Дюни Роял Ризорт 2016

• 123 730
  • 780
  •   1
Отговори
# 75
Аз миналата година харесах храната, имаше си избор и ястия за всеки вкус. Ако и тази година положението е такова - ще е супер. Без някакви супер много кулинарни излишества и гурме изпълнения, но пък това е ол инклузив все пак. А и има възможност да се нахраниш спокойно без да чакаш ред и да се блъскаш като на други места с такава система на изхранване. Това, че се ползват всички ресторанти на комплекса също е плюс. Само не зная как стои въпросът тази година с водата, някой беше писал, че вече не предлагат бутилирана в ресторанта на плажа и това ме смути, тъй като точно там пък трябва да има задължително.

# 76
Само не зная как стои въпросът тази година с водата, някой беше писал, че вече не предлагат бутилирана в ресторанта на плажа и това ме смути, тъй като точно там пък трябва да има задължително.

Водата е сменена тази година и в интерес на истината наистина го нямаше фризера в ресторанта на Марина Бийч, а имаше диспенсър с чаши наоколо. Но на вундер бара като си поисках ми дадоха вода в бутилка. Предполагам и бара на Марината има  Thinking

А храната не е гурме да, то няма и как да е, но прекомерната употреба на маргарин на мен лично не ми харесва.

А също има и промяна във взимането/оставянето на кърпите. Могат да се взимат и връщат само в определени часове и кърпи, взети от аквапарка, не могат да се връщат на плажа и обратното.

# 77
Това с водата и кърпите е кофти. Имах предвид ресторанта Ла Бриз, откъдето основно си взимаме вода като сме на плаж. Ако трябва в чашки да си носим до шезлонга ще е мъка. Организацията с кърпите също е неудобна, все пак съм на почивка и не мога да чакам и да гледам работното време на пунктовете за кърпи на плажа и на басейна....Дано се сети някой да ги промени тези неща

# 78
Е той Ла Бриз се предполагаше да отвори вчера, как са казали, че няма вода  newsm78
А за кърпите не си мисли, че са 2 пъти по 15 минути в най-неудобното време, просто във времето около обед 11или 12 -15ч., ако не се лъжа не работи и затварят в 18ч. мисля.

# 79
Е той Ла Бриз се предполагаше да отвори вчера, как са казали, че няма вода  newsm78
А за кърпите не си мисли, че са 2 пъти по 15 минути в най-неудобното време, просто във времето около обед 11или 12 -15ч., ако не се лъжа не работи и затварят в 18ч. мисля.
Имах предвид, че миналата година едно момиче  сподели, че септември месец вече е нямало вода в Ла Бриз. Аз бях там през август и си имаше. Ла Бриз не работи ли в момента? Изглежда има по-малко туристи, та затова. Аз голям проблем създадох с тази вода, но обичам да има достатъчно и навсякъде. Други напитки почти не пия, така че не мисля че чак такъв проблем има да се осигури вода, даже напротив, задължително е.

# 80
Ами в началото на юни не работеше още. Казаха, че активния сезон когато всичко ще е отворено е 15 юни. А вода има, гарантирано. Сега дали ще си носиш бутилката по-отдалеч ... не знам Simple Smile Но на твое място не бих се притеснявала, че ще остана жадна  Peace

# 81
Едва ли въпросът с водата не е уреден, не ми се вярва. Но е  възможно да има нова организация, тъй като откровено се злоупотребява. Неведнъж видях как се пълнят детски басейни на плажа с минерална вода  Rolling Eyes Включително и наши познати казаха, че действат така. На мой коментар, отговориха, че с три бутилки вода нямало да ощетят хотела, ами...

# 82
  • София
Ние ще сме за първа година и да попитам кърпите за плаж от къде се взимат ?
Ако не ми се налага да нося хавлии за плаж ще ми е едно улеснение плюс.

# 83
Ние ще сме за първа година и да попитам кърпите за плаж от къде се взимат ?
Ако не ми се налага да нося хавлии за плаж ще ми е едно улеснение плюс.
На самия плаж ги дават срещу талони. Талоните получаваш на рецепция при настаняването.

# 84
Едва ли въпросът с водата не е уреден, не ми се вярва. Но е  възможно да има нова организация, тъй като откровено се злоупотребява. Неведнъж видях как се пълнят детски басейни на плажа с минерална вода  Rolling Eyes Включително и наши познати казаха, че действат така. На мой коментар, отговориха, че с три бутилки вода нямало да ощетят хотела, ами...
Ужас  Mr. Green

# 85
  • There I was on a July morning
Едва ли въпросът с водата не е уреден, не ми се вярва. Но е  възможно да има нова организация, тъй като откровено се злоупотребява. Неведнъж видях как се пълнят детски басейни на плажа с минерална вода  Rolling Eyes Включително и наши познати казаха, че действат така. На мой коментар, отговориха, че с три бутилки вода нямало да ощетят хотела, ами...
Ужас ooooh!  Sick

mery.vnl , на снимка в сайта на Дюни се виждат около 6 водни пързалки, само това ли е Аквапаркът, или има и други съоръжения?

# 86
Това са празни бутилки от трапезна вода. Пълнят се на чешмите,  бе хора. Как иначе бихте пренесли пълен басеин до пясъка? Как пък проследихте от фризера до басейнчето , че се пренасят бутилки с вода. Лично при нас, мъжът ми го пълни от морето и го носи като торба, но се спука естествено. Моля, да дадете идея как да го пълним, ако не ЧРЕЗ бутилки от чешмата!

# 87
Това са празни бутилки от трапезна вода. Пълнят се на чешмите,  бе хора. Как иначе бихте пренесли пълен басеин до пясъка? Как пък проследихте от фризера до басейнчето , че се пренасят бутилки с вода. Лично при нас, мъжът ми го пълни от морето и го носи като торба, но се спука естествено. Моля, да дадете идея как да го пълним, ако не ЧРЕЗ бутилки от чешмата!
Тук се коментираше пълнене на басейнче с бутилирана минерална вода, не с чешмяна......

# 88
Може ли да  кажете какви неща има за копуване там отделно от Алл Инклузива.Ще сме с дете почти на 5 и искам да си направя смерка за страничните разходи 😆😆😆

# 89
Може ли да  кажете какви неща има за копуване там отделно от Алл Инклузива.Ще сме с дете почти на 5 и искам да си направя смерка за страничните разходи 😆😆😆
Там има някакви магазинчета за козметика и сувенири, но мен ако питаш - няма нужда от нищо допълнително за купуване, всичко като храна и забавления се предлага в пакета.

Общи условия

Активация на акаунт