Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 487
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета, днес си взех ден офф, че трябва да водя майка ми на лекар, след операция сме. Ще се възползвам от днешният ми по свободен ден и ще отида на док, за да се запиша и на преглед.
Сутринта леко ме налболя гърлото и се изприщих, Не знам какво ще правя, ако се разболея, аз много бързо хващам вируси и после няма минаване, а сега както нищо не може да се взима.. абе дано да ми мине. Пия гореща вода засега. Хапнах и два банана с малко орехи. Много съм започнала да следя какво ям и само преглеждам разни статии, за да видя до къде сме се развили и какво се развива в момента..

Иначе и аз смятам, че цигарите трябва да се спрат мигновенно. Чудя се да търся някаква гимнастика за раздвижване онлайн. Мисля, че е важно нещо леко да се прави. Вие какво смятате?

Между другото как спите? Аз откакто разбрах и уж съм спокойна, но изобщо не мога да спя. Будя се посред нощ, лягам си в 1, събуждам се в 6, направо съм в чудо...

# 121
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile
Аз казах само на няколки приятелки, две от които също са бременни с нас  Crazy Ще изчакам с казването на родителите и останалите приятели, искам първо да мина през лекар и да знаем, че всичко е наред. Аз нямам търпение да отида, но гледах че за мен е добре да посетя гинеколог за първи път на 24 януари, така че ще почакам  Rolling Eyes
Кафе спря да ми се пие няколко дни преди да разбера и се възползвах да го спра, а иначе много обичам. За цигарите съм на мнението на останалите потребителки и смятам че трябва да бъдат спрени, не е нещо жизненоважно за вас, но е вредно за бебето. Аз самата ги спрях преди  3-4 години и знам че е възможно  Wink
И аз не държа на фб групата, тук ми е много по- приятно и подредено, там ще стане голяма какафония  Mr. Green Може би единствено за снимки би било добре.
Да допиша и за спането, аз също много се будя през нощта, а уж съм спокойна, но ме мъчи някакво безсъние и все бременни мисли ми се лутат в главата.

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 10:18 от koikoii

# 122
О, и аз много се будя. И предишната бременност беше така. Тогава се събуждах окончателно всяка сутрин в 4 ч. и слушах камионите за боклука - можех да работя като контрола към общината дали минават навреме  Joy Сега е малко по-добре, събуждам се, въртя се 5 мин. и пак заспивам. И дано остане така, че малкия ми изпива силичките, без да се вълнува колко съм спала  Sunglasses

# 123
да, знам , че е рано. Но днес вече съм със световъртеж, и някак ще ми е по-спокойно ако той знае. Поне да не ме натоварва много

# 124
 PakMama , аз съм ти съгражданка....хахаха ,но за разлика  аз си живея тук. Виждам че ще е малка  е разликата на вашите деца.
Ох и аз се чудя кога да отида на първи преглед,с първото ми дете го направих 10 след закъснението и беше много рано,та ходих още веднъж, но този път няма да бързам,мисля към 7-8 седмица някъде което значи към 22.01.искам да го съчетая със появата на сърчице дай боже.И аз съм си казала че с тази бременност ще съм много по търпелива.Много неща ми се губят, но с времето ще си ги спомням
За цигарите не мога да ви посъветвам,аз никога не съм пушила но виж кафето /пия 3в1/ много си го обичам. до сега пиех по 3-4 на ден сега нз ще видим колкото ще ми се иска.
За храната хапвам обикновени бисквити като ми пристържи стомаха.Предният път качих 10 кг,дано и сега не са много.
 За спането ,спя си аз ,с разликата че ве4ер ми се приспива раничко/то и преди си беше така де/и обичам да си поспивам.Спокойно ми е за сега.

# 125
И аз съм за фейсбук група Simple Smile

ТиКВи4ка ти в чужбина ли си...видях че и ти ще чакаш много време за първия видеозон, в Англия ли си?

Не, в Страсбург, Франция живея, но и тук е същата история - първият ехограф се прави в 10-12 г.с.

Аз също мисля, че можем да изчакаме с групата, пък и смятам, че ако имаме такава, тук постепенно ще замре. Не виждам смисъл да се пишат едни и същи неща на две места  Peace

# 126
А да попитам някоя вече видяла ли е ембрион и пулс, аз съм в 6- та и 3 дни и съм в чуденка . Голямо притеснение ме гони, мин седмица видях жълтъчното, но то какво е един Господ знае. Предната бременност със сина ми като отидох в 5- та и 3-4 дни имаше пулс Simple Smile моля някоя да сподели. Благодаря

# 127
ох и на мен много ми се спи. едвам стоя сега в офиса  . Събота и неделя у нас си спах по 3-4 часа следобедите. Точно заради това искам да кажа на шефа, за да не се чуди какво става с мен

# 128
Блазе ти, аз по час , час и нещо с малкия и после ставам за да свърша нещо в промеждутъка , преди да стане 🎁

# 129
И аз съм за фейсбук група Simple Smile

ТиКВи4ка ти в чужбина ли си...видях че и ти ще чакаш много време за първия видеозон, в Англия ли си?

