Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 481
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
За съжаление съм на работа  :/, но пък ти може да ме информираш след лекцията,  на лично или във FB!! Ще се радвам да се запознаем!

# 76
  • София
Аз се колебаех между Динов, Костадинова и Попова. За мен и тримата са много добри специалисти. Остналото ще го коментираме във фб, за да не разводняваме темата  Hug

Исках да ви попитам как сте със симптомите, при мен са много леки и чак взех да се притеснявам нормално ли е. Две мои приятелки също са бременни, две седмици преди мен и много се оплакват. Дали ми е още рано, в 5 г.с съм, не че искам да се засилят, но се чудя?

# 77
На мен много рядко ми е лошо.но имам умора и спя повече

# 78
На мен единственият ми симптом е сънливостта,  едвам си държа очите отворени..  Хаха

# 79
Аз просдължавам да съм в супер форма, но аз по принцип съм си доста активна и гледам да не се застоявам много. Донякъде го отдавам и на това. Само гърдите ме болят лекичко засега  Grinning

Май наистина си е индивидуално  Flutter

# 80
Здравейте момичета.Радвам се че сме доста тук ще си говорим за протичащите ни бременности,дай боже всичко да е наред.
Моят последен цикъл беше на 2.12.
Вчера си направих тест и излезе положителен.Мисля да не бързам за преглед ще изчакам да стане в по късен етап.
Имаме още едно дете момиченце на почти 7г.Мечтая си за още едно момиченце.Дай Боже. Praynig
За оплаквания и мен ме наболява ниско долу,гърдите от време на време.С първото си дете повръщах много сега нз как ще е.Доно се размине.
Исках да ви попитам сърдечна дейност кога се развиваше?

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 09:48 от hriskag25

# 81
Към 6-7 г.с. ако не се лъжа

# 82
Най- накрая намерих септемрийчето ми  Grinning Аз днес разбрах, че съм бременна и съм иху аху сега хаха Чак главата ме заболя от вълнение и радост. Аз започват от утре 4-та седмица и в Понеделник съм планирала док. защото съм наясно, че нищо не ми е ясно  Grinning  Иначе си имам признаците все едно ще ми идва, обаче от няколко дни изведнъж спрях да закусвам, просто не съм гладна сутрин. Другото, което е пулса ми бързо се усилва и имам една такава постоянна тежина в горната част на корема. Поздравления за всички очакващи сепмтемврийчета  bouquet

# 83
Бебетата ок ,а вашите сърчица как са ?
Аз от няколко дена усещам сърцето ми да бие някак по - бързо и силно. На моменти чак не мога да легна по корем. Дали може да е от бременността и промените или да ходя на кардиолог

# 84
Забравих да се представя.На 33г от Димитровград.Работя в МО.
Катрин и аз съм така запъхтявам се и си "чувам"чак сърцето.
За килограмите нз,дано качим възможно най малко.Аз стартирам 56кг

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 09:49 от hriskag25

# 85
Бебетата ок ,а вашите сърчица как са ?
Аз от няколко дена усещам сърцето ми да бие някак по - бързо и силно. На моменти чак не мога да легна по корем. Дали може да е от бременността и промените или да ходя на кардиолог

Точно и аз съм така, сърцето ми ще изкочи направо, а аз като бивша спортистка и спортувала цял живот направо ми е нетипично. Като се разлопа имам чувството, че целият ми гръден кош се разтрептява  Rolling Eyes

# 86
Да... и постоянно го усещам. Мн притеснително. Другия път ще питам лекаря. Вие работите ли ? Знам че е рано за болничен. Но моята работа е толкова стресова....вчера даже се разплаках...Може и от хормоните да е.... освен това имам и проблем със щж и се чудя дали да не си взема скоро болничен.

# 87
Аз работя и февруари ми предстои тийм билдинг в Румъния и направо не знам как ще го изкарам. Защото не искам да казвам още, а и имаме една бременна вече. А тези румънци с техните игри там и танци хич не искам да се насилвам...

# 88
Аз искам до трети да не казвам.знаят няколко близки приятелки и родителите ни.

# 89
Здравейте и от мен 😊Аз съм на 26 и това ми е първа бременност,от София съм.
Последната ми М беше на 10 декември(4 седмици и 3 дена).
Дни преди теста се разревах на един филм-може би съм станала по чувствителна.Но иначе никакви симптоми нямам.
Момичета мислите ли да си направите някакъв график за хранене и какви храни да включвате и кои да изключите❓На мене ми се въртят такива мисли.Не искам да е диета,искам да е много здравословно,да е богата на витамини храна и да изключа неща като шоколад,сладко,вафли,а да си набавям захар с фурми,стафиди,сини сливи...
Тук има интересни неща,ако някой се интересува може да прочете.
https://www.zdravoslovno.com/blog/pregnancy_and_eating

Направихте ли фейсбук група?

Общи условия

Активация на акаунт