Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на бременността и кога трябва да се направи първото посещение при лекар?
Какви са страничните ефекти на дуфастон и утрогестан?
Какви са разликите между фолиева киселина и фолат?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на бременността и кога трябва да се направи първото посещение при лекар?
-
Какви са страничните ефекти на дуфастон и утрогестан?
-
Какви са разликите между фолиева киселина и фолат?
Фолатът е естествената форма на витамин B9, намираща се в храната, докато фолиевата киселина е синтетичната форма на B9. Някои проучвания показват, че продължителната употреба на високи дози фолиева киселина може да увеличи риска от развитие на рак, особено рак на дебелото черво. Следователно приемането на фолат от хранителни добавки като NeoFolic Meta може да бъде по-предпочитано.
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност и какви са различните мнения за диетата по време на бременност?
-
Кога трябва да се направи преглед при бременност?
Мисля,че ще се успокоя когато чуя сърчицето.Иначе освен всичко дали е наред се претеснявам дали ще се справя тъй като съм редовна студентка и не мисля да прекъсвам.

онзи ден го разглеждах и има и доста здравословни рецепти
успех на всички Лека бременност
Още не мога да го повярвам съвсем.Нямам никакви симптоми,освен болезнени гърди,точно като преди цикъл.Работата ми е свързана с тежък физически труд,доста съм невежа по въпроса,затова ви моля за помощ-кога най-рано мога да изляза в болничен?Макр че не ми се застоява толкова от рано вкъщи.А иначе бяхме планували сватба за октомври тази година,но утре ще сюрпризирам сватбената агентка,че трябва да е през март или април