ГостЕлничарка бае протиФ прЪвуписТен срах, срес и урки- 101

• 36 527
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Телиш/Плевен
Атти, july1993 Joy

Цитат
дезедурат,млако за тяло

Цитат
печалившите

Последна редакция: сб, 09 яну 2016, 16:33 от Лале в дъжда

# 91
Цитат
останових,

# 92
Ох, хрумна ми една глупост  Blush  -
ПлагиЯЦки ПрЪвУписТен дезЕдУрат - любЕмИМец на мАжете
Цитат
правеха сами кайма и винаги меляха и лук

Коментар към снимка във ФБ, написано е още два пъти така -
Цитат
Това цвете се казва велигденче

Пуйтески жалби tooth -
Скрит текст:
Това беше знамето ,под което се клех.Кадето изразбах и се родих. Родината и страната н и отрекоха .Платихме с здавето достойнството и живота. Трябваше да поемаме нови пътищта и да търсим как да преживеем. Много корупция има в България мислят самоза себеси. Не мислят за свойте сънародници. Много хора българи се чувстват в България имгранти. Хората тръгнали да си търсят хляба с каква ли цена на всяка ,за на същния.Аз се заклех под деуго знаме ,но никой не ми пречи да обичам България ,като моя вивша родина. Хората които иват друго гражданство живеят както намерят.Сболка и отворени рани в душите! Кой ли ще прости за разделението на народа.Не е народ ,а мърша така казал поетът. С толкова неща се преборва човек загубва всичко.И на края като европеец е сведетел на 3 световна война и ли нещо подобно. Дали е останала наякаква съвест в Правителството!? Има ли закони за българите имгранти.Те сами та ка се наричат.Не осъзнават ,че са Европейци и трябав да се държат ,като такива. Не се адаптирват в държавата ,кадето са постоянно се иматза жертви.Стоят на парото взимат пари и отиват да работят.Другия варият е ,че всимат помщи от една държава и си заминават в Бг това самото послство го казват. Българина ако не направи далавера той не е българин Тази държава нама управление ,както трбва и закони!!! Не плачете ,за България Родлюбци! Вашето и моето достойнство струва много по вече! Тези хора не им пука ,че някой е станал еспанец ,а не българин Те гледата как да му вземат имота . Да ама не,защото България е в Евро саюза и всеки имаправо да живее кадето си иска и държавата нама право на имота му. Веднъж за винаги да се научи България да не тормоят гражданите ,ако имат поданство чуждо. Митнчарите , не знаят чужди езици да се обърнат наезика на пътника чужденец! ...

Ето знамето на втората родина,че винаги си между два бряга. като вода тласкаща се на там насам.Ти си гражданин натази държава, но ашладисан. Все има едно чужденец, е написано на челото ти и това ти маркира живота. Не всички в чужбуина са престъпници и ли нещо друго.Българите се клеветят и правят зло надругите си сънародници! Бог да им помга! Не съм срещнала българин да говри за култура!

Последна редакция: сб, 09 яну 2016, 19:28 от Ензим®

# 93
Ох, хрумна ми една глупост  Blush  -
ПлагиЯЦки ПрЪвУписТен дезЕдУрат - любЕмИМец на мАжете

Много си е прилично даже  newsm10

Цитат
което значе

# 94
  • София
И аз идвах с дезедурата.  Laughing

Цитат
отзиви за Съда за печене и сервиране,койото ще е в понеделник. Някой има ли ???

Цитат
Аз съм мн доволна от препаратът а1 срещу мухал

# 95
Цитат
Билалов е всепризнат интелектуалец, освен че е много надчетен, той самия стихоплетства, а това не иде отръки на всеки.

# 96
Цитат
Скъпичак ми се вижда
Цитат
Миналата година купих,модела не е точно същия,дизайна е различен. Аз съм изключително не доволна.
Цитат
има матраци който се третират

От друг форум, заглавие на тема -
Цитат
с какво мажете лишейте?
И в темата -

Цитат
Бременна съм в трети месец-и ми излизат лишей по ръцете
И още от другия форум -

Цитат
Лакирвах се боядисвах се постригвах се
Цитат
никога не се знае със сигорност
Лично не си спомням някоаде около 15 но не съм сигорна
 сигорно е моментно
Цитат
имам приятелки които са на уръжие със техните свекърви
Цитат
ако искаме да напалняваме

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 17:28 от Ензим®

# 97
  • Телиш/Плевен
Цитат
гйнеколга

# 98
Цитат
дори не стигам и до углеждане на апартамента, те вече са го взели. Неразбирам в момента, вкойто се качи тази обява и вече е заето.

# 99
  • Телиш/Плевен
Цитат
Дръще приятелите си близо!!
А враговете още по близо!

# 100
Цитат
продавам децки икип adidas за момченци номер 80 цена 17ев
Гащиризон за момченци номер 80
Продавам децки коплект за момиче
Ох, дамата не спира да пуска обяви:
Цитат
Продавав чистонови убувки порачени от итернед номер 36 цена 20ев
Цитат
за момченце новиса обувкете намер 21 цена 6 ев
Цитат
Продавам триколка чисто новае и е розова цена 30ев
Цитат
Ами не неса от китайски саит от балгария са порачани балгарски саит Оригинални са

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 20:40 от Анонимен

# 101
Това може би ще е новата звезда.

# 102
Много ме впечатлиха "дръще" и "итернед"  Joy
ДръЩе на ниво прЪвУписТъ в итернеД

# 103

ДръЩе на ниво прЪвУписТъ в итернеД
Peace
Цитат
натрушавам
Цитат
тези убиди
 искренно моля

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 21:05 от delpel

# 104
Ако може някой да ми "преведе" на прост български език изречението по-долу, ще му бъда благодарна!

Цитат
Рияд се надява да спести 124 млрд долара при цена 26 млрд евро при цена 26 долара за барел.

Общи условия

Активация на акаунт