ГостЕлничарка бае протиФ прЪвуписТен срах, срес и урки- 101

• 36 499
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Цитат
викам да се вклуча.
Тоя мой цикъл така и го не разбрах
незнам как ще издържа на изкушението и то така ниочаквано.

# 16
Цитат
да бойдисам
Цитат
но на последък

# 17
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Не е от форума.

Малко е уннил. Sad

# 18
Цитат
пъръзит

# 19
# 20
Цитат
в повечето случеи
Цитат
Приятен  и мързелив слетобед
Цитат
кис.кастевички

Цитат
няма такива скруполи
Цитат
Бях гравйор на керамика
Цитат
аз втасвам в фурната

Последна редакция: вт, 05 яну 2016, 12:02 от Ензим®

# 21
Цитат
хора който
неща който ме изнервят

# 22
  • София
Благодаря за новата тема! bouquet
Цитат
Понеже съм с такава, съм пристрастна
Crazy
Ето една причина да са неграмотни хората:
Цитат
мила, ние не сме имали проблем в хотелите в които сме ходили, нито в българия, гърция или турция, винаги сме гледали да са по висока категория(съответно по скъпи) за да няма много българи, но пък затова се натъкваме на англичани или румънци, но поне не слушаме БГ реч на висок глас
Grinning

Последна редакция: вт, 05 яну 2016, 14:50 от july1993

# 23
  • Испания
Да се чуди човек какво точно да цитира.  ooooh!

Скрит текст:
Цитат
Здравейте!На 25 години съм миналата година януари родих първородната си дъщеричка.Толкова много я исках и бях щастлива но се намериха хора да вгорчат това.Преди да забременея бях на работа постоянно на смени в къщи работа и не обръщах внимание на нещатата хората и кой какво казал или направил.Докато не дойде момента в който разбрах че съм бременна и бях толкова щастлива се намериха хора който да го вгорчат започнах да забелязвам доста неща който ме изнервяха внасяха напрежение между мен и мъжа ми.Говоря естествено за майка му и баща му.След като разбраха че съм бременна държаха много на сватба,която и аз исках защото като всяка жена искам да се видя булка.Натиснаха сватбата да е на село при което се съгласих,също така и мойте родители,и се почна.Сватбата да бъде по рано щото незнам си какво отиваме да записваме час и аз моля съпруга си ако може малко по късно защото все пак съм бременна в 6-ти месец постоянно се подувах повръщах при което се разрази бурен скандал че баща му казва кога и къде аз се ядосах събрах си багажа като си помислих че ще го стресна все пак сватбата е наша а той се обърна и каза ами супер тъкмо ще спестим пари.Затворих очи за това защото най лесно е да си тръгна ами това дете?И се почна стига сте купували това и онова казваше се как да живеем.9месеца никой не попита как си какво стана на прегледа влязох в 9-вети месец и се почна че трябва да кръстя детето си на свекърва ми искам не искам тя била мечтала затова.Оказа се че майка ми ме е родила да сбъдвам мечтите на хората.Раждах два мъчителни дни с усложнение след раждането свекърва ми дори не ми звънна да ми честити че съм станала майка.За съпруга ми незнам права ли съм но очаквах че най малко ще м уважава за това че съм му родила дете нито ми звънеше,нито нищо.Прибрах се майка му цъфна две седмици и ми отрови живота.Пререди ми кухнята,детето ми се даваше само да го кърмя,нито да я облека или нещо друго.Постоянно я мъкнеше на ръце и увиваше при което я претопли и пак не се почуства виновна след това пак си продължаваше.Слухтеше по цяла нощ и като се разреве нахлува в стаята през нощта и пова дай ми я.Имах чуството че се чуства така все едно тя я е родила.За родителите ми е първо внуче, но от нея неможеха да се уредят да я докоснат.Караше ме само да кърмя малката постоянно ревеше бях сигурна че малката не се нахранва,че кърмата не ми стига, но тя идва и не дава да и дам адаптирано мляко.Мъжа ми мълчи естествено.Естествено на преглед се установи че детето е върнало килограми от недохранване идеше ми да я убия.Замина си но тормоза продължи.Мъжа ми ме кара вскя аседмица да си ходим на село.1000 пъти и казах че неможе дете на 3 месеца да се слага седнало тя ме гледа нагло в очите и я слага.поНнсле почна с яденето аз решавах каво да яде малката защото има проблеми със стомаха да ама не.Нямала била никви проблеми,докато изляза от стаята я тъпче с нещо.И върха на вси1ко че само тя постоянно чува червата на малката да каркорят демек я държа гладна.Да ви кажа аз съм като една самотна майка.Мъжа ми ходи 8 часа на работа не е тежка началник е прибира се и ляга по цял ден и по цяла нощ спи.Аз трябва да стана сутрин след цяла нощ стоене до дете което реве да из1истя и запаля камината да наготвя почистя опера напазарувам да я гледам мия храня и вечер с последни сили на я окъпя.И пак се почва цяла нощ рев.Итака вече 1 година.Не рухвам единствено и само заради малката защото тя разчита на мен.Но съм уморена,изнервена и много напълняла(което се оказа от стрес и безсъние).НяМА сън по цял ден стоя гладна немога да вляза да се окъпя и като му кажа се сърди.Отиваме на село тръсват ми и на сестра му децата да гледам който не оставят малката да спи викат лопат.ЧУдя се как не са ми побелели косите досега.До преди 2 години незнаех от къде се пуска пералнята промених се и се научих,защото исках семейство.Иска да си водя детето на ясла да си ходя на работа да си я вземам да си я гледам как расте.Сега идва момента в които ми казват че щели да я вземат да живее на село.Тука вече много сбъркаха .За детето си убивам. Да са си гледали тяхните деца.Щяла съм да я виждам събота и неделя.Значи 9 м.носи,повръщай,няма и спане.1 година си скъсвай задника да я гледаш сама и накрая ще я вземем.Незнам какво да правя и да го напусна нищо няма да се промени.Живота ще е ад.Нито има къде да отидем,немога нищо да и осигуря.Тук поне има дом храна.Незнам.

