Дюни Роял Ризорт 2016

• 124 278
  • 780
  •   1
Отговори
# 225
  • BG
Грозно, почивката ни и хубава, времето, храната ... абе Всичко, но остава лош вкус тази липса Sad

# 226
  • Beyond the Frontiers
А знаете ли за сейфа колко носят отговорност? Сама, ако е разбит, в случай, че е отключен - духаш супата. Наистина, има глад за работна ръка, но при тези цени, ще бъдеш по-внимателен с наемането на работници

Ако изчезне от сейф - отговорност е на хотела. Каква е логиката да ползваш сейф и да го държиш отключен?

В сейфа могат да се държат пари или бижута,но таблет или лаптоп няма как да се побере.Ние си направихме експеримент и първия ден моя мъж си остави портфейла с всички пари в нощното шкафче,голяма сума не е липсвала,но за малки-10,20 лв. не е сигурен.Аз присъствах на проверка на багажа на персонала в края на смяната им пред хотел Белвил-направо беше неприятна гледка-мъже в черни дрехи с надпис Контрол опипваха чантите на подредените на опашка служители. Rolling EyesТрябва да измислят друг начин за контрол на персонала , а не пред очите на гостите.

То зависи от размер на лаптоп/ таблет и сейф - тук съм съгласна. Понякога рецепция има по-голям сейф и там могат да бъдат оставяни.  Peace
Колкото за контролата - така се извършва, поне аз доколкото знам навсякъде /да кажат колеги от хотелите/.

# 227
  • BG
Не да го държиш отключен, а ако го отключи някой с цел кражба. Резервни ключове винаги има. Защо да плащам и за сейф, някоя другарка ще си ме обере образцово.

# 228
Не да го държиш отключен, а ако го отключи някой с цел кражба. Резервни ключове винаги има. Защо да плащам и за сейф, някоя другарка ще си ме обере образцово.
Може би е смятала, че няма да забележите изчезналата сума - това единствено е възможно като вариант. Или пък някой неин колега да е поискал картата за стаята - дребен ремонт или някаква подмяна на консуматив и тогава да е станало. Слава богу, аз досега не съм установявала подобни липси в този или други курорти, въпреки че си оставям чанта, бижута, както и пари в портфейл свободно в стаята.

# 229
Завърнахме се и ние от Дюни, хотел Марина Бийч. Хареса ми, с някакви малки изключения, но не е моят курорт.
+Аквапарка.
+Анимацията в амфитеатъра.
+Почистването на стаята беше перфектно.
- При настаняването чакахме около 30-35 минути да дойде да ни вземе количка.
- Храната определено не ме впечатли, а не съм от най-претенциозните. Особено бърканите яйца на закуска определено не бяха яйца - според мен се приготвяха от някаква смеска, която сладнеше.
- 1ят ред чадъри е на 30м от морето. Като си на 3ят ред (защото нямам навика да ставам в 6ч. да запазвам чадър), въобще забравяш че си на море.
- Гледахме мачовете от Европейското на немски Shocked
Да, знам че може би издребнявам за някои неща, но за парите които платих мисля, че имам право да издребнявам. Ако бях платила половината, щях да кажа че мястото е перфектно.

# 230
Пипилота, бърканите яйца така сладнят, защото има прясно мляко в тях....и аз не ги харесвам така, но в много хотели така ги приготвят.

# 231
  • Beyond the Frontiers
Мисля, че идеята на този сейф е да ви защити точно от такива "кокошкарски" изпълнения. Надали камериерката си ходи с резервните ключове за сейфа в джоба. Обикновено те са при управителя.
Наистина не е приятно случилото се, но ако човек сам не се погрижи за сигурността на вещите си, не виждам кой друг ще го направи.
Колкото до  управителя - нали сте наясно, че е вашата дума срещу тази на една жена от персонала. Това че се вижда, че е влизала във вашата стая нищо не доказва, нали това й е работата.

