Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 537
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
hriskag25 в коя седмица ще си когато ходиш на преглед?
По калкулатора за бременностт (последен цикъл)ще съм 7 седмица.Умишлено изчаквам защото съм с късна О,беше на 19 ден от цикъла и все си мисля че е рано за сърчице  и не бързам за това.
И на мен ми стана гадно преди малко.От миризмата на Доместос до като чистех банята.До сега не ми се е гадело но явно няма да се размина.Нямам апетит,нищо не ми се яде.
За ПМС незнам колко е нормално.Аз пак го усещам по странно десния яйчник както първата бременност все в дясно.
За работата издържам няма как,ще работя до като спре да ми става униформата ☺
Или до като се чувствам добре.

# 286
Момичета,направих група във facebook за по-лесно.Казва се "Септемврийски бебета" ,ако имате желание заповядайте Simple Smile

# 287
Момичета,направих група във facebook за по-лесно.Казва се "Септемврийски бебета" ,ако имате желание заповядайте Simple Smile
Това с ФБ групата го бяхме коментирали напред в постовете ни в темичката.Няма лошо по принцип.
Можеш да видиш

# 288
Дай линк към групата Simple Smile

# 289
# 290
Присъединиха ме Simple Smile   Но твърдо продължавам да следя тук всичко Simple Smile

# 291
Аз също,  чета с интерес и тук  и там, хубаво е да се подкрепяме...
Прекрасни сте,  момичета  Hug

Последна редакция: сб, 16 яну 2016, 14:48 от Наичка

# 292
Илияна , Благодаря за приема

# 293
  • София
На мен тук си ми е уютно, но се включих и в групата, да се опознаем и визуално  Crazy

# 294
Здравейте , тъкмо мина следобедната ни дрямка с моето дете и виждам , че има ФБ група , тъкмо се присъединих . Добре дошла Илияна и аз съм от 27.11 Simple Smile

# 295
Илияна, колко мм ти казаха за бебчо?

Аз днес също ходих на преглед, малко изневиделица, защото и аз имах съвсееем леко зацапване. Казаха ми, че всичко е наред. Бебчо е много малък - само 4 мм, но иначе изглежда добре. Аз сърце не видях, но тя каза, че има ембрионче и изглежда наред  Mr. Green

Може ли да направиш групата тайна, моля те? Мерси!

# 296
Не съм питала за размера му ,а и на снимката не виждам да пише,но пише седмицата.Всичко е наред,просто всички тук сме още в ранна бременност и ако сте и с късна овулация и става така.Много зависи от апаратурата,аз бях на 2 гинеколога в един ден .Единият не видя пулса,нито можа да изчисли седмицата ,а при другият АЗ видях също че сърцето бие и даже термина ми изчисли.Малко търпение трябва Simple Smile

# 297

Здравей Simple Smile) Аз уча в медицинския университет във Варна, спец. Акушерка - последна година и съм имала удоволствието да съм имала досег и близки наблюдения относно работата на почти всички гинеколози работещи в АГ и окръжна болница. Специално д-р Славчев е изключително добър медик, кадърен, способен и при криза запазва самообладание и помага адекватно.. а лично аз имам професионално изкривяване и държа лекаря при когото си водя ЖК, а и ми води и раждането не дай си Боже да стане нещо, да има възможността и уменията да реагира. Работи със здравна каса, преглежда петък и събота в жълтата сграда в двора на окръжна,ЖК започва да се води вече от 10-та седмица (преди беше от 12-та, но има промяна в закона). Хубаво е към 6-7 г.с. да си вземеш едно направление от личния и да отидеш при него, защото тогава хем може да се чуе сърчице, хем и ще добиеш по-добра представа за него, все пак е до усещане на човека.
Много благодаря за написаното, все повече ми се струва, че това е моя доктор. Реших да ида при него на частно. Вече си изгърмях направлението за първи преглед и констатиране на бременност. втория ми назначи на 27.01. но обмислям да ида този петък на частно тогава ще съм в 7-ма и се надявам да чуем сърчицето. Praynig Ще съм благодарна за координати на лични.

# 298
Това за фб групата е супер и много искам да се включа, но имам въпрос. Аз не искам още да казвам на моите познати и приятели, че съм бременна, а при включване в групата не го ли изписва на стената на приятелите?

# 299
Не, групата е тайна, само участниците я виждаме  Hug

Общи условия

Активация на акаунт