Whited00r за Iphone 2g

• 1 504
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте! Искам да попитам за моя Iphone 2g мога ли да му инсталирам iOS7 Whited00r. Въпросът е дали ще работи добре на телефона и как да разбера дали моя Iphone е Normal или Unlocker и дали ще му стане нещо, когато инсталирам iOS7? Трябва ли да го върна във фабрични настройки и да прехвърля снимките на компютъра?

# 1
Ако работи със SIM карта от друг доставчик, телефонът е отключен.

Лично аз, като дългогодишен потребител на Apple продукти не бих джейлбрейкнала който и да е от тях. Добре написаният, стабилно работещ, елегантен софтуер е огромно предимство на iPhone и неразделна част от удоволствието да ползваш точно такъв смартфон.

# 2
Ако работи със SIM карта от друг доставчик, телефонът е отключен.

Лично аз, като дългогодишен потребител на Apple продукти не бих джейлбрейкнала който и да е от тях. Добре написаният, стабилно работещ, елегантен софтуер е огромно предимство на iPhone и неразделна част от удоволствието да ползваш точно такъв смартфон.
A какво значи със сим карта от друг доставчик, преди го използвах с карта на мтел. После му я махнах и го използвах без сим карта. Значи отключен ли е или е normal

# 3
Откъде е купен телефонът?

# 4
От Америка. Подарък ми е.

# 5
Значи е отключен.

# 6
Мерси! Heart Eyes А всъщност какво е отключен?

# 7
А всъщност какво е отключен?
Може да бъде използван с всеки оператор, т.е. можеш да ползваш SIM карта примерно и на МТел, и на Виваком, и на T-Mobile.

# 8
Може да бъде използван с всеки оператор, т.е. можеш да ползваш SIM карта примерно и на МТел, и на Виваком, и на T-Mobile.
Мерси  Heart Eyes

# 9
А ще му стане ли нещо, когато го обновя?

# 10
Какво разбираш под "обновя"?

# 11
Какво разбираш под "обновя"?
Ами да му кача ios7

# 12
Според мен 2G е несъвместим с iOS7. Според Apple от 2013-та този модел се счита за "излязъл от употреба" и не се поддържа нито като хардуер, нито като софтуер. Това значи, че резервни части не се произвеждат, Apple Genus Bar и оторизираните сервизи не се приемат поръчки за ремонт, а характеристиките на 2G изобщо не се взимат предвид при писането на нови операционни системи за iPhone.

Та ако искаш опитай, но мисля, че телефонът няма да приеме iOS7. Пак казвам - аз не бих се занимавала.

# 13
Здравей, надявам се да ти помогна. Не съм сигурен в какъв смисъл искаш да инсталираш по-нова версия на ios. Защото iPhone 2g е първият телефон на apple, а те не предоставят актуализации за него, заради факта, че ако го инсталираш телефонът ти най-вероятно ще е супер бавен, като цяло apple правят доста олекотени ос за продуктите си и ако не ти я предоставят на телефона ти в софтуерните ъпдейти, по-добре не го тегли и не се мъчи да го инсталираш, по простата причина, че това може да бъде последният път, в който телефонът работи.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт