Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 482
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Да, ако има ФБ група да се включа и аз, ако няма викам да си направим  Mr. Green
Не знам как е при вас, но откакто забременях, апетита ми е 0. Сутрин не съм гладна изобщо, не ми се гади, освен болки ниско и някой път разлупване на сърцето засега нямам други симптоми. Освен, че нещо много бързо се изнервям и съм станала неспокойна, което хич не ми харесва. Цяла нощ не успях да спя от вълнение и не знам вие какви мисли ви минават? На мен само притеснителни, от рода на дано всичко е наред, искам да отида на лекар, дано еди какво си,... абе казвам ви много съм неспокойна...

# 91
jalana и аз откакто научих нямам спокоен сън  baby_neutral Мисля,че ще се успокоя когато чуя сърчицето.Иначе освен всичко дали е наред се претеснявам дали ще се справя тъй като съм редовна студентка и не мисля да прекъсвам.
Аз също никакъв апетит нямам и сутрин пия фреш и ям 2 плода и то насила.

# 92
lukytoo, ще се справим всички убедена съм. Просто голяма промяна ни предстои, а неизвестното винаги плаши малко. Аз съм потресена колко неща не знам. Досега си пиех всяка сутрин зелен чай, а сега се оказва, че не може. Изобщо тези три седмици съм яла всичко, което не препоръчват и съм си много ядосана. Сега закусвах грейфрут, хапнах малко бискитка, за да взема фолиевата, не съм сигурна, но май на гладно не е много добре да се взима. Момичета вие как я пиете преди или след ядене?

# 93
  • София
Добро утро момичета  Hug
Фолиевата я пия всяка сутрин веднага като се събудя. Лекарката ми каза сутрин, не е уточнявала преди или след хранене.
И аз голямо четене ударих и също съм объркана какво може, не може. Няколко дни преди да разбера спря да ми се пие кафе и започнах да пия чай, но една приятелка ме стрестна да съм внимавала с чайовете. За сега си хапвам всичко, гледам да е разнообразно- зърнени, плодове и зеленчуци, месо и риба, млечни, мазнини и сладки. Това са петте основни групи хранителни продукти http://www.mamatatkoiaz.bg/article/139/ratsionalnoto-hranene-po- … e-na-bremennostta. По принцип нормално си хапвам, само увеличих малко млечните и плодовете. Сладко въобще не ми се яде, а иначе много обичам.
Вчера четох тази тема и ми беше интересна за забранените храни http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=804999.0

# 94
Добро утро на всички момичета. Относно храненето може да влезете в сайта http://fitnesinstruktor.com/ има раздел за бременни , има интересни неща Simple Smile онзи ден го разглеждах и има и доста здравословни рецепти

# 95
Здравейте и от мен. Вие мислите ли да излизате в болничен 180 дни ? Или само ако и когато се наложи. Работата ми е много стресирана и аз съм несрокойна така.чудя се какво на правя.6 г.с. съм рано е ама...

# 96
Добро утро!
увеличаваме се lukytoo Добре дошла Hug
За апетита и аз съм така нямам много много ,по някога хапвам по  2-3 бисквитки обикновенни .
Иначе и аз работя кадрови войник съм .Доста ми е тежка работата,но мисля да кажа на прекият ми командир и от там да не ме карат да нося по 20 кг на ден снаражение.Ще се справим.Не ми се излиза още от сега в болничен макар с първото си дете от първия месец да бях ,но тогава бях на друго работно място,където шефът ми не ми влизаше в положение.
Аз да ви кажа много се притесних днес,ставам и гърдите не ме болят а до в4ера ме боляха,дали всичко е наред...?При вас как е,забравила съм си предният пък как е било?

koikoii и аз обичам много сладко а сега хич не ми се яде,предпочитам по соленкото и киселото.
Аз да ви кажа ни никакви витамини не пия дори фолиева киселина,повръщах я предния път,сега нз как ще е.
katrinkoleva и аз не съм казала на никой освен на приятелка ми ,мъжът ми и един колега който ме "надуши" предният път.Дори на мама не съм казала.Мисля да си мълча до първият преглед до като не ми кажат дали всичко е наред. Вие казахте ли?

# 97
Да на родителите.
Ох и аз не знам какво да правя.
Извинете , но какви са тези 20 кг ??? Досега не съм си позволявала тук да кажа нещо на някой, но съм убедена , че не е правилно в първи триместър да се вдигат 20 кг и то редовно....

# 98
hriskag25 по добре кажи,че си бременна или излез отпуск,че първите 3 месеца много трябва да се пазим.Аз в университета имам задължително спорт и ходя на йога,като казах на треньора той ми каза,че не трябва да се разтягам и да се напрягам(малко по натоварени са тренировките),а ти 20 кг. си е доста и без да си бременна.Гърдите не ме болят,по скоро ги усещам леко напрегнати от външната страна и вече при допир и лек натиск усещам лека болка.
jalana -Фолиевата я пия сутрин на гладно щом отворя очи за да не забравя.Пия Фолацид и не ми става лошо от нея.

# 99
Катрин,близо 20 кг е част от екипировката ни и,която разбира се не носим всеки ден ,но понякога се случва да я носим.Скоро ще трябва да се снаражаваме защото ни предстои подготовка за обучение в Германия,но няма как да се случи при мен в предвид положението ми,затова ще кажа на прекият ми командир само да го има в предвид.

# 100
Все пак се пази Wink успех на всички  Лека бременност

# 101
Нормално е да усещате по-силно сърцебиене. През бременността кръвта се увличава до 5-6 литра, така че сърцето се опитва да навакса в момента за увеличения кръвопоток, който му предстои. Плюс това организмът работи по-усилено  Mr. Green

# 102
Всеки ден се опитвам да свикна с мисълта, толкова е странно това, което ни предстои. Аз закусих с един грейфрут и по обяд хапнах боб, но не съм гладна много, струва ми се, че не ям достатъчно, въпреки че пише, че приема се увеличава само със 100грама

# 103
Здравейте,момичета! Hug На 30 години съм,първа бременност..Начало на последната менструация-13.12.2015г. Днес,10.01.2016-първи ден закъснение и  EFP Още не мога да го повярвам съвсем.Нямам никакви симптоми,освен болезнени гърди,точно като преди цикъл.Работата ми е свързана с тежък физически труд,доста съм невежа по въпроса,затова ви моля за помощ-кога най-рано мога да изляза в болничен?Макр че не ми се застоява толкова от рано вкъщи.А иначе бяхме планували сватба за октомври тази година,но утре ще сюрпризирам сватбената агентка,че трябва да е през март или април  Mr. Green Леко бременеене,мамчета   Hug

# 104
И аз имах сватба планирана за 8я ми месец. Но след двете чертички хич не ми се занимава. Ще си подпишем , но без голямо празненство.  Сега бебока ми е най - важното нещо.

Общи условия

Активация на акаунт