Дюни Роял Ризорт 2016

• 124 283
  • 780
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Каква е цената на сейфа ?

# 241
  • There I was on a July morning
8 лв. на ден е цената на сейф. Това е за хотел Белвил.

# 242
  • СОФИЯ
Аз за първи път почивах на Дюни, върнахме се на 18.07. Изобщо не съм очарована, отчитам като своя грешка това че се доверих на чути и прочетени доста добри отзиви. Бяхме 5 нощувки в Белвил и 1 в Марина бийч. Като за първи път не ми се рискуваше с по-дълъг престоя, предишните 10 дни бяхме на друго място.
Положително е, че комплексът като цяло е чист и поддържан, има забавления за децата, персоналът е любезен, но явно не всички са добре обучени.
Пренаселено е, поне сега в сезона. И на плажа, и по време на храненията, и в аквапарка. Предполагам, че в началото и края на сезона е по-спокойно.
Такава пародия на плажни чадъри не бях виждала, найлонова мрежа на дупки. Освен, че не прави добра сянка и размерът на чадърите е малък. При това, вероятно по необходимост, са разположени доста близко един до друг. До обяд на плажа е лудница, ние ходехме следобед, когато е значително по-спокойно.
При храната има разнообразие, но също съм със забележки. На закуска евтини малотрайни колбаси, само една сутрин имаше някакво подобие на пастърма. За някакъв избор от сирена не може и да се говори.
Напитки разбира се има, жаден няма да останеш, но на баровете също опашки. Предлагаха нещо наливно, което се водеше бира, но нямаше нито вкус, нито цвят на бира. За децата изборът е ограничен. Освен вода, газирано и някакви прахообразни разтворени на баровете друго няма. Айрян само по време на храненията. Фрешът е 4 лв.
Освен сейф и интернет платен е и фитнесът, 15 лв. на час.
Моята оценка е 6.5 по десетобалната. Децата обаче останаха доволни.

# 243
мама САННЯ, a някаква съпоставка между Марината и Белвю би ли направила? Оправдава ли се по-високата цена на първия?

Би ли споделила другото място, на което сте били и си доволна /може и на лични/.

Благодаря!  bouquet

# 244
Ако може тук.

# 245
Надявах се поне за Дюни да има положителни отзиви, но уви.  

# 246
  • СОФИЯ
мама САННЯ, a някаква съпоставка между Марината и Белвю би ли направила? Оправдава ли се по-високата цена на първия?

Би ли споделила другото място, на което сте били и си доволна /може и на лични/.

Благодаря!  bouquet
В Белвил стаята беше нормална, 5 нощувки бяхме само аз и дъщеря ми, двойна стая с изглед море. За моя изненада заливът се виждаше добре. Балконът широк и са така разделени, че не виждаш съседния. Разположението на х-ла е добро, има зеленина, близо е до аквапарка и сцената и плажът не е далече. Хигиената много добра. Малко ме изнервяше чакането на асансьорите, а един път просто изтрещях, вратата на десния не отчете, че се влиза и затисна количка с бебе. Добре че при чакащите имаше и мъж от компанията ни, който с усилие задържа вратата докато помогнем на майката да издърпаме количката.
Марина не ми е фаворит заради шума отпред. В 16 ч. анимацията се чува и от другия край на плажа. Бяхме в джуниър суит с изглед към плажа. По-широко е и телевизорът е плоскоекранен. Е в този х-л поне проблем с асансьорите нямаше. Суитът беше 495 лв. на вечер, а в Белвил 228 лв. стаята. Не си струва разликата в цената. Храната и напитките са същите. Исках да опитам за една вечер и Марина роял палас, интересно ми беше каква е храната там, но ми казаха, че няма места.
Компанията ни беше доста голяма, 20 възрастни и малко повече деца на различна възраст, от 5 до 19 г.  Всички спяхме в Белвил, само едно семейство с 2 деца беше наело отдалечена вила. Оказа се, че били построили нови вили и им беше далечко. От х-ла всички сме доволни, от останалото май само децата.

# 247
  • Стара Загора
Ние бяхме миналата година на дюни през септември.Беше много спокойно.

# 248
Ние бяхме миналата година на дюни през септември.Беше много спокойно.
Дано и този септември да е така  Peace

# 249
  • София
Здравейте, изчетох темата и сме се насочили към комплекса след септемврийските празници 7.09 нататък . Пускат ли ласт минет оферти за неактивен сезон?

# 250
Мисля, че НЕ.
По - скоро цените ще си важат за ниския сезон. Гледам в сайта дават до 10.10 нисък сезон, следователно м.Септември не е неактивен сезон.

# 251
  • Beyond the Frontiers
Пускат - 10% понякога. Но е рано още.

# 252
  • София
Благодаря ви момичета. От коментарите стигнах до извода, че за нас е по- удачен Белвил, с кака и бебе сме и гледам да са по- наблизко атракции и плаж. В апартаментите има ли хладилник или мини кухненски кът? Малкият е едва захранен и предполагам ще си носим бурканите още през септември.

# 253
И аз ще следя за подробности за Белвил. Засега сме се насочили към този хотел. Дано да има места и за дните които искаме да отидем.

# 254
Вчера се върнахме от Пеликан. За пръв път сме на Дюни и сме много доволни. Хотелът е близо до морето, но е малко отдалечен от аквапарка (въпреки че резервирахме средата на м.май, за нашите дати нямаше места в Белвил) и понеже дъщеря ми е все още във възрастта "тати носи", ходихме  до аквапарка и амфитеатъра с колата-паркирахме на паркинга на Белвил.
Чак пък опашки не бих казала , че има в ресторантите или на баровете (може да изчакаш някой път 1- 2 човека за 30-40секунди). Може би има значение часът на хранене-ние закусвахме около 9ч.,обяд 13.30ч,вечеря 20.30ч и в Созопол ,и в Марината, и в Пеликан. Единствената "истинска" опашка е на палачинките, но и без опашка бих избрала друга закуска-козунак(ама много хубав), кифлички със сирене и с мармалад, банички , влюбих се в халвата с масло. За колбасите и омлета-нямам отзиви- не закусваме това, ама омлетите много ги ядяха. Опашка(4човека макс)  понякога има и на сладоледа, но там върви много бързо.
"Нашите" румънци и руснаци бяха възпитани, направо незабележими. Имаше неочаквано много българи.
На нас шезлонгите много ни харесаха- за пръв път мъжът ми не го боли гърба от морски шезлонг. И с тези мрежи на тях ми изглежда по -хигиенично.
За водата- в бутилки от  1.5л. и 0.750л-не се плаща. Искаш си я от баровете или директно си я взимаш от хладилни витрини.Има и диспенсъри за топла и студена вода с  чашки- ако те домързи да минеш 20 метра от аквапарка до бара Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 юли 2016, 17:57 от mylen4e

Общи условия

Активация на акаунт