ГостЕлничарка бае протиФ прЪвуписТен срах, срес и урки- 101

• 36 530
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Цитат
ИЗтината е...

# 106
  • Телиш/Плевен
Много ме впечатлиха "дръще" и "итернед"  Joy
ДръЩе на ниво прЪвУписТъ в итернеД
Не само като заглавие, ами и като призив ми харесва. Joy

Цитат
някои политик
Цитат
абаче
Цитат
Правел се е на мъъж мякъде
Цитат
овацийте

# 107
Цитат
Билалов е всепризнат интелектуалец, освен че е много надчетен, той самия стихоплетства, а това не иде отръки на всеки.

Горкият човек - като си наДчетен, и стихоплетството не може да те спаси.  cry Mr. Green

# 108
Само от бързане ли е? Wink
Цитат
С майка ми сме много близки, но и тя си има свой трески се опява, че съм мързелива защото не съм вършала нещата както тя и т.н и т.н

# 109
  • Испания
Гледам пресконференцията на Местан, който се гордее с перфектното си владеене на българския език. Трябваше да си записвам от началото, но няма как да не цитирам това:

Цитат
Не е възможно никой да ме страхува.

# 110
Гледам пресконференцията на Местан, който се гордее с перфектното си владеене на българския език. Трябваше да си записвам от началото, но няма как да не цитирам това:

Цитат

Joy
Сетих се, че имах учител по история от турски произход.
Цитат
Римската папа

# 111

Цитат

Това е лаф от миналата година. Влезе в устите и на журналисти и на доста политически люде и го дъвчат вече няколко месеца  Grinning. Само че не си спомням от кого и от коя случка тръгна.

# 112
  • Испания

Цитат

Joy
Сетих се, че имах учител по история от турски произход.
Цитат
Римската папа

И защо пишеш анонимно?

Три папи са ме галили по главата
- беше казал Бойко.

Това е лаф от миналата година. Влезе в устите и на журналисти, и на доста политически люде и го дъвчат вече няколко месеца  Grinning. Само че не си спомням от кого и от коя случка тръгна.

...което не означава, че е правилно.  Sunglasses

От години сред приятели се шегуваме: "Не ме страхувай!", но това е друго.

# 113
  • София
Цитат
  нещо по-добно

# 114
Това е истинска нахоТка  Joy  Joy  Joy
Не съм го срещала друг път Joy
И да запиша какво ми хрумна, че после ще го забравя -
ИзОчаваме неШТо по-добно на иЗтински прЪвУписТ
Цитат
Правя поне 2-3 пъти в годината, като ми се преяде

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 02:35 от Ензим®

# 115

...което не означава, че е правилно.  Sunglasses

Не е правилно естествено Wink. На място си е тук.
Уточних само, че май го ползва нарочно, защото някой го изръси в ефир и след това изразът стана нещо като нарицателно за казуса, дето го нищиха доста време.

# 116
А "Ваканцувам" не беше ли също "откритие" на Местан?

Цитат
голяма чисница
Цитат
Единя

мажът
Това мисля, че е по-скоро за смешките, но има и доста правописни и пунктуационни грешки:
Цитат
моя ми вика като искам да намалям гърдите там на лежанката с ластиците и така.. не искал да чува за операции  Crossing Arms  Та въпроса.. няма ли да ги направя на мусколи? Те пак ще са си толкова големи, само най вероятно да се стегнат малко...

# 117
Цитат
протекъха

# 118
Ново от пУетесата:
Скрит текст:
Цитат
Добър вечер! Чета тук ребахас, значи намаление и то много. Данонама намаление на хора на човеци! Никога не трябва да се подценява човек! Много често чета тук ,че са хора от втора ръка. Може би има нещо такова,защото българина се е подценил сам и сам се определил като тъкъв. Трудно е да отидеш в друга страна и да кажеш ,че си тъкъв унакъв. Първо тях не ги интересува българина какво образование има иска го заработа,а не да развива теории.Е там е работата ,че не са си легализирали дипломите и така могат да работят ,като тях .Трудно ще да е ,защото езика трябва да го знаят добре. Само в Англя и други държави съм чувала за българи да работят в банки и да са чиновници. Аз ,когато си отворих фрмата и трябваше да изочавам финанси и счетовдство. Трудно беше за цялата група ,защото това беше материял от иневерситедт Трудно е да започнеш от нула да отваряш фирма. Моите колеги взеха степендия,но никой не отвори.Аз имах помещение в къщи и с божията помощ отворих скалд за продажба.. Помня ,че първия клент взе нещо от магазина и го върна. Никой не се радва,че искаш да работиш ,а не да забогатееш. Трябваше след 6 г да го затворя. Продавах продуктите билизо на цена на фабриката.Така ситоацията те кара да губиш. Това е и ребахата. Но тези магазини ,заразлика от мен са милионери.Аз работех за разходи.Не се оплаквам.Само си спомням приживелите мигове ,че всеки един от тях е предопреждение за прединфартно. Забравихме най– ценното човештината и здравето в бързината за оцеляване!

# 119
  • София
ТЪкъв Унакъв прЪвУписТен ИнЕверситеДт в АнглЯ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт