Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 852
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
vikentiq, айрян и сол не- то определено вдига кръвното, ще вдигнеш още! Това е рецептата за ниско кръвно - изпитано е! Peace Дано е отминала кризата!

# 556
Djin4e  и аз съм го правила.. А ето и тук http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=111006.0

# 557
На мен днес не ми е ден. Пуснах кръвен тест за бременност- 472 единици, ок за начало на пета седмица. Теста го пуснах, защото се изисква ако си имал предишна извънматочна бременност. До тук ок, но следобяд имах някакво съвсем леко зацапване розовеещо и веднага на лекар. Е, в матката нищо не видяха и отново заговорихме, че не е изхлючено да е и извънматочна. Четвъртък пак ще пускам кръвен тест да видим как се повишава нивото на хормона и пак ултразвук, да видим вижда ли се нещо. Направо незнам как ще изчакам и недай си Боже ако пак се повтори кошмара какво ще правя Sad  така се надявам да стане чудо!

# 558
Linda... Като го прочетох и настръхнах, 2 пъти минах през тея гадни ЧХГ- та и с лош край. Надявам се всичко да е наред и да се види малка точица , където й е мястото. стискам ти палци , защото съм го изживяла, дано не го преживяваш. Горе главата, сигурна съм, че ще се види. В други ден трябва да е около 800-900 и ще се види на видеозона :* 

# 559
Linda... Като го прочетох и настръхнах, 2 пъти минах през тея гадни ЧХГ- та и с лош край. Надявам се всичко да е наред и да се види малка точица , където й е мястото. стискам ти палци , защото съм го изживяла, дано не го преживяваш. Горе главата, сигурна съм, че ще се види. В други ден трябва да е около 800-900 и ще се види на видеозона :* 
Благодаря от сърце, даноо!!!

# 560
Linda, горе главата! Утре ще се повиши ЧХГ и съвсем скоро ще се види на видеозон бебчето Simple Smile

# 561
  • Пловдив
vikentiq, айрян и сол не- то определено вдига кръвното, ще вдигнеш още! Това е рецептата за ниско кръвно - изпитано е! Peace Дано е отминала кризата!

Слава богу отмина след един валидол и една чаша чай мента. Сега съм по-добре! Simple Smile

# 562
Мила Линда, опитай се да мислиш позитивно, доколкото можеш  Hug Hug Hug Освен предишната извънматочна, видяха ли нещо, което да е индикация за нова такава? Защото, това, че не се е видяло сакчето, не означава непременно, че е така - може да си била с късна овулация и затова да е още мъничко и да не се вижда... Казвам ти го от горчив опит. Като разбрах за бебето, веднага се изстрелях към предишната ми гинеколожка, която е в Германия, (гостувахме там по празниците). Тя се притесни сериозно, защото не видя сакче, а само течност в матката и ме разстреля с диагнозата, че може да е и извънматочна. И да отида при нея или при друг лекар след една седмица, за да видим. Е, тази една седмица не знаех на кой свят съм. Затова ти казвам - разбирам те, какво ти е  Hug  Същият този ден, когато не успя да види сакче, лекарката ми ми направи кръвен тест, за да види какво е положението. Резултатът ми беше точно като твоя, с около 20 отгоре и тя каза, че всъщност при такъв резултат е рано да се види нещо. И, че ще пробваме пак след седмица. Така и стана - след седмица(на първия работен ден след празниците тук, щях да откача до тогава) отидох при една лекарка тук, където живея и видяхме и сакче, и ембрионче. Така че, мила - опитай се да мислиш позитивно и да вярваш, че всичко ще бъде наред! Дано поне малко да съм успяла да ти вдъхна надежда!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 563
  • Дряново
Аз ако е мома ще я кръстя Емма - първо, че ми е любимото име, второ майка ми се казва Ева, а свекърва ми Емилия - т.е. всички са, щастливи и доволни, без дори да подозират, че това име го избрах преди 8 години, докато гледах "Приятели". ( Рейчъл си кръсти така дъщеричката) Относно това, ако е принц.. е битка на битките, нищо не харесват, всички се цупят, накрая ще го кръстя Магдаленчо  hahaha
И аз по този повод харесах много това име Simple Smile

