Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 904
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
Сауни и парни бани са забранени, даже не е хубаво да се къпеш с много гореща вода, защото се разширяват кръвоносните съдове. За масажи - аз ходих с предната бременност преди да ми личи и не казах на масажистката, после като си признах ми се скара, че не съм казала - имало някакви места, които не било добре да се пипат и щяла да ми направи специален масаж. Така че ако ходите - признавайте си  Joy
Фолиевата и аз я забравям понякога, но знам че не е хубаво да се наваксва, т.е. да се пият по две на ден. Иначе и аз пих вино преди да знам за бременността, също така бях изстинала леко и пих панадоли, дано няма проблем. Едва издържам вече да стане сряда сутрин, за прегледа ...
Още ми се гади на моменти, не по цял ден вече, но все пак. Особено като трябва да сменям пълния памперс на малкия  Sick И много се изморявам, докато идем до детската кухня и вече се запъхтявам, а е доста наблизо. Сега ще видим в снега как ще се справим  newsm78
Добре дошли и от мен на новите момичета, дано ставаме само повече  Peace

# 421

PakMama, за умората те разбирам напълно. аз изгладих три ризи и се уморих :Д
аз казах на моята козметичка, но тя не иска да ми прави кола маска на триъгълник защото твърди че много съм се стягала от корема и не би било добре...а аз си тренирам спец.тренировки за бременни и там на някои упражнения леееко се товари корем...не знам и аз..лекарката ми казва че това са глупости но козметичката ми ме паранояса яко baby_neutral

# 422
Доколкото чеотх няма проблем да се натоварват коремните мускули, въпросът е да е с подходящите упражнения - например класическата коремна преса, при която лежиш по гръб - не е ок.

# 423

Kisses{P}, и аз така знам но при кола маска си е лежане точно по гръб....Sad

# 424
Ох, аз съм утре на коламаска и се чудех дали да казвам на козметичката... Май ще трябва  newsm78

# 425
Да, да, в лежането по гръб е въпроса - PakMama по-добре кажи и тя да прецени.

# 426
  • Варна
Здравейте,

Съвсем предпазливо се записвам тук. Днес ми беше 3-ти ден закъснение, направих тест - има бледа втора чертичка. Ще повторя теста след 2 дни, а след 10 дни ще отида на лекар, за да потвърди. Дано всичко е наред Praynig

Имам вече едно прекрасно момченце на 4 г. и 8 месеца.

# 427
Ще преценя на момента. А за лежането по гръб - ми аз почти само по гръб спя, и предната бременност бях така, не мисля, че е голям проблем  Thinking
Някой беше питал за лентичките по-назад - влизаш си в профила, настройка на изгледа и махаш отметката от "Скриване на подписите на другите потребители"  Peace
Аз нямам, защото ми е рано още, а и по-нататък ще си влизам с истинския профил, като си призная в старата група  Laughing

# 428
Добро утро от меен . Днес 8:30 бях на преглед на 4Д . Помолих го да ме прегледа през корема понеже бях с ММ и видяхме нашето бобче, чухме сърчице и каза , че вс е наред. Хубава седмица на всички и много усмивки в този снежен мразовит ден :*

# 429

Vln89, браво, страхотна новина:) все така добре да върви ти желая Simple Smile

# 430
Мерси, ние още миналата седмица видяхме пулса, а тази и го чухме Simple Smile)) водя се 7 седмици и 3 дни, а ембриончето отговаря на 6 с. И 5 дни понеже съм забременяла по- късно , та от там идва разликата, но е порастнало. Мин седмица беше 2мм, а сега е 7мм . Леле , страшно ми е странно. Вярно , че имаме 1 дете, но ми е пълен филм . Още немога да осмисля какво предстой....

# 431

Vln89, оо значи в 12 г.с. когато е моя преглед ще се чуе и види доста:) супер.
представям си, ти поне имаш опит за мен е първо и съм се побъркала от ужас и неизвестност Joy

# 432
  • София
Аз бях на кола маска, козметичката каза че няма никакви проблеми, но аз по принцип съм с фотоепилация и имам малко косми на триъгълника. Тя констатира, че не изпитвам силна болка и няма от какво да се притеснявам. Каза само за масажите да предупреждавам, защото имали един случай, при който се стреснали, понеже жената не е била казала, че е бременна и от натискане може да стане беля. Но ако се знае се правят специални масажи. Парни бани и сауни са забранени. Плуването е много полезно, но мен много ме страх от инфекции.

# 433
А да Питам мамите с по 1 и 2 деца, взимали ли сте стволови клетки и тъкан от пъпна връв? Ние с първото го правихме, та сега се чудя живот и здраве има ли смисъл . Може би по нататък ще го обсъдя и с доктора ми

# 434
Здравейте момичета, отдавна ви чета и мисля, че е време и аз да се присъединя към вас. Казвам се Гергана на 29г от София, това за мен ще е втора бременност. С ММ правим опити от два месеца, миналият имах тест с много бледа втора черта и закъснение на цикъла с около 10дни, но за съжаление нямаше нищо. Този месец има закъснение от 7дни, и много тестове с бледа втора черта, за това в петък си направи кръвен тест, който отговаряше на около 4та седмица. Миналият месец ми беше на 13.12.2015г, по изчисления се пада термин 18.09.2016г /на 18ти септември е роден синът ми , но 2009г/. За сега имам подуване на корема и гърдите и от време на време ми се гади. Мисля да си запиша час за другата седмица. Мисля да се запиша при д-р Стивасарска в Красна поляна. Миналият месец тя ме преглежда в Шейново и беше изключително любезна.
Пожелавам на всички ни лека бременност и само положителни емоции.

Общи условия

Активация на акаунт