# 24

Цитат
да го сменяваме

# 25
  • Испания
Цитат
да го сменяваме

Сменявам се използва в разговорната реч. В книжовната - само сменям.  Peace

# 26
Цитат
дисплей-я

# 27
  • Телиш/Плевен
Благодаря за темата! bouquet

Цитат
готино то коте

Цитат
Наислаткот Леопардче

пуйтеса:
Скрит текст:
Цитат
Към тези ,коти хрссват моитеснимки.Аз съм жена не ,чак толкова грозна нито красива.Снимките са авторски.Нямам нищо общо с пристъпниците не познавам такива, но и добри хора несъм срещала. Моите снимки салични и не може да сезлоопртеби . Много добре знаете закона за авторското право! Спомням си в Русе ,като взеха заглавето ми и имам стихотворение такова"ОТКЛЮЧЕНИ ДУМИ" Някой весникари са тук и си спомнят как осъдих тази фондация" Отворено Общество" Направиха се на отворине издадоха Антолгия с мое заглавие , на това аз му викам кражба и плагияцво. Продадаваха Антолгията направиха поетите съучасници на престапление . Кой спечели накрая Поетесата Добрина Николова . Сложих ги на мястото си,че накрая си смениха имато Герги Димитров" Кой Георги дето подпали Рай Ст ага. и ли дето отплува с лодката зариба! С това запмних моя град Русе, че има набедиени поети ама за зло за напърво място

# 28
Злоопртеби и плагияцво плачат за заглавие  Joy  hahaha  hahaha

# 29
Злоопртеби и плагияцво плачат за заглавие  Joy  hahaha  hahaha

Веднага!

При случЕи на прЪвУписТни злоОПТреби и плагияЦво предОпреждавайте във веСНика -102 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт