Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 509
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
Kisses и аз съм в 25-та, носе записах при Папукчиев. Препоръчаха ми Богданова, но никога не съм била при нея и се чудех, досега все при него съм ходила. Моля те сподели мнение. Аз също мислех за Токуда, но всички почнаха да ме разубеждават. Имам приятелка ще ходи в Тина Киркова и е очарована от нейният лекар, а и като я слушам как и връща обаждания и аз се очаровам от него хах и мисля да отида да го видя. Лошото е, че е на другият край от мен.

Относно това, кога ще разгласим и на мен ми се иска да е след 3-ти месец, въпреки че мойте родители знаят щото са си мои хаха, а неговите са все още в неведение и събота ще разберат.

Иначе в офиса и аз това мислех да ви питам, в голяма чуденка съм, само една колежка знае, но и тя е бремененна и ме мъкне с нея иначе останалите и хабер си нямат. Обаче ни предстои тийм билдинг в началото на февруари и ще пътуваме и много се притеснявам, защото не ми се взима участие в игрите и постоянно ще трябва да лъжа. Отделно пътят е към 6-7 часа и се притеснявам, ако ми стане лошо в колата, все си мисля, че е добре да знаят.

# 211
jalana, кога приема Папукчиев? Аз се колебаех за него и Богданова. И при двамата не съм ходила, но са ми удобни, има много добри отзиви и за двамата, а Богданова преглежда и в събота. За Токуда имам приятелка, която роди там миналата година и е доста доволна от условията, отношението и лекарите. Ще го мислим, време има.

# 212
Kisses и моята последна М беше на 10.декември Grinning
Можеш ли да ми кажеш как стоят нещата с допълнителното здравно осигуряване?Какво и колко покрива?Колко пари са горе долу вноските и колко време трябва да се внасят?

# 213
jalana, кога приема Папукчиев? Аз се колебаех за него и Богданова. И при двамата не съм ходила, но са ми удобни, има много добри отзиви и за двамата, а Богданова преглежда и в събота. За Токуда имам приятелка, която роди там миналата година и е доста доволна от условията, отношението и лекарите. Ще го мислим, време има.

Aми вторник със сигурност и мисля четвъртък. Той ми е от години гинеколог и няма по любезен и мил човек. Много старателен, внимателен и досега винаги съм оставала доволна. Обаче джи пи то ми, на което нямам особено доверие да вметна, ми препоръча Богданова и още една лекарка, защото били практикуващи, а той не бил. Едва ли никога не е бил, защото има една стена с бебета при него, но аз реших да си отида сега при него. Не знам дали ще остана обаче, защото който и да избера от тази поликлиника са само определени дни, не си дават мисля телефоните и изобщо недай си боже, ако имаш нужда да зададеш бърз въпрос си мисля, че няма към кого да се обърнеш, докато в Тина Киркова доктора на приятелката ми, тя му звъни през ден и той я консултира по телефона и това много ме впечатли..  Кога си на първи преглед при твоята?

# 214
lukytoo, осигуряват ме от фирмата ми и нямам представа за вноски и от кога трябва да си осигурен. За толкова какво и колко покрива трябва да се посъветвам. Виждам в моите условия, че пише, че покриват стая с две легла, избор на екип при раждане или операция - до 500лв., а всъщото време има тикче на родилно отделение при болнична помощ и хоспитализация в болнични лечебни заведения.

Jalana, доколкото знам Богданова изражда в Тина Киркова, а Папукчиев не. Може би затова са те насочили към нея. Богданова знам също така, че си дава телефона. Трябва да се обадя да запиша час, но няма да бързам, искам да отида и да чуя сърдечен пулс.

Последна редакция: чт, 14 яну 2016, 11:49 от Kisses{P}

# 215
Еййй, аз не знаех, че тя изражда там, сега така ме е яд, че се записах при него. Чудя се дали мога да сменя и да се запиша при нея..

# 216
Ти за ЖК ли си се записала при него вече?

# 217
  • Варна
Кисес, в коя компания ти е здравното?

# 218
България Здраве.

# 219
  • Варна
по принцип, тези застраховки се сключват с големи компании/фирми, в които има много служители. Индивидуални, които покриват бременност никоя застрахователна компания няма да направи. Също така, при сключване на такава застраховка, ако има покритие бременност, застрахователят има условие за отлагателен период - 2, 3 месеца. Това ще рече, че трябва да се констатира бременност 2 месеца след сключване на застраховката.

# 220
Ти за ЖК ли си се записала при него вече?

Не, за първи преглед, но искам сега да видя Богданова дали ще ми допадне, за да реша дали тя ще ми води ЖК или док на моята приятелка, който е в Тина.

# 221
Здравейте бременелки

Изгубих се но има яко работа и снощи бях в офиса до 9.30 Sad
И аз съм от безсимптомните, като изключим че пишкам мн често, и повечко ми се спи Simple Smile

Като ви слушам как през няколко седмици ходите на прегледи и лекичко ви завиждам...аз съм чак края на февруари на първи преглед и видеозон. До тогава ще изперкам, но сега съм доста по търпелива от първия път.
Аз не съм раждала в БГ, но повечето мои близки са раждали в Щерев и са много доволни. Сестра ми роди в Шейново и знам че секциото и беше 1200 лв и беше много доволна от екипа.

Лек ден от мен Simple Smile

# 222
Момичета,аз настинах иам 37.1-2 температура.Пия вода,плодове и витамин Ц.Какво ще кажете-трябва ли да взимам нещо друго?

# 223
Момичета,аз настинах иам 37.1-2 температура.Пия вода,плодове и витамин Ц.Какво ще кажете-трябва ли да взимам нещо друго?

Прополки за гърло, знам, че може парацетамол. Бих пила и вода с мед и лимон. Най-добре е да отидеш на лекар все пак, но моята това ми изреди..

# 224
По време на бременността температурата се повишава. Но ако не ти е Ок, можеш да пиеш парацетамол ( до 3 на ден) ,за гърлото и аз имам проблем  смуча хомеожен и тантум верде. Отделно фрешове, мед, лимони . Както можеш да звъннеш и на гинеколога си Simple Smile аз пия сок от Нони за имунната система и хапчета Пренатал

Общи условия

Активация на акаунт