Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 10

• 130 632
  • 785
  •   1
Отговори
# 75
HollywoodGirl , бактериалната вагиноза често се придружава от уреаплазма инфекция. За това е добре да си направиш нова разширена микробиология, включваща изледването за микоплазма и уреаплазма . Виждам, че на теб това изследване не е направено.

# 76
Добре,благодаря.Може и някой друг да сподели ако е имал подобен проблем Heart Eyes Hug

# 77
А някой знае ли дали на обикновената микробиология ще излезне тази бактерия Гарднерела, понеже знам че е анаеробна бактерия, която прораства за повече време в хранителна среда - нещо от сорта на 72 ч. А до сега всичките ми микробиологии са излизали до 48 ч. И ми става интересно как разбират има ли я няма ли я #Crazy А аз вече си мисля, че имам някакав друг проблем, от който ми се получават гъбички. Ето сега примерно нямам гъбички, а постоянно имам някакво дразнене във вагиналната област, външно също. А микробиологията ми е чиста. И след месец или два, в които това дразнене си остава, като на моменти е по силно, на моменти по слабо, отново се появяват гъбички и пак се започва ходене по мъките.

# 78
Лимонка, Гарднерелата трябва да излезе на микробиологиите принципно. За дразненето, чиста МБ и после пак гъбички - и на мен ми се е случвало, явно просто са си присъствали в някакво по-малко количество и в даден момент пак са избуяли.

# 79
Лимонка, Гарднерелата трябва да излезе на микробиологиите принципно. За дразненето, чиста МБ и после пак гъбички - и на мен ми се е случвало, явно просто са си присъствали в някакво по-малко количество и в даден момент пак са избуяли.
Не знам вече, писна ми  #2gunfire Или имам някакво дразнене или имам гъбички  #Cussing out А секс не знам от кога не съм правила  Rage

# 80
Не знам вече, писна ми  #2gunfire Или имам някакво дразнене или имам гъбички  #Cussing out А секс не знам от кога не съм правила  Rage
И аз съм така, какво да ти кажа... последно Гино Певарил имаше някакъв ефект и мазанане с Клотримазол.

# 81
Аз да попитам, когато имате гъбички подувате ли отдолу Rolling Eyes

# 82
Аз да попитам, когато имате гъбички подувате ли отдолу Rolling Eyes
Аз не се подувам.

ronj, значи имаш бактерии, а не гъбички, до колкото разбирам. Може да опиташ да слагаш вагинално Гинофилус или пък Лактажин - това са глобули с лактобацили, безвредни са и засилват локалния имунитет.

# 83
Искам да ви кажа вчера какво открих случайно.
http://www.nadejda-bg.net/laboratoria/mikrobiologiya
Това е един медицински център във Варна, където правят някакво комплексно изследване на гениталната сиситема. Аз вчера им се обадих да ги питам дали мога да им изпратя проба по куриер, понеже съм от Пловдив. Казаха ми, че няма проблеми стига да е в подходящата среда. Питах ги каква е цената - 63 лв е заедно със всички възможни антибиограми (ако е необходимо естествено) и плащането може да се направи по банков път. Аз мисля да ги пробвам. Така и така толкова пари съм дала по лекари, лекарства и излседвания, че още 63 няма да е кой знае какво  Joy Иначе дори миналия месец бях ма имунолог и тя ми назначи изследвания за имуноглобулини (и трите вида), някакви НК- клетки, т-лимофицити и още доста неща. Излседванията бяха доста скъпи но в името на здравето си ги направих. Всичките ми резултати да в норма, дори в златната среда според докторката. И така установих, че проблеми ми не е имунната система  Grinning

# 84
Искам да ви кажа вчера какво открих случайно.
http://www.nadejda-bg.net/laboratoria/mikrobiologiya
Това е един медицински център във Варна, където правят някакво комплексно изследване на гениталната сиситема. Аз вчера им се обадих да ги питам дали мога да им изпратя проба по куриер, понеже съм от Пловдив. Казаха ми, че няма проблеми стига да е в подходящата среда. Питах ги каква е цената - 63 лв е заедно със всички възможни антибиограми (ако е необходимо естествено) и плащането може да се направи по банков път. Аз мисля да ги пробвам. Така и така толкова пари съм дала по лекари, лекарства и излседвания, че още 63 няма да е кой знае какво  Joy Иначе дори миналия месец бях ма имунолог и тя ми назначи изследвания за имуноглобулини (и трите вида), някакви НК- клетки, т-лимофицити и още доста неща. Излседванията бяха доста скъпи но в името на здравето си ги направих. Всичките ми резултати да в норма, дори в златната среда според докторката. И така установих, че проблеми ми не е имунната система  Grinning
Защо в София винаги сме най-назад не знам.  Tired
Ти сама ли ще си взечеш пробата? Thinking

# 85

Хмммм сама ще мога ли?  newsm78

# 86
Цитат на: Li_Monka link=topic=894711.msg32756820#msgо32756820 date=1458206198

Нямам представа, на практика да, ако имаш материали. Но май лекар се препоръчва.

# 87
Цитат на: Li_Monka link=topic=894711.msg32756820#msgо32756820 date=1458206198

Нямам представа, на практика да, ако имаш материали. Но май лекар се препоръчва.
Да, доста четох, лекар се препоръчва, за да е стерилно всичко.

# 88
Здравейте,записвам се за темата, тъй като и аз от години се боря с кандида в комбинация с други бактерии. Дори и да изчистя бактериите временно, гъбите остават. Някоя от вас да е ходила на кожен за подобен проблем и може ли да препоръча добър кожен лекар в софия. Благодаря!

# 89
Здравейте,записвам се за темата, тъй като и аз от години се боря с кандида в комбинация с други бактерии. Дори и да изчистя бактериите временно, гъбите остават. Някоя от вас да е ходила на кожен за подобен проблем и може ли да препоръча добър кожен лекар в софия. Благодаря!
Здрасти, аз бях на специалист по кожни и венерически точно за такъв проблем, ако искаш пиши ми на лични да ти дам координати.

Общи условия

Активация на акаунт