Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 484
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
Привет.
Аз днес се убих от чистене и оправяне в къщи,но се чувствам добре,слава богу.След обяд си направих още един тест,втората черта излезе на секундата,толкова се зарадвахме със моя съпруг.Хахаха бяхме го планували това бебе,но не вярвахме че ще стане на втория месец опити.
Момичета вие на какви храни предпочитате по сладички или соленки?
Рая добре дошла,радвай се на бременноста си,първата бременност се помни винаги.

# 106
Здравейте, сладурки! С тиха радост да се запиша при вас...
 Имам син на 3г. и от около половин година правим опити за второ детенце. Последният ми цикъл беше на 24.11 , на 22-23.12 направих тест- излезна с мноооого бледа черта . До 31.12 правих тестове през  ден- все бледа черта  newsm78 . Реших си, че ще чакам до средата на януари и тогава ще отида на преглед. Да, но миналата събота /02,01/ получих кафеникаво зацапване ,а бях и на работа целия ден. Обадих се на лекаря ми и на 05.01 бях на преглед, видя точката, но беше доста рано и решихме да ми пусне един кръвен тест и да се видим след 10дни. Каза ми да взимам утрогестан и но-шпа и ще видим дали всичко е наред.Продължавам да имам зацапването, без болка или дискомфорт. Чувствам се добре,но ми е доста притеснено. С първата ми бременност все едно не бях бременна, бях буквално като кон до края. Сега не смея да се зарадвам....

Пожелавам на всички много късмет и много радост , само хубави новини около бебенцата

# 107
Здравейте отново Simple Smile Добре дошли на всички нови  Hug

Момичетата, който препоръчаха Марков за ФМ, виждам че в сайта на медицинският център има двама лекарари с това име, при кого от двамата сте били?

За работенето, мойте планове са да кажа на работа към средата на трети месец и да работя до края на четвърти. Работата ми не е физическа, но е доста натоварена, понякога работя и до късно през нощта. Аз и на близките ми не съм казала и мисля да им кажем към края на трети или дори по-късно ако е възможно. Предишният път не ми личеше до към 6ти месец, макар че съм доста слаба. Имах несполучлива бременност през август, приключи още в 5-та седмица и се радвам, че само ние си знаехме, спестихме си разпитване и обяснения! Надявам се сега всичко да е наред!

# 108
  • Морска приказка
kalina84 Прегледите правих при д-р Димитър Марков.
Аз също не съм казала на никого, само аз и мъжа ми знаем, но не бързаме да казваме, докато не мине прегледа. Дъщеря ми обаче сякаш има шесто чувство. Постоянно повтаря, че съм бременна и имам бебе в корема, няма как да знае Simple Smile.

# 109
Аз вече се похвалих почти на всички  Party Това ми е първа бременност и не мога да си трая, пък и вярвам, че всичко ще е наред  Blush

# 110
Какво ще кажете да направим фейсбук затворена група? И ако сте съгласни как искате да се казва  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 111
И аз съм за фейсбук група Simple Smile

ТиКВи4ка ти в чужбина ли си...видях че и ти ще чакаш много време за първия видеозон, в Англия ли си?

# 112
Добро утро момичета.
Как сте?хайде на по кафе,аз си пия своето,вие пиете ли?
 за Фб група няма проблем от мен каквото решим,само че тук продължаваме ли да пишем.
аз с първото си дете никакви по специфични изследвания не съм правила,но тогава бях на 25 г. ,а сега съм на 33г.Каквото каже Аг ,по нейни препоръки ще се водя.

# 113
Момичетата, който препоръчаха Марков за ФМ, виждам че в сайта на медицинският център има двама лекарари с това име, при кого от двамата сте били?
С ФМ се занимава само баткото д-р Димитър Марков. Затова и когато се обадиш и кажеш, че искаш ФМ при Марков не те питат при кой Simple Smile .
Аз звънях миналия понеделник и имаше график за него само до 18.02. Графикът за следващите седмици ще е готов тези дни. Казаха ми да се обадя към 13-ти януари.

# 114
Добро утро,момичета.Да ти е сладко кафенцето,hriskag25   kaffeetrmker_2,и аз пия своето.Днес ми е почивен ден и мисля да го използвам да свърша някои задачи.Момичета,има ли пушачки сред вас?Защото аз пуша  Embarassed Четох из нета....някъде пише да ги откажа изцяло,а някъде пише до по-малко от кутия на ден да се пуши,защото рязкото спиране било стрес за организма.Вие как мислите?Иначе нямам никакви симптоми все още,освен гърдите,и килограм и половина по-малко на кантара,което мисля,че е нормално.Хубав ден пожелавам на всички  Heart Eyes

# 115
Добро утро и аз съм на кафе + ревизия( скучно броене) относно пушенето мн болна тема... Аз лично чакам да видя дали вс е ок, за да ги спра. Напрежението и очакването ме изнервят и пуша но най- леката Карелия...

# 116
  • Варна
Добро утро! Аз моето кафе си го изпих и така ми се пие още едно, но ще се въздържа.
Не знам за вас, но аз много се задъхвам, снощи се изморих докато вечерях  Shocked След това един час не можех да си поема нормално въздух. Още не съм решила, кога да отида на преглед. Иска ми се да е по-скоро, но пък не ми се ходи 100 пъти - един път плоден сак, втори път - пулс. Обещах си тази бременност да съм по-търпелива!
raq27 - относно цигарите, за мен това, че рязкото отказване на цигарите било стрес за организма е измислено от майки пушачки, които са си търсили извинение да не ги спрат по време на бременност. Та какво по-лошо от това да тровиш бъдещото си дете с цигари. Не ни ли стигат заобикалящите ни отрови?!?! Знам, че мнението ми е малко крайно, но това е въпрос на личен избор, който жената трябва да направи, в името на нещо хубаво.

Относно ФБ група - много е рано още за такава, според мен. Все още сме малко, тепърва ще има момичета, които ще се присъединяват към групата. Нека да се опознаем малко тук. Много от нас не са казали на роднините си, камоли на приятели, а знаете ФБ какво е. С ФБ групата на сина ми, се получиха много грозни и неудобни ситуации от необмисляне при даване на админ права в нея.

Пожелавам ви хубав ден, повече хубави новини тази седмица и много новопостъпили момичета в редиците ни!

# 117
здравейте и  от мен !
И аз си изпих кафето ...даже днес ми стана гадно от него.
Не съм повръщала, но на моменти ми се вие свят и се чувствам много изморена.
Вие кога мислите да уведомите работодател ? Моя е чужденец и нещата са по-сложни. Та мисля утре да му кажа, защото пристига и ще е тук само за 2 седмици , после не се знае кога. Мисля да му напиша и писмено уведомление, а медицински документ ще му дам четвъртък. Предполагам, че не се бърка.
Притеснявам се доста и някои ме съветват да не му казвам ,че е мн рано , но на мен това ми тежи и искам да му кажа, за да ми е по-спокойно в работата.

# 118
  • Варна
Катрин, не знам какво ще рече, че нещата са по-сложни, но лично аз бих изчакала. Имай предвид, че една бременност се води като такава след 10-12 седмица.

# 119
Добро утро, момичета  bouquet
Бързо и аз да се представя, че изпуснах, когато вие го направихте. На 36 г. съм, живея в София, иначе съм от Димитровград. Имам детенце на 1,5 г. и тук пиша с нов профил, защото още не искам да ме "хващат" от старата ми група  Joy
За ФБ група - и аз мисля, че е рано още. Аз лично предпочитам да пиша тук, но пък там може по-бързо да се получи отговор на спешен въпрос. И да се гледат снимки. В другата ми група обаче имаме профил в снимка.бг и си гледаме снимки и там.
Относно цигарите - отказах ги след като видях двете черти първия път. Направих теста, изпуших една цигара и отидох да видя резултата  Joy Това за постепенното отказване  - съгласна съм с vania-kk - е само оправдание за липса на достатъчно желание. Всичко от организма на майката преминава през кръвта в бебето и не смятам, че е толкова трудно да ги откажеш, знаейки причината. Аз така и не пропуших - кърмих малкия до 1,3 г. - т.е. до преди 2 месеца и малко и то не остана време  Laughing
Иначе и аз пия кафенце, обаче забелязвам, че всеки ден ми остава - много обичам, обаче май не ми е толкова вкусно сега  newsm78 Предната бременност и кафето отказах и ми липсваше много, сега - както дойде.
За преглед - и аз реших, че ще отида чак когато може да се види и чуе сърчице - няма да бързам като миналия път. Имам час за 20.01. и вече обаче нямам търпение  Heart Eyes
За казването - не съм казала на никой още и не бързам. Може би няма да издържа и ще кажа на няколко приятелки, с които само се дебнем коя първа ще успее  Sunglasses На родителите - по-нататък, защото имам един мисед преди детенцето и тогава бяхме казали - е после трябваше да казваме и лошото. Не искам да се повтаря, затова ще си траем докато може.
Айде спирам вече, хубав ден ви пожелавам  Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт