Дюни Роял Ризорт 2016

• 124 663
  • 780
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Много благодаря за отговорите! Обаче докато се чудя и мая и ХВ нямат вече апартаменти  Shocked

Все още изчаквам Дива да проверят, но при Съни не мога да резервирам, изчерпани са.
Предлагат ми Пеликан на подобни пари. С батко на 10г. сме, малката е на 3, надраснахме количките вече и не ни пречи някаква разумна дистанция от плажа и основните атракции, но е хубаво да сме до детските забавления, аква парк, дискотеки и т.н.

Приоритет ми е да не е мноооого шумно в хотела и да е спокойно в ресторанта, не умеем да се блъскаме и нахалстваме и ми е голям стрес като има скупчвания на хора. Басейните разбрах, че всичките може да ги ползваме, така че сме ОК с всякакви варианти реално. Обаче този Пеликан ме притеснява да не е много далече. Гледам я картата на комплекса, но не мога да преценя, не искам пък и чак забити в нищото да сме.

А на плажа спокойно ли е? Има ли места на първите линии в 9.30 например? Има ли запазващи баби с кърпи  ooooh!

# 346
Току що се свързаха с мен от тур-агенцията - въпреки че капарирах Белвил ощеминалата година, сега се оказва, че имало дублиране на стаи и не можем да почиваме, както и където сме предвидили!  #Cussing out
Предлагат ми Пеликан или смяна на датите. Последен вариант е връщане на капарото!
Безкрайно съм разочарована!
Някой с такъв проблем?

ПП Ей, не ми върви тази година с резервации и туй то!  #2gunfire

# 347
А според мен обяда няма много общо с избора на настаняване. Че е натоварено, натоварено е, но винаги сме успявали да обядваме там.
Според мен целта на една пълноценна почивка е не да "успяваш" да направиш нещо, а да ти доставя удоволствие докато го правиш. Иначе за успяване, ще успее всеки, но дали ще му е приятно?

# 348
Току що се свързаха с мен от тур-агенцията - въпреки че капарирах Белвил ощеминалата година, сега се оказва, че имало дублиране на стаи и не можем да почиваме, както и където сме предвидили!  #Cussing out
Предлагат ми Пеликан или смяна на датите. Последен вариант е връщане на капарото!
Безкрайно съм разочарована!
Някой с такъв проблем?

ПП Ей, не ми върви тази година с резервации и туй то!  #2gunfire
Коя агенция ти спретна този номер? Пеликан е една идея по-евтин тази година, имай предвид ако приемеш промяната. И ако не е проблем - за кой период става дума, че аз няма да капарирам на ранни записвания, но ако сме свободни искам края на юни да почиваме там, затова питам.

# 349
Точно Пеликан не ми е опция, с малко дете сме, далече ни е от всичко: плаж, пързалки, детска дискотека... Ако не беше малката, да - уединено е,но с нея не ме устройва изобщо. Марините също са пълни за нашия период - 01 до 08 август, иначе аз от Бийч бях супер доволна миналата година.
От агенцията прехвърлиха вината на Дюни - те са дублирали стаи и посредника вина няма. Но на какъв принцип решават кой от резервиралите отпада,не разбрах  #2gunfire
Помених датите, уж резервацията ще е 10 до 17 август. Ако не стане някое ново недоразумение  Confused

# 350
  • София
Точно Пеликан не ми е опция, с малко дете сме, далече ни е от всичко: плаж, пързалки, детска дискотека...

Тъпо да newsm78 Пеликан не е Белвил, ако си с дете и държиш на близост до атракции и Аквапарк Thinking Thinking
Хъм , лоша работа. Що пък не пробваш през друга агенция да питаш просто.
Може да е малък шанса. Но миналата година питах паралелно в 3 агенции щото пак в последния момент решихме и не бях наясно кой какво ще ми предложи. Е, едните се скъсаха да ме натискат да приема Пеликан, ама на всяка цена. Пък другите ми дадоха други опции вкл. Белвил. И за същите дни ставаше дума  newsm78
Отделно да не коментирам какви разлики в цените се получиха, пък и едните ме убеждаваха че с бебе + голямо дете нямало как в двойна стая, Дюни не предлагали така. Пък ние сме ходили и пак отидохме точно така  Thinking Thinking Луда работа с тия агенции.

