Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 457
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
благодаря. и аз на това се надявам ....
на 14 съм на преглед за 2 път . дано се вижда ембрион тогава, че и сърчице Simple Smile :

# 61
katrinkoleva, стискам палци  fingerscrossed

kalina84, много съм доволна от д-р Марков. Винаги ходя при него за фетална морфология. Внимателен, подробен, с перфектна апаратура. Но най-важното е, че един от най-добрите диагностици. Когато има съмнения в диагнозата обикновено пращат при него за мнение, затова аз предпочитам да си отида направо той да ме прегледа Simple Smile . И затова записвам час буквално ден-два след като видя двете черти. Последния път спорих със секретарката дали изобщо съм бременна или не  Laughing .

# 62
  • Морска приказка
Аз също се включвам с мнение за д-р Марков, като изключителен професионалист. Преди 6 г. , имах възможността да се възползвам от услугите му и благодарение на него избегнах Амниоцентеза. Сега, вече  не живея в София, но пак се замислям дали да не си правя ФМ при него. Идва ми доста далече, но мога да кажа, че си заслужава.

# 63
Здравейте ,записвам се и аз със нова радост.Последен цикъл 3.12 2015 .Направих си два теста на 3.01 2016 г . и двата бяха със силно изразени две чертички.Днес бях на първи преглед ,има сакче но е много рано за сърдечни тонове. На 22.01 съм отново на видеозон ,дано дотогава всичко да е наред .На 37 г. съм и ми е втора бременност ,имам момченце на 8г..С интерес ще следя темата и пожелавам на всички лека бременност.

# 64
добре дошла и на теб и на всички други Simple Smile И при мен е само сакче за сега Simple Smile Дано всички наши сакчета са здрави ембриони и после сладки бебета Simple Smile оххх кога ще стане четвъртък не знам ....  #Cussing out

# 65
Здравейте и от мен Simple Smile  Последния ми цикъл беше на 08.12 снощи си направих тест и показа две ярки черти Simple Smile Simple Smile Simple Smile имам момче на 1година и 4 месеца ще се радвам всичко да  е наред и да си бременеем заедно  Simple Smile

# 66
Искате ли всяка една от нас да се представи, коя е , от къде е , и ако всичко е Ок( имаме сърчица) можем да си направим група или общ чат във facebook и да си бъбрим Simple Smile  Хубава вечер

# 67
Здравейте,
Vln89 страхотна идея
Казвам се Наталия от Плевен,втора бременост ми е,имам момиченце на 5,непланувана,но пък добре дошла:)
Термина ми е,ако всичко е наред разбира се,същия както и с първата,което е някакво чудо за мен:)
Във фейсбука може да ме намерите
Nataliq Cvetanova

# 68
  • София
Предполагам, че тепърва ще се запишат още бременлийки и може да си оформим следващата тема с малко информация за всяка, както в миналите теми. На мен тук ми е по-приятно, но не пречи и фейсбук комуникация.
Аз съм на 28 години, живея в Благоевград, но скоро ни предстои преместване в София, голяма лудница ще е  Crazy Това ще ми е първа бременност, живи и здрави с термин на 14 септември.

# 69
Аз съм от Добрич, имам едно момченце на 2,8 г . Работя , домакинствам и съм мама 24/7 , а сега както ме е наблегнал  един сън ... 🙈🙈🙈  за евентуални термини не съм мислила искам първо да видя дали всичко е ОК и тогава.

# 70
Здравейте, аз съм на 22 години,  от Благоевград съм и работя в магазин за дрехи.  Приятно ми е да се запозная с вас, чета сайта от много време,  много интересна и полезна информация си намирам тук.

# 71
Здравейте и от мен Simple Smile

Записвам се при вас. Днес си направих тест и - две ярки чертички....
Имам момиченце на 2г. Дано всичко е наред Simple Smile

Късмет и успех на всички Simple Smile

# 72
Здравейте и добре дошли на всички нови. Аз съм от Севлиево , но ще се следя в Плевен при доктор Бързашки, днес ходих видя ми вече ембриончето и съм по - спокойна. Имаше и сърдечна дейност.ще гледам да не се филмирам и да чета глупости.защото има много полезни неща , но и много неща тук са пресилени.

Успех и късмет!

# 73
  • София
Добре дошли момичета и честито Simple Smile))
Наичка и аз съм в Благоевград  Hug При кой мислиш да отидеш на преглед? Аз за сега съм се ориентирала към Зоя Попова. В сряда има организирана лекция за проследяване на бременноста от Списание 9 месеца, аз се записах да отида, тук може да погледнеш- https://m.facebook.com/events/1512667812397099?acontext=%7B" … t;%7D&aref=98. Списанието провежда всякакви полезни лекции в цялата страна, аз ги следя във фейсбук и там ми излизат.

# 74
koikoii,  аз съм се насочила към Румяна Костадинова,  има кабинет в жк.  Запад и ще  ми е близо. Ти имаш ли мнение за нея?  Благодаря за информацията,  ще следя с интерес!  :*

Общи условия

Активация на акаунт