Дюни Роял Ризорт 2016

• 123 702
  • 780
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Уф, да, ако има нещо което ще ме откаже от Дюни ( и подобните) е тъпченето с храна, колкото и да се опитва човек да се ограничи, пак хапва повече от нормалното и се изкушава...  аз и друг пък съм писала, че ако бях без деца нямаше и да знам че има Дюни.... просто не ходехме по ОИ, като прекаляването с храна е едно от нещата Flushed

# 706
Ами веднъж годишно може и да прекалим. На мен ми харесва там това, че през почивката си не мислиш за нищо - всичко ти е уредено.

# 707
  • София
Ами веднъж годишно може и да прекалим. На мен ми харесва там това, че през почивката си не мислиш за нищо - всичко ти е уредено.
Да, точно това и спокойствието там е нещото, което ми харесва.
Но все пак няма лошо да отправяме и критики, принципно едни критики могат да са градивни.

# 708
  • Резерват "Северозапад"
Ето критика от мен - чадърите ooooh!...малки и прозрачни, поне такива бяха преди 2 години.
Вечерната програма - пълна скука, дано са я разнообразили Wink.

# 709
Тези недостатъци май си ги има и сега.

# 710
  • Пловдив
За чадърите нашите познати всички, като по-досетливи от мен, си бяха донесли чаршафи и ги слага и връзваха върху чадъра. Разликата е огромна, наистина. Дано не забравя догодина да си взема и аз. За шоуто - на нас ни харесват, но ги знаем всичките наизуст, само по 1 ново на година не е достатъчно. Иначе пък после диското е весело. А критики си има, тази година има едни. Черни мушици, ужасен ужас.

# 711
  • There I was on a July morning
Чадърите са камуфлаж отвсякъде. Писах навремето отзиви във Визит и бях подкрепена от доста хора, но явно не се трогват. Не знам какво им пречи да сложат нормални като размер и материя чадъри. Ако им е скъпа инвестиция, поне да осигурят допълнителни покривала, както са на спасителите, но явно не ги е еня за това.

# 712
  • Пловдив
Здравейте! Тъй като съм набелязала Дюни за почивката ни през следващото лято, искам да попитам за някакви впечатления от хотел Пеликан. Тук по- обсъждания хотел е Белвил.  Може ли да ми кажете много ли е по- отдалечен от плажа Пеликан,  стаите , почистването как са? Доколкото разбрах няма стаи със спални?

# 713
  • Sofia
Ние се разходихме до Пеликан. Не мога да кажа, че е далече, те са някакви 5-10 мин от плажа, но наклонът нагоре ми се стори доста неприятен, не си го представям с деца и багаж всеки ден.

# 714
Пеликан е по-далече от амфитеатъра, аквапарка и забавленията, но и той си има своите предимства - собствен ресторант, басейни, фитнес и СПА.
За мен, Белвил е по-добрият избор, съответно и цената му е съобразена с това. Но отзивите за Пеликан в туристическите сайтове са отлични, така че вие си преценете, кое ви е приоритетно.

# 715
  • София
На мен Пеликан изобщо не ми хареса - ходихме да го видим /бяхме в Белвил/. Нито лоби бара, нито басейните /малки и терасирани/, нито СПА-то. В ресторанта  не сме влизали, както и стаите не ги знам как са. Разстоянието най-малко би ме притеснило.

# 716
  • Резерват "Северозапад"
Категорично не ми хареса Пеликан - нито басейна, нито фитнеса Confused, сигурно 60% са румънци...За мен, Белвил и ХВ са много по-добре Peace.

# 717
Е, не е нещо особено фитнеса, но ако някой не иска да си прекъсва тренировките, има основните уреди.
Ресторантът също не е лош, има по-малко хора, отколкото в Созопол и в Марина.
Аз не бих се поколебала и в Пеликан да резервирам, ако изпадне някаква по-изгодна промоция, например в момента има оферта във Визит. Но мисля, че беше за м. септември.

# 718
Пеликан е по-уединен някак. Има си привърженици в темата. В годините назад съм чела дебати по дилемата кой от двата  4-звездни е по-предпочитан и всяка страна си има своите доводи. Въпрос на лични приоритети.
Разстоянието до плажа е същото (или пренебрежимо малко по-голямо) от това до Белвил.

# 719
Здравейте! Извинете, че така нахлувам, но неочаквано решихме да опитаме да прекараме семейната почивка в Дюни обаче никога не сме ходили, нямаме и познати, които да са посещавали комплекса и не мога да се ориентирам. Имаме дете на 1г. и 8м. Кой хотел е най-близо до плажната ивица, кой се намира в частта с по-хубав плаж и изобщо има ли такъв? Има ли детски площадки, детски басейн  или други забавления за малки деца? Морето плитко ли е? Извинете за лаишките въпроси! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт