е прекалено хубаво, за да е истина на тази цена.

# 16
  • София
Сега...за икеа не е баш така, този 500Е им е бил от скъпите матраци и те имат по-евтини варианти, горе-долу като това, което показваш, че дори дали и не е по-евтино.
http://www.ikea.com/ch/de/catalog/products/90272237/
http://www.ikea.com/ch/de/catalog/products/00272331/ и още по-евтин. Но май и двата са ниски.
но са 160х200 ти легло нямаш ли, не търсиш ли конкретен размер?

Каквото и да избереш - дано улучиш удобен за теб.
(за мен лично и скъпите икейски не са впечатляващи, т.е. като съм лягала в магазина, не ми се е искало да си имам такъв)

Последна редакция: вт, 05 яну 2016, 18:13 от Angel_Dust

# 17
Тези, които показваш онлайн са 160 см. ширина, а аз май наистина се насочих към 180 см. и като, че ли няма да отстъпя, а тези и да ги има в размер 180 ще са може би със стотачка по-скъпи, а аз като че ли по-евтин от 100 и няколко за единичен в нашата икеа не видях...абе обърках се. Но със сигурност знам, че тия най-евтините на икеа са плашещо тънки за мен,а аз вс епак искам да спя що-годе удобно. Нямам легло:) Разделяме се с мъжа ми и той взема спалнята. Първо матрак ще купя, защото все пак на него ще мога да спя на пода докато купя легло. И без това от месеци спя на матрак (90 Х 190) на пода в детската стая и чакам да се изнесе:)

# 18
матрак онлайн не се купува това е моито мнение.аз си закупих матрак от един магазин в софия искам да разкажа на всички тук колко съм доволен.качество обслужване безплатен транспорт качват ти го до вас гаранцията е голяма.20 години.матраците са буено ноте.по точно май фирмата се казваше така а матракът ми е коррадо италиански двулицев направиха ми и подарък мемори възглавница

# 19
Нямам пари аз за такива маркови матраци. Ами,ако пък си купя онлайн и се окаже не по-лош и за никакви пари?Simple Smile Нали все пак са няколко вида матраци със сходни функции. Ако с еподготвиш добре на теория може и д ауспееш да си избереш и онлайн......предполагам няма да е добре, ако са хептен боклуци, но пък за сметка на това онлайн продавачите имат опция да върнеш стоката,ако не ти харесва.

# 20
Аз,не ти казах че са скъпи матраците,от къде съм го закупил.просто споделям мнение,че наистина са уникални и малко реклама на момчето от магазина спомням си че ми каза че той си ги внася и веднага ми предложи оферта.защото ми писна от наложените на бг пазара боклуци помагам на хората да и купят качествено на достъпна цена.

# 21
Аз не живея в България и няма как да купя от тях.

# 22
Дори и матрака да е супер - тия огромни гаранции са доста примамливи, но за сметка на това са само рекламна примамка. Всички са за това да няма изкривявания по матрака, а той се сменя за това, което е вътре (прах, акари и други гадости). За 20 години ползване е по-скоро инкубатор на алергии....

http://www.missbloom.bg/article.aspx?aid=14062

Връщането на матрака е много голям плюс при пазаруване онлайн. Така, определено се чувстваш спокоен като пазаруваш!

# 23
моят матрак не задържа акари и прах не се потя и не задържа жлагата а я разпределя плус това има зона масаж няма нищо примамливо просто качеството си е качество.

# 24
Всеки матрак  с напредване на годините му натрупва все повече акари и прах. Няма ткаъв, който да не се цапа! Незнам обаче в България има ли ги тези услуги, но тук при нас има фирми, които почистват матраци. Не съм ги ползвала и незнам как го правят, но мисля идват по домовете предполагам с нещо като перящите прахосмукачки, но по-мощни.

Аз купих един и сега започва великото чакане на доставката. Казаха ми, че няма да е по-скоро от един месец. Ще кажа как е като го тествам:) Дано не се наложи да го връщам и да чакам за друг, защото така на края ще си събера една сума за хубав матрак от магазина хахаха

# 25
има фирми тук които идват и перат матраците.а това за прахта да цапат се нормално но вече има матраци който се третират да не задържат прахта и влагата а самият матрак да се абсорбира и почиства.има и друго един човек трябва да бъде хигиеничен към себе си .колкото повече толкова повече

# 26
Ако ще да не излизаш от водата и да не спиш изобщо на матрака си той пак ще се изцапа. Не се цапа от мърсотията на тялото толкова, колкото от въздуха. Все пак мисля всички сме достатъчно, че даже и прекалено "хигиенични към себе си" в днешно време. Аз например изобщо не се потя акто спя, даже напротив-все ми е студено и зъзна, и се увивам даже и лятото. Ама никога нямам потна възглавница и тяло докато спя. И какво? По тази логика ще карам цял живот с един матрак и той ще остане чист? Не ми се вярва:)

# 27
  • София
Ти с  мемори ли си поръча в крайна сметка (дори и да е тъничък слой, дава приятна топлинка)

# 28
Не е с мемори. Тези дето продават меморито нямаха 180 см широк и в крайна сметка реших да взема другия, който е по-дебел и по широк,но не е мемори.

# 29
Здравейте,
Докараха ми матрак Аруба на фирма Нани, който бях поръчала от магазин Брава и се оказа много по-твърд от този, който бях пробвала в магазина. От магазина не пожелаха дори да се свържат с производителя, затова аз го направих. Твърдят, че матрака е същия и няма как да е различен... Искам да попитам някой знае ли, дали мога да направя нещо, или просто трябва да се примиря с неудобния матрак? Поръчах си точно този защото исках мек матрак и много го харесах в магазина, а накрая се оказа съвсем различен. Sad

Общи условия

Активация на акаунт