И аз така  smile3521 А относно другите харесвани от мен имена - това са кратките имена като Лора, Яна и т.н. - женското ще го измисля, но ако е момче  newsm12

# 564
Мила Линда, опитай се да мислиш позитивно, доколкото можеш  Hug Hug Hug Освен предишната извънматочна, видяха ли нещо, което да е индикация за нова такава? Защото, това, че не се е видяло сакчето, не означава непременно, че е така - може да си била с късна овулация и затова да е още мъничко и да не се вижда... Казвам ти го от горчив опит. Като разбрах за бебето, веднага се изстрелях към предишната ми гинеколожка, която е в Германия, (гостувахме там по празниците). Тя се притесни сериозно, защото не видя сакче, а само течност в матката и ме разстреля с диагнозата, че може да е и извънматочна. И да отида при нея или при друг лекар след една седмица, за да видим. Е, тази една седмица не знаех на кой свят съм. Затова ти казвам - разбирам те, какво ти е  Hug  Същият този ден, когато не успя да види сакче, лекарката ми ми направи кръвен тест, за да види какво е положението. Резултатът ми беше точно като твоя, с около 20 отгоре и тя каза, че всъщност при такъв резултат е рано да се види нещо. И, че ще пробваме пак след седмица. Така и стана - след седмица(на първия работен ден след празниците тук, щях да откача до тогава) отидох при една лекарка тук, където живея и видяхме и сакче, и ембрионче. Така че, мила - опитай се да мислиш позитивно и да вярваш, че всичко ще бъде наред! Дано поне малко да съм успяла да ти вдъхна надежда!  Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря! Бебето Със сигурност е станало на 19-20 ти ден от цикъла ми, така че и аз на това разчитам- просто да е рано. СЕДМИЦА леле аз незнам до четвъртък как ще изчакам, макар че и тогава може нищо да не е ясно.

# 565
Здавейте момичета, аз съм на 30г от Варна, в 6с.първа дата на последен цикъл  09.12.2015г. За мен това е втора бременност през септември мин година в 9с спря сърчицето на ембриончето и се наложи да го махнат. За Коледа си пожелахме бебе и ето че са факт две черти. Ужасно много се притеснявам, но знам вътре в себе си че всичко ще е наред и този септември ще е най щастливият месец Simple Smile
Днес съм на лекар дано всичко да е наред и дай боже да чуем сърчице

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 09:38 от Keti_m

# 566
Добре дошла, Keti. Надявам се всичко да е наред при теб този път  Hug И аз днес съм на първи преглед.

# 567
  • София
Keti добре дошла, с теб сме заедно и моя последен МЦ беше на 09.12.
Аз вчера бях на преглед, вдичко е наред. Бременна съм  Laughing
Първо не успя да види матката, защото беше много ниско и ме погледна с вагиналния, веднага го видя и аз си отдъхнах. Каза да не се притеснявам за нищо, да си живея нормално, само тежко да не вдигам. Каза да не чета нищо в интернет  Mr. Green На 09.02 ще е следващият ми преглед.

# 568
Видяхте ли сърчицето, да хубаво е да не се чете, аз предния път много четох и се филмирах, като ми казаха да лежа и да си почивам и аз изчетох доста теми..... Сега чета само тук и се радвам, че сте полпжителни

# 569
Здравейте ,момичета!
Днес съм много щастлива и не мога да не мина да ви видя.Момиченцето ми има рожден ден. newsm59 newsm38 newsm59 bigdance2
За нервите какво да ви кажа ,стремя се да съм спокойна,защото с първата бременност не бях и се отрази сякаш на бебето.Много плачеше и беше нервно и не спокойно.сега съм си казала че няма да си хабя нервите на празно и ММ го знае и ме подкрепя ,а и при второ дете е различно под друг ъгъл виждаш .Само се молив всичко да е наред с бебчето.
Линда,Keti добре дошли!
koikoii ,а сърчице чухте ли.до 9.02 поне времето е по малко ,аз чак на 18.02.Пфуууу ще изперкам.

Общи условия

Активация на акаунт