Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 855
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря ви момичета  Hug ще си почивам няма начин, най-важното е бебчо да си стои на място и да расте  Praynig

# 541
  • Пловдив
Аз ако е мома ще я кръстя Емма - първо, че ми е любимото име, второ майка ми се казва Ева, а свекърва ми Емилия - т.е. всички са, щастливи и доволни, без дори да подозират, че това име го избрах преди 8 години, докато гледах "Приятели". ( Рейчъл си кръсти така дъщеричката) Относно това, ако е принц.. е битка на битките, нищо не харесват, всички се цупят, накрая ще го кръстя Магдаленчо  hahaha
И аз по този повод харесах много това име Simple Smile

# 542
Ехе колко сте изписали, на момичетата на легло- почивайте си и бързо да се оправяте ❤💋
 Относно имена дори не искам да си помислям . Първото го кръстихме на мъжа ми ( за да няма сърдити) а сега ще е още по зле . Мъжа ми е " решил" ,че ако е мъжко , ще е с името на баща му ( нищо лично Обожавам свекър си) но аз не искам, а ако е момиче смесица от имената пак на свекъра и на моя баща - ще е супер смях.. А за мен като цяло това бобче е нашето коледно чудо или с други думи- Божи дар... Но като цяло детето го нося аз, аз ще напълнявам и вс негативи пак ще са върху мен ( гадене почти всяка вечер) като парцал съм , така че аз ще си реша , името на детето Simple Smile по принцип съм страхотна кривотия и с мен на глава не се излиза Simple Smile

# 543
  • Варна
Силве, почивай си, дано скоро преминат проблемите и да изкараш една спокойна бременност.

За имена изобщо не съм мислила. За първото дете със съпруга ми имахме готово име още от времето, когато бяхме гаджета - Валентин и това, че ни се роди именно момче ни улесни Laughing. Сега никаква идея нямаме, но още е много рано. Много се надявам да е девойка, но нито едно име не съм си припознала Simple Smile Синът ми не е кръстен на никого и второто дете също няма да бъде.

# 544
Благодаря ви за съветите.ще пробвам няма начин.Сега малко поумина това проклето гадене.Нищо не мога да хапна...
За иметата ние не сме решили нищо.Първото е на свекърва ми,кръстихме  я Карина.Сега сигурно ще  е на моите родители но ще видим....

# 545
  • Пловдив
Момичета,а аз пак да питам -дали могат да се пият някакви лекарства за успокоение сега?

# 546
С 1 та бременност ми се е налагало - мента, глог, валериан. Но за ранна бременност нз. Можеш да се консултираш в аптеката или с гинеколога за по- сигурно Simple Smile

# 547
Момичета,а аз пак да питам -дали могат да се пият някакви лекарства за успокоение сега?
Всичко е строго индивидуално, зависи дали си склонна към алергии, какво ти е кръвното налягане и прочие. Най-добре консулт с гинеколога и той да реши кое билково нещенце да ти предпише  Heart Eyes

# 548
  • Пловдив
Всичко е строго индивидуално, зависи дали си склонна към алергии, какво ти е кръвното налягане и прочие. Най-добре консулт с гинеколога и той да реши кое билково нещенце да ти предпише  Heart Eyes
Ами в момента ми е високо 145/95,ама знам ли и аз. Лекарката не вдига и мен ме хващат лудите. Иначе нямам алергии,освен от домашен прах.
Благодаря много за отговора :* :* :*

# 549
А когато имах нервни изблици ( от хормоните) ходих на хомеопат, там ми изписа някви гранулки и капките на Бах, ако не се лъжа, но при моята лудост нямаше никакъв ефект, та ако някой те насочи към такова, не си давай парите на вятъра Simple Smile

# 550
  • Пловдив
А когато имах нервни изблици ( от хормоните) ходих на хомеопат, там ми изписа някви гранулки и капките на Бах, ако не се лъжа, но при моята лудост нямаше никакъв ефект, та ако някой те насочи към такова, не си давай парите на вятъра Simple Smile
Ужас! Може и от хормоните да е,ама "леко" полудях. Ако ще е така ще влезна в лудница до края на бременността. Sad Ще взема да пия едно айранче със сол.
Благодаря ти много за всичко!

# 551
Споко, до края на бременността , мъжете отнасят всичко . Важното да си Ок :*

# 552

Моят ич не се дава  fight    newsm62

# 553
  • Пловдив

Моят ич не се дава  fight    newsm62

Vln89 Благодаря ти :*  Сложих един валидол и това е.,квото стане-аптекарката и личната казаха,че може едно. :

Моят пък взе да се предава! Simple Smile

# 554
Ами да реално, няма кво да стане . Важното да има ефект. А относно предаването, моя след първото каза , че при друга бременност заминава на място където няма технологии и телефони и няма да го тормозя 😂🙈  Бях бременна като се разписахме, еми на 1 та седмица скъсах свидетелството и исках да се развеждаме . След това 6 дубликата също Simple Smile представете си кво му е било. Засега съм пушка, малкия ми е калил нервите 😂

Общи условия

Активация на акаунт