Дюни Роял Ризорт 2016

• 124 230
  • 780
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Кофти работа е това с комарите Sad . Основната причина да не сме на Аркутино и тази година е наличието на ужасно много комари.Дано до края на юли да се понамалеят!
villygdr ,ако не те затруднявам можеш ли да пуснеш малко снимки от стаята в Белвил ,за да добия по-ясна представа за размера й ?

# 121
Как да кача снимки от телефона ??? newsm78 chefж

# 122
Миналата година пръскаха всяка седмица против комари. Разлепяха съобщения навсякъде да не се оставя нищо по терасите и през нощта пръскаха.

# 123
Villy , приятна почивка Simple Smile ще чакаме още отзиви от "мястото на събитието" Wink
Кажи как е храната, има ли много хора ?
Как е плажа? За децата има ли интересни атракции? Аквапарка как е ?
С две думи - всеки отзив ще ми е от полза Simple Smile

# 124
Храната е нормална.Има и вкусни неща,има и не толкова вкусни Simple Smile.Никой няма да остане гладен.На аква парка има голямо детско съоражение и плитък басейн,отстрани на големия.Има мниго хора но насякъде можеш да си намериш места.Ако някой ми каже как да кача снимки от телефона ще ви пусна и снимки.С две думи ,по нищо не отстъпва на турските курорти среден клас.Аз правя съпоставка с Ефталия резорт в Алания.

# 125
Благодаря ти за бързия отговор Simple Smile
За снимките идея си нямам....
нз как взилаш от тела (има ли приложение изобщо сайта бгмама), но пробвай през браузъра и като цъкнеш коментар под оформлението на шрифта има "вмъкни изображение"

Скрит текст:
Ха, Алания .. били сме в хотел Арансия Simple Smile

# 126
  • София
 Здравейте, моля да споделите, може и на лични, в кои агенции ви дават двойна стая за две деца в Белвил. Миналата година ни дадоха само защото бебето било на 3м. Тази година ще е на 1год. и 3м. и ще искат да ни дадат апартамент. А разликата в цената е значителна.

# 127
Здравейте, моля да споделите, може и на лични, в кои агенции ви дават двойна стая за две деца в Белвил. Миналата година ни дадоха само защото бебето било на 3м. Тази година ще е на 1год. и 3м. и ще искат да ни дадат апартамент. А разликата в цената е значителна.
Двойна стая ще ви дадат. Когато второто дете навърши две години вече само в апартамент или джуниор суит. Наистина цената стана значително по-висока, а потреблението не бих казала. ние тази година за последно бяхме в двойна стая. От догодина вече малката ни дъщеря ще е навършила две години и сигурно ще търсим друг вариант за почивка, въпреки , че Дюни много ни харесва и досега сме там три поредни години. Постоянно го хваля на познати и те отиват, а ние вече няма да можем, за съжаление.

# 128
  • Beyond the Frontiers
Двойна стая ще ви дадат. Когато второто дете навърши две години вече само в апартамент или джуниор суит. Наистина цената стана значително по-висока, а потреблението не бих казала. ние тази година за последно бяхме в двойна стая. От догодина вече малката ни дъщеря ще е навършила две години и сигурно ще търсим друг вариант за почивка, въпреки , че Дюни много ни харесва и досега сме там три поредни години. Постоянно го хваля на познати и те отиват, а ние вече няма да можем, за съжаление.
Не точно. Правилото за капацитет е 2+1 максимум. Всичко останало е компромис.

# 129
Правилото явно не е за всички.В момента  точно под нашата стая настаниха семейство руснаци 2ма с две деца на около 10 години

# 130
  • София
Не точно. Правилото за капацитет е 2+1 максимум. Всичко останало е компромис.

Незнам какво е правилото, но винаги са ни настанявали в двойна стая с бебе + кака. Бебето в кошарата, каката на допълнителното легло. Поне 2 пъти годишно ходим. Така беше в Пеликан, така в Белвил, така в ХВ. Наши приятели също. Никога не съм се "пазарила" по темата. Където и да съм питала, в поне 3 агенции, винаги така ни настаняват.
Като излезе бебето от кошарата, след 3 годинки, ще е апартамент, ясно е newsm78
Тогава ще смятам, дали пък не е по - изгодно да вземам бабата и дядото с нас и просто да резервирам две двойни стаи.  Thinking Thinking

# 131
  • Beyond the Frontiers
Всяка стая в хотел си има капацитет според площта - наредбата за категоризация. Когато хотел обяви определен капацитет, всички вариации извън него са компромис, който някой ви е направил. Жалко е, че не сте разбрали и не го оценявате.

# 132
  • София
Всяка стая в хотел си има капацитет според площта - наредбата за категоризация. Когато хотел обяви определен капацитет, всички вариации извън него са компромис, който някой ви е направил. Жалко е, че не сте разбрали и не го оценявате.

Благодаря за алармата. Ще размахам категоризацията следващия път. Разочарована съм и от Дюни и от visit.bg, да не говорим за Калисто и Дива  Crossing Arms Crossing Arms

# 133
  • тук-там
Здравейте. Май и ние ще се насочим към Дюни. Не зная как са цените за ранни записвания, но за Холидей вилите - нормална ли е цена от 125 лв на човек? За втората половина на юли. newsm78

# 134
Аз съм разбрала, че е компромис и съм много благодарна на агенцията  Peace Тази година затова отново избрах същата  Wink

Общи условия

Активация на акаунт