П.П. не съм от персонала  Grinning Нито от агенциите, които продават Дюни основно /от известно време/  Grinning

# 232
*Pipilota*, ние сме в същия хотел, та да питам - как е шумоизолацията в стаите? И това:
Цитат
При настаняването чакахме около 30-35 минути да дойде да ни вземе количка
нещо не ми е ясно /за ходилите може да звучи глупаво, но все пак.../ - нали влизаш с колата си, паркираш на паркинг някъде до хотела и минаваш през рецепция за настаняване... каква количка имаш предвид?

# 233
Пипилота, бърканите яйца така сладнят, защото има прясно мляко в тях....и аз не ги харесвам така, но в много хотели така ги приготвят.

ОК. Може и така да е. Бяха ужасни и за втори път попадам на такива (в САЩ съм попадала на такива, а там изсипваха една смеска от чувал и ставаха бъркани яйца Grinning), за това направих тази връзка.

# 234
*Pipilota*, ние сме в същия хотел, та да питам - как е шумоизолацията в стаите? И това:
Цитат
При настаняването чакахме около 30-35 минути да дойде да ни вземе количка
нещо не ми е ясно /за ходилите може да звучи глупаво, но все пак.../ - нали влизаш с колата си, паркираш на паркинг някъде до хотела и минаваш през рецепция за настаняване... каква количка имаш предвид?

Ами ние като пристигнахме ни насочиха към паркинг от другата страна на пътя/хотел, тъй като този около хотела бил пълен. Казаха ни, че ще дойде голф количка (или нещо подобно) да ни вземе, заедно с багажа. ММ се скара 2 пъти с охраната на паркинга (това след около 20мин. чакане), който определено му беше неудобно, но пък на нас ни беше неприятно да седим 30мин. с дете, пътували цял ден, на 30 градуса и да чакаме. Абе с две думи - неприятно първо впечатление.

За шумоизолацията - ние бяхме с изглед към морето, т.е. и към басейна с цялата програма на анимацията, над терасата на лоби бара. Ами шумно си е, но моето дете вече е голямо и това не ми е проблем. От съседните стаи не съм чувала шум.

# 235

По мои спомени (трябва да потвърдя с мъжа ми, защото той е по тази част като сме на почивка) в гардеробите има малки сейфове, за които не се плаща и са с код, който сам си определяш. Така няма как да го отвори без да reset-нат кода, което веднага ще разберете  Peace

Ние също сме ходили много пъти в Дюни и слава богу не ни е изчезвало нищо все още.

# 236
Да, има в гардеробите малки сейфове, но са платени. Това миналата година по мои спомени.

# 237
Въх, верно били платени  Shocked

Платени услуги извън “All inclusive”:
Сейф в стаята

това пък не помня другаде да е било така, а съм попътувала бая ?!

В такъв случай и аз едва ли бих си платила за сейф, за да си опазя парите в цивилизован комплекс с големи претенции  Peace Обикновено на съмнителни места си заключвам документите.

# 238
  • Beyond the Frontiers
Няма такова правило да е включено в АИ. Аз знам няколко хотела в БГ така, в Турция и  Гърция също съм срещала подобни.

В хотелите често има и гастролиращи крадци, които резервират стая и овършават хотела. Така че най-сигурно в сейф. За някой друг лев, ще сте спокойни.

# 239
  • София
Благодаря много за отговорите! Hug
На тези, които сега са на почивка- приятно изкарване!
Mrs. Jones - това с миризмата на плесен в стаята е супер проблем- поне за мен. Подобно усещане имахме в Белвил и затова тази година сменихме хотела...но какво ще бъде ще видим като дойде време за нашата ваканция.
Иначе за мен Дюни за сега си остава предпочитаното място за море в България. Все пак като се върнем ще пиша подробно. Досега опитът ми е бил по-скоро положителен.

Последна редакция: пн, 18 юли 2016, 17:52 от Мигла

Общи условия

Активация на акаунт