Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 919
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, понеже хич не ги разбирам тез г.с.  на телефона ми пише 6 с+3 дни, та въпросът ми е влязла ли съм във втори месец, защото пък навсякъде пишеше, че съм заченала около 18 .12., тоест утре става точно месец от датата?

# 406
Djin4e, да  bouquet

# 407
1-4 г.с  е първи месец, 5-8 втори и 9-12 е трети

# 408
  • Варна
https://www.google.bg/search?q=%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0 … lwLWeyn0vd7UUM%3A
Мисля, че тази табличка ще е полезна.

Джинче, как си днес?

# 409
jalana, изобщо не се сравнявай с никого! ти си си ти, и това е твоето тяло и то реагира различно. според мен просто си издута.а може и да са близнаци  Laughing
относно месото, аз не съм особен фен. досега бях веге, но сега ям 1-2 пъти в седмицата. иначе ям кис. мляко, в него има протеин също. а в ядките има incomplete protein, докато в месото си е complete.аз смятам че човек тр да си слуша тялото. аз първата седмица ядях само тесто, а сега ям вечер само кис. мляко и бисквити, друго не мога Sad

# 410
Момичета забравила съм 2 дена да си пия фолиевата киселина-ужас направо изтръпнах.Ами сега,дали не е опасно да се увреди без нея тези 2 дни.На опаковката не пише дали ако се пропусне да се пие може да се вземе 2 доза.

# 411
  • Варна
Момичета забравила съм 2 дена да си пия фолиевата киселина-ужас направо изтръпнах.Ами сега,дали не е опасно да се увреди без нея тези 2 дни.На опаковката не пише дали ако се пропусне да се пие може да се вземе 2 доза.
Спокойно, и аз пропускам от време на време. Не наваксвам, а продължавам да си я пия по едно на ден.

# 412
И моя корем е много издут, още от преди закъснение и положителен тест. Иначе нямам никакви странни предпочитания за храна, нито засилен апетит. За сметка на това умирам от глад- на всеки два часа трябва да хапна нещо. Гледам да е някой плод или зеленчук.

# 413
Добро утро
Не се притеснявайте за фолиевата киселона-има приятелка,която не беше пила въобще,и всичко си е наред Simple Smile
Аз също съм при Янкулов  Peace

# 414
Чета ви и едвам смогвам  Hug

Добре дошли на новите попълнения  Hug

Аз цял уикенд съм като меча в зимен сън - не мога да си отворя очите, а като ги отворя ям и пак заспивам.

lukytoo, според мен няма смисъл да се притесняваш за пропуснатото хапче. Аз също имам пропуски от време на  време.

Искам да ви попитам какво направление ми трябва за първи преглед? С това направление колко пъти имам право да отида? Искаше ми се да изчакам максимално с първия преглед, но ми се появи неприятно течение и записах час за сряда. Много лошо се получава  Confused

Още един въпрос - сауна и парни бани вече са забранени, нали?

# 415
Добро утро мамита Simple Smile Аз мисля,че са забранени, ти си преценяваш,но най-добре питай лекар преди да правиш сауна или парна баня. За направлението незнам, но за ЖК -направление номер 3, едва ли обаче ти върши работа това инфо, нека някой който знае да каже

# 416

lukytoo, аз бях на почивка в Африка за коледа и не пих 10 дни изобщо фолиева...да не говорим за количествата вино които изпих...лекарката ми каза че няма никакъв проблем и че е важно сега да пия, сигурна съм че за един ден няма да има значение.

# 417
Благодаря за фолиевата к-на- сега съм по спокойна,че се бях претеснила.

KissesАз си взех обикновенно направление за гинеколог,то е валидно 1 месец,но доктора след като ме прегледа каза ела след 3 седмици с др.направление за да те запиша за ЖК и да пуснем изследвания.

# 418
Сауната и парната баня са забранени, защото не е хубаво да се прегрява тялото. Басейни и джакузита, заради химикалите, които използват. За съжаление без СПА няколко месеца Sad

# 419

_feminina_, ами масажи? или и те не са добра идея

Общи условия

Активация на акаунт