Не, в Страсбург, Франция живея, но и тук е същата история - първият ехограф се прави в 10-12 г.с.

Аз също мисля, че можем да изчакаме с групата, пък и смятам, че ако имаме такава, тук постепенно ще замре. Не виждам смисъл да се пишат едни и същи неща на две места  Peace

Да да същата работа. Утре ще се обаждам за час при акушерка, но първия видеозон няма да е преди 12г.с.

# 130
Привет, момичета  Hug

Изгубих се малко, но мнооого работа, отделно целият уикенд беше зает с гости (свекъри, етърви, и т.н.  Mr. Green)...

Добре дошли на новите момичета  bouquet  Прекрасно бременеене със сладък пухкав финал!

Хриска, ние с теб се движим в комплект  Hug Mr. Green

Да се представя - принципно съм от София, но живея в чужбина от няколко години. Имам едно момченце, което тъкмо навърши 5 годинки (това беше и поводът за многото роднини в нас). Това ми е втора бременност, дай боже всичко да е наред Praynig

Моята работа е много натоварена, много стрес, не е физически труд, но е свързана с много писане, мислене, напрежение и търчане по срещи. Толкова зле се чувствам в момента, че се чудя как ще изкарам... Днес имахме една работна среща, която продължи час и половина, ей, щях да откача - не можех да дишам, коремът ми се бунтува, гади ми се, абе - мъка. Освен това вече забравям  Mr. Green  Поне в нас, де - засега в работата много внимавам, че ме е страх да не забравя нещо важно  Crazy Но май ще трябва да кажа на шефа скоро, защото, освен симптоми, много почва и да ми личи (макар, че е мега рано), защото: 1. почвам с повече кг в сравнение с предишната бременност (за съжаление), 2. издула съм се като балон и коремът ми изглежда все едно съм в началото на 4 месец от предишния път и 3. при следващи бременности нали по принцип по-бързо започва да си личи. Та, ще видим...

Аз не съм много за ФБ група, направихме си една така преди в една от групите тук и като резултат - темата тук замря, а там също спряхме да пишем. А и съм напълно съгласна, че първо трябва тук да се поопознаем Simple Smile

Засега толкова, изчезвам, че пека сладкиш за градината на малкия утре. Лека вечер на всички Simple Smile

bouquet

# 131
Fleur Simple Smile къде в чужбина живееш....

И аз като теб, работата не ми е физическа, но изисква много мислене, концентрация и съсредоточеност. Много ми е трудно да се концентрирам Sad

# 132
Fleur Simple Smile каде в чужбина живееш....

И аз като теб, работата не ми е физическ но изисква много мислене, концентрация и съсредоточеност. Много ми е трудно да се концентрирам Sad

В Брюксел съм, Rosi4kaS  Simple Smile

Това с концентрацията не е лесна работа за един бременен мозък  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 133
Fleur,да движим се в комплект.Живи и здрави дано до края е така.Прекрасна разлика ще имате на децата си.Нашата ще е доста по голяма но не съжалявам така  е трябвало да стане.
Абе да ви къжа и аз много си забравям.Бягат ми думички на последък.

# 134
Добро утро! Аз съм будна от 4:00, от тогава се опитвам да заспя отново, но не се получи и вече се отказах. Легнах си след 12, а ме очаква динамичен ден!
В София явно ще е много ветровит ден, започна да духа снощи и сега чувам как блъска в стъклата.
Кафе пия по веднъж дневно, рядко две,  но и преди си беше така, нищо не съм променила в навиците си. Не пуша. Храня се редовно напоследък, което преди не беше така, редовно пропусках обяда или вечерята, а понякога, когато бях по-заета и двете, но работата не е по-важна от бебето!
Прочетох толкова противоречиви мнения за всички по-известни лекари, правещи ФМ в София... Утре ще звънна да си запиша час при Марков, ако няма ще запиша час при когото има във Фемина! И за едните, и за другите има колкото положителни толкова отрицателни мнения, ще се доверя на мнението на мамите от тази тема! Даже съвсем сериозно обмислям да си правя успоредно по 2 ФМ и два скрининга на различни места, ама май това повече ще ме стресира отколкото успокои. Въобще цяла нощ ги мисля едни....
Усмихнат ден на всички, мислете позитивно

Общи условия

Активация на акаунт