Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 580
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
Вярвате ли на тези поверия,че като коремати е високо или ниско,ядеш сладко или кисело и т.н. бебето ще е момче или момиче?Може да каже някоя мама,която вече е родила и дали тези поговорки са верни Simple Smile

# 391
Момичета от утре съм в пета седмица. Искам да попитам имате ли видим корем, моят е толкова видим, а както казах съм слаба и спортувам по принцип, но е толкова видим, че е като за в края на втори месец.Дори като легна и се вижда надигнат и е такъв мек, не нам дали е подут, обаче чак майка ми ме попита дали съм сигурна в датата. Направо съм шашната.

Друго, което исках да обсъдя с вас  Crazy е тоталното ми нежелание да ям месо, малко съм притеснена. защото знам, че трябва да ям протеини, но само като се сетя за месо и  Sick При вас как е?

# 392
jalana, и моето коремче е подуто, спокойно. пише си че е нормално, все пак матката ти се раздува.
относно протеина- той не е само в месото тъй че явно си го набавяш от другаде Simple Smile

# 393
  • Варна
Здравейте момичета, следя ви от около седмица, но не смеех да пиша, че чертичката беше много бледа, почти невидима. А преди около 3 месеца имах една неуспешна бременност и не смея много, много да се вживявам. Днес теста вече беше много ясен. Имам момченце на 2,5 и като бях бременна с него умирах за туршийка. Сега още нямам някакви по-особени желания по отношение на храна.

# 394
Момичета от утре съм в пета седмица. Искам да попитам имате ли видим корем, моят е толкова видим, а както казах съм слаба и спортувам по принцип, но е толкова видим, че е като за в края на втори месец.Дори като легна и се вижда надигнат и е такъв мек, не нам дали е подут, обаче чак майка ми ме попита дали съм сигурна в датата. Направо съм шашната.

Друго, което исках да обсъдя с вас  Crazy е тоталното ми нежелание да ям месо, малко съм притеснена. защото знам, че трябва да ям протеини, но само като се сетя за месо и  Sick При вас как е?
И моят корем е видим, а преди това никога не съм имала, права, легнала, седнала всякак се вижда. Аз съм в 4г.с. и 5 дни. Относно месото аз си похапвам  baby_neutral

# 395
mrg по принцип си права за месото, протеин се съдържа и в бобовите и в ядките, но не в такива количества и принципно не е достатъчно. Доста съм наясно с фитнеса и храненето и затова знам, че трябва да ям повече, за да набавя нужното количество, но какво да направя като не ми се яде. Cry

Иначе днес се сдухах, следя една мацка от Норвегия има бюти блог и като я гледах тя какъв корем има в трети месец, ми то аз по-щръкнал ми е сега.  ShockedЗнам, че е индивидуално и глупости гледам, обаче много се шашнах, не от килограмите, а просто дали е нормално  Rolling Eyes

Ро Колева, добре дошла в редиците  Hug

Магдалена, блазе че ти се яде месо, така искам да се натъпча и аз Simple Smile

# 396
  • Дряново
Здравейте и от мен Simple Smile този сняг не спира при нас, а и аз толкова го обичам - и снощи и днес се разхождах доста по снега - страхотно е  newsm44.
Относно подутия корем: преди ми беше такъв 3-4 дни преди цикъл, а сега съм вече така от две седмици  smile3506 Другото което го съпътства е и нередовното WC  #Puppy dog споделете вие как се справяте с проблема?
katrinkoleva - ти каза, че си при д-р Янкулов нали? Аз в четвъртък съм на преглед при него Simple Smile да видим какво ще стане, нямам търпение  newsm17

# 397
На мен стомаха ми работи на пълни обороти, по 2 пъти на ден ходя кажи речи  Whistling

# 398
Аз ходих при Янкулов , но по спешност. Иначе съм при Бързашки

# 399
На мен стомаха ми работи на пълни обороти, по 2 пъти на ден ходя кажи речи  Whistling
аз те бия -3-4, 5... чак ми е неудобно, не знам от кого ама... Crazy

# 400
Аз и с предишната бременност ядях кисело като луда, но родих момиче...така,че не вярвам на тези неща Simple Smile

# 401
Вечер имам чувството,че съм като в реклама за Еспумизан,Дегазин и т.н. Simple Smile))

# 402
Вечер имам чувството,че съм като в реклама за Еспумизан,Дегазин и т.н. Simple Smile))
Simple Smile Simple Smile Simple Smile  ох как ме разсмя Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 403
И на мен до вчера ми беше много подут корема, днес е ок, да видим до кога, че явно нещата бързо се променят. Охх на мен пък много ми се ядат сладки неща, днес едва се стърпях да не си взема парче торта, но успях да се въздържа. Не е полезно нито за мен нито за бебето. Решила съм по веднъж на седмица глезотия от този тип, а в случая денят с глезотиите беше вчера Simple Smile

# 404
За спането аз си спя,нямам проблем като буба съм.
И на мен ми е поддут корема но не много не се забелязва (има време.предния път ми порасна в 5 месец)Днес пак гадене и потрас като видя храна.Месо пилешко за сега ям но по малко.
И аз наблягам на соленкото и киселкото .много рядко до хапна нещо шоколадово .а преди неможех.И с дъщеря ми така бях.
Килограмите ми за 10дни е -1.5-2кг.
Добре дошли но новите мамита.Успешни мисеци до финала.
Лека и спокойна вечер.

Общи условия

Активация на акаунт