# 351
Може ли да ми пуснеш ако прецениш на лични агенцията, от която си доволна за резервацията си с Дюни? Че и разлика в цената щом е имало, съвсем ме заинтригува.

# 352
  • here and now
А според мен обяда няма много общо с избора на настаняване. Че е натоварено, натоварено е, но винаги сме успявали да обядваме там.
Според мен целта на една пълноценна почивка е не да "успяваш" да направиш нещо, а да ти доставя удоволствие докато го правиш. Иначе за успяване, ще успее всеки, но дали ще му е приятно?
Съгласна съм. Подцених факта, че доста хора предпочитат да се приберат след сутрешния плаж, но други като нас хапват и продължават. Миналата година обядвахме основно в Созопол, тъй като бяхме половината ден на аквапарка, а другата половина на плажа.

# 353
Yangdze,
това направих - питах Дива холидейз и Калисто, обаче отговорът им беше същия - Пеликан или Белвил след 10. 08. Как капарираш в декември, за да идеш през август на море, а после се оказва, че не става?!... уффф, хич не ми върви с резервацията тази година. Съни ме мотаха с потвърждаване на  10 дни и накрая я отказах. Честно, сега съжалявам. По-малките агенции явно са по-пренебрагвани в подобни случаи... Остава ми успокоението, че всяко зло е за добро... но честно да ви кажа, това хич не ме успокоява!  #Cussing out

# 354
  • Beyond the Frontiers
Нямат вина агенциите. Доколкото разбирам, наистина има дублажи в хотела.
П.п. тази година е много сложно с добрите хотели в БГ. Много от тях стопираха продажби още от януари. Доста отказват продажби на БГ пазар, защото чуждите ТО са го договорили и предплатили.

# 355
Сигурно има връзка със ситуацията в Турция.

# 356
  • София
То е ясно, чуждите агенции са изкупили пакетите и сега няма да могат българите да стъпят на Дюни или ще се надяват на някоя отказана резервация или тук - там нещо останало. Откакто направиха тоя проклет Аквапарк + проблемите с Турските курорти, май руснаците изкупиха всичко + TUI традиционно.
Яд ме е, ама няма да можем да стъпим на Дюни. Като едно време #Cussing out #Cussing out

Май ще ходим пак в Пеликан Crossing Arms Crossing Arms

# 357
Може би е ставало дума в темата, но и аз не виждам разумна алтернатива в БГ на Дюни с такова съотношение качество-цена. Ако греша - поправете ме.
П.П. И мене ме е яд за този Аквапарк, защото въобще не го ползвам, не ходя с деца на море и само търпя завишени цени и трудности по резервациите от това съоръжение...

# 358
  • Пловдив
Ние тази година резервирахме със Съни турс пак,не сме чакали. Но,ди колкото разбрах, момчето,което се занимвало с Дюни било в отпуска известно време и може би на колегите им е било трудно да се организират. На нас ни съдействаха доста,тъй като сме с 3 деца, двете сса малки, но искахме в ХВ в апартанент ,както всяка година. Е,първоначално отказаха,но после нещата бяха ок. Сега обаче се притеснявам,тъй като взехме наведнъж много помещения, а явно местата свършват, да не вземе нещо да се прецака.   ама каквото. Иначе, и мен ме е яд за повишеното търсене, на нас се отразява, но белкем се отрази благотворно на бг туризма.

# 359
Ние тази година резервирахме със Съни турс пак,не сме чакали.

И ние, хем сме с едно дете само Simple Smile
Кога сте там тази година? Simple Smile Ние сме края на юли до 7 август Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт