Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 831
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
hriskag25,  да ти е жива и здрава рожденничката и много, много да я слушате  Flutter,  честит празник и на вас с ТМ!   Hug

# 571
hriskag25 честит празник,да е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва💐

Честито на новите момичета!

Относно имената харесвам Рая,Паула,а за момче Майк,но не става много за България.Искам да е интернационално име,но да не се среща често,да е интересно,с хубаво значение,но не да е смешно🤔

# 572
Здравейте мацки, аз съм на втори преглед на 2.02. и нямам търпение да чуя сърчице.
hriskag25, честит рожден ден на малкият разбойник, да ти е жив и здрав  Tada

Kisses твоят преглед и аз го чакам с мерак, дано всичко да мине по мед и масло  Hug

Момичета групата скрита ли е, защото, ако е затворена само ще се вижда, че съм се джойнала, а още никой не знае.

Лукуто и аз така искам с името хем да не е често срещано и да не е стандарно, хем да не е смешно, хем да не се съкращава и изчанчва, абе тежка работа са ми мъжките имена.

# 573
  • Морска приказка
hriskag25  bouquet Честит Празник. Да Ви е жива и здрава рожденничката.
Доста сте изписали за предпочитани имена, а аз съм решила след като разберем пола тогава да го мисля, че имаме голям спор за момчешки имена с ММ  Grinning (за това тайно се надявам пак да е момиче  Blush).
Keti_m  Hug добре дошла, ще стискам палци всичко да е наред и при теб, накрая да си гушка едно сладко бебче.

# 574
  • София
За сърчице е още рано, каза че съм в 5седмица и 5 дни, дата на зачеване 24 декември  Laughing

# 575
koikoi на нашето бобче на 5 с и 5д се видя сърчице, така че може и вие да имате вече.
Hriska Честито рожденничка да бъде много здрава и щастлива и много да помага на мама септември месец 🎁 Hug bouquet

# 576
Keti_m Добре дошла, радвам се, че ще имаме още 1 септемврийска (варненка )бременна мама  bouquet
hriskag25 Честита ти рожденничка, много здраве, дълъг живот и нека е най-щастливата жена на света   Hug
koikoii Някой е мърсувал на Бъдни вечер, а?   Mr. Green

# 577
hriskag25 да Ви е здрава и много щастлива принцесата! party006

Добре дошли на новите момичета! Hug

Аз продължавам да се чувствам много добре, все още имам само гадене от време на време, но с ментов бонбон отминава бързо. С първата бременност ми се гадеше много от самото начало, надявам се сега да нямам тези симптоми. Иначе съм решила да ходя на преглед другата седмица четвъртък или петък. За сега съм казала за бременността на две приятелки, на мама, на приятеля й и на брат ми, но това е защото живеем всички на едно място. На шефа мисля да кажа чак след третия месец, но все пак работя административна работа на бюро и нямам все още никакви изявени симптоми. По калкулатор другата седмица трябва да съм 6сед+5дни и се надявам направо и сърчице да чуя.

# 578
Гледам, че вече имена нищите  Laughing Интересното е, че и аз тази нощ сънувах сън свързан с имена и се съдудих в паника, че все едно ще раждам вече, а още нямахме име  Crazy С ММ не успявахме да постигнем консенсус и си знам, че ще е много сложно и на яве, не само на сън  Mr. Green

Аз днес влизам в осма седмица, тоест завърших седем и бебчо вече е blueberry  Mr. Green Довечера съм на преглед и се надявам да ни го покажат колко е пораснал  hahaha

Хубав ден на всичкии  Hug

# 579
Привет и от мен  bouquet
Аз сега се връщам от преглед. Док сметна, че съм 6 с. и 5 дни, т.е. 7-ма седмица. Видяхме ембрионче, което потрепваше - което според АГ е пулс, но не можахме да го чуем, защото било малко още  Sad Измерихме го 0,69 см, което отговаря на 6с и 4 д. Вика ме пак другата сряда, за да го видим пак и да чуем вече сърчицето. Сега ми е много ... не знам какво точно, очаквах още днес да чуем туп-туп  Rolling Eyes Ще трая още една седмица, пфууу  ...
За имена - още ми е рано и на мен, първо искам да видим пола. Предния път беше лесно - на ММ бащата и моята майка се казват по един и същи начин и нямаше спорове, даже още преди да го направим, му говорехме по име  Joy Сега ще видя какво ще ми хрумне, не искам да е на някого кръстено, а и бабите не държат, така че каквото ми хареса. Само живи и здрави до септември и всичко да е наред  Praynig

# 580
Благодаря ви момичета. bouquet
Искам да ви хитам освен Парацетамол какво друго е позволено да се пие през бременноста за главоболие.Наборява ме от сутринта. И се чудя какво да пия.

# 581
Hriska , ако не се лъжа и синята опаковка панадол ( тя е с парацетамол не с ибупрофен) аз днес също се събудих с главоболие и пих един парацетамол с отварянето на очите , че мен като ме боли, Ме БОЛИ Simple Smile

# 582
Keti_m Добре дошла, радвам се, че ще имаме още 1 септемврийска (варненка )бременна мама  bouquet
hriskag25 Честита ти рожденничка, много здраве, дълъг живот и нека е най-щастливата жена на света   Hug
koikoii Някой е мърсувал на Бъдни вечер, а?   Mr. Green
Днес станах рано, явно си отспах тези дни.. Притесних се, че само 1 нов пост имаше зарана...  Mr. Green
И аз се радвам, че набъбваме Варненките! Кети, стискам палци и вярвам, че този път всичко ще е наред!
Днес ми е последен ден от болничния, утре пак на тръстиката! Моята настинка отшумява, има последни остатъчни симптоми, но днес много ми горчи от сутринта в устата. Предположения?
Аз съм на преглед другата сряда 27, когато живот и здраве ще съм 7 с. и 5 дни. Дано, дано чуем сърчице и тогава съм дала картбланш на майка ми да каже на най-близката си приятелка /и моя кръстница, а аз кръстница на сина й/. Искала да се качи на покрива и да вика вика, от щастие.... 6 години на всички им бяха свити сърцата и им беше много болно....
желая слънчево настроение, макар ниските температури.. Тук си пече готско, много е добре от вкъщи през прозореца Two Hearts

тиквичка, какво е blueberry  ? Embarassed
Честит празник и на hriskag25 ! bouquet

# 583
Опасни ли са подправките по ереме на бременност?Преди малко ядох парче пица в университета,нямах време да си приготвя нещо вкъщи и имаше подправки по нея.Опасни  ли са?

# 584
Не, по време на бременност си водиш начина на живот който си водила до сега. Знам за лютото, но аз без люто немога и со си ям почти всеки ден Wink пия кафе, пия по чаша- две бира или вино, така бях и през бременността (Номер 1) и докато кърмех и детето ми си е ОК . Има една асоциация Ла Лече Лига на майките кърмачки, там има мн инфо имат и телефон за контакти.

Общи условия

Активация